Şimdi Ara

ÖNERİLERİNİZ NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR GALAXY S4 KULLANIYORUM. UYGULAMA KONUSUNDA ONERILERINIZ VAR MI HER TELDEN OLABİLİR.TELEFON BOMBOŞ BİRAZ DOLDURALIM :) OYUNDA DAHİL

• quote:

Orijinalden alıntı: Right Back

ARKADASLAR GALAXY S4 KULLANIYORUM. UYGULAMA KONUSUNDA ONERILERINIZ VAR MI HER TELDEN OLABİLİR.TELEFON BOMBOŞ BİRAZ DOLDURALIM :) OYUNDA DAHİL

Ben senin yerinde olsam önce ne isredigime karar verirdim. Nasıl uygulama istoyosun . Hangi tarz oyun istersin. Sonra forumda istediğin gibi arayip yorumlara bakarak hangi uygulamayı yukleyecegini idrak edebilirsin. Uygulamaları da telefonunda hazır yüklü olan Google Play diye bi uygulama var ordan arama yaparak bulabilirsin. O programı da kullanabilmek için Google hesabın olması gerekir ki vardır diye tahmin ediyorum. Hiç bişey bilmiyorsun diyelimwww.google.com diye bi site yapmışlar süper ne ararsan buluyor en son çare bunu deneyiver.
    Kal sağlıcakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rowdyseqo R kullanıcısına yanıt
    Google amcama baktim zaten ama tavsiye edilenlerin hiçbirini sevmedim amac karsi tarafin kullanip sevdigi uygulamalari onermesi

• Right Back R kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92551426

5dk mi bile almadı. Telefondan baglanmama ragmen.

çok zekisin saol
  • Right Back R kullanıcısına yanıt
    Zekilikle alakali olmadığını anlayacak kadar zeka olmadığı en başından belliydi. Istersen sen de binlerce konusu olan sayfalarda 1 dk bulabilirdin istediğini bu saçma sapan başlığı açmaya ugrasacagina ;)
    Kal sağlıcakla

Zekilikle alakali olmadığını anlayacak kadar zeka olmadığı en başından belliydi. zuhahaha
  • bence telefona mxplayer şart eğer film falan izliyorsan çok işine yarar indirme programı olarak loaderdroid i önerebilirim müzik dinlemek için ise poweramp yi öneririm ama poweramp korsan kullanılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sinsityotrofoblast

bence telefona mxplayer şart eğer film falan izliyorsan çok işine yarar indirme programı olarak loaderdroid i önerebilirim müzik dinlemek için ise poweramp yi öneririm ama poweramp korsan kullanılmıyor

Saolasin hocam bakicam onlara

• quote:

quote:

bence telefona mxplayer şart eğer film falan izliyorsan çok işine yarar indirme programı olarak loaderdroid i önerebilirim müzik dinlemek için ise poweramp yi öneririm ama poweramp korsan kullanılmıyor

tarayıcı olarak opera mini olabilir kota dostudur gerektiğinde sitedeki bütün resimleri kapatabilirsin döküman açmak düzenlemek için polaris office kullanabilirsin bunların dışında program yüklemem ben gerisi pek ilgimi çekmiyor

• quote:

quote:

quote:

tarayıcı olarak opera mini olabilir kota dostudur gerektiğinde sitedeki bütün resimleri kapatabilirsin döküman açmak düzenlemek için polaris office kullanabilirsin bunların dışında program yüklemem ben gerisi pek ilgimi çekmiyor

Applock var butun programlara kilit koyabildigin bir app bi de arama kaydedici herseyi direk kaydediyor

• Gta sa ve mc4 üstüne asphalt 8 real racing 3 NBA 2k14 Dead triger 2 need for speed most wanted bunları yükle zevkli oyunlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

Gta sa ve mc4 üstüne asphalt 8 real racing 3 NBA 2k14 Dead triger 2 need for speed most wanted bunları yükle zevkli oyunlardır

Downloading :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

Gta sa ve mc4 üstüne asphalt 8 real racing 3 NBA 2k14 Dead triger 2 need for speed most wanted bunları yükle zevkli oyunlardır

Downloading :))

:))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.