Şimdi Ara

Önerileriniz ve Görüşleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu gün sınıf arkadaşlarımla bir site yapalım dedik ve ben böyle bi şey çıkardım.
    Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum....

Not: Hazır Template modiye edilmiştir...

• hakan bayagı güzel olmus gerçekten okul sitesi he.
    Seneye bende okulun sitesini yapacam.YAzın hallederim herhalde
  • Sağol Emre.
  • sen saol dostum
  • Ne yapmışsınız anlamadım. Bu hazır template alıp bunu üzerine yazımı yazdınız. Eğer öyleyse duvara yazar gibi yazmışsınız bişeye benzememiş. Bu tasrımı gifuu muydu neydi Hemen de by hekimoğlu yazmışlar ilginç
  • Giustuff ın hazır psd templatesini aldım üzerinde değişiklikler yaptım olay bu...
    Ayrıca ben orda belirttim
  • orası dogru olabilir ama temlate oldugunu bildiriyor zaten genel olarak nasıl die soruyo hakan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wishmaster

Eğer öyleyse duvara yazar gibi yazmışsınız bişeye benzememiş. Bu tasrımı gifuu muydu neydi Hemen de by hekimoğlu yazmışlar ilginç
  • Teşşekkür ederim görüşünden dolayı.
  • fena değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

hakan bayagı güzel olmus gerçekten okul sitesi he.
    Seneye bende okulun sitesini yapacam.YAzın hallederim herhalde

Göz var nizaman Var
    Atatürk Yazısı
    by hekimoğlu yazısı
    Linklerin yazısı
    Gerçi tebrik ederim. Paint kullanarak iyi yapmışsın yinede
  • eleştirliere acıktır hakan ama paint mi bilemem
  • Allah'ını seversen neresi bunun paint.
    Sinirlendiriyorsun adamı.

Ayrıca bir şey biliyormuş gibi konuşuyorsun bilsen bi kere paint olmadı ve bunu paintte yapmanın imkansız olduğunu bilirdin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan33 -- 5 Nisan 2005, 19:31:52 >
  • hakan33 suc sende abi. niye cevap yazıyosun ki :) yani yukarda olayın cevabı verilmiş... Bu kadar arka planı yapan adama oraya yazıları manda şeyi gibi yazacak kadar zevksiz olamaz herhalde.. Ben anlamıyorum abi bu insanları .. ordan burdan aldıkları şeylerle egosunu tatmin etmeye çalışıyo...a alla alla yawww
  • haklısın
  • hiç de fena değil..tebrikler...
  • tebrik etmene gerek yok yaptığım sadece template üzerinde oynamak, ama öyle düşün için çok çok sağol
  • bencede hazır mazır güzel ama bulmak da önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan33

Allah'ını seversen neresi bunun paint.
    Sinirlendiriyorsun adamı.

Ayrıca bir şey biliyormuş gibi konuşuyorsun bilsen bi kere paint olmadı ve bunu paintte yapmanın imkansız olduğunu bilirdin...

Devam et koçum. Sende bu azim varken paintle bile yaparsın. Azim Sı.... misali sı...maya devam et sen sonrada aç bi topic bakın sı.. nasıl olmuş de daha iyi olur. Ya küçük bir espiriyi anlamayan adamlarla uğraşıyorum.

@cgunday "Bu kadar arka planı yapan adama oraya yazıları manda şeyi gibi yazacak kadar zevksiz olamaz herhalde" Hangi arka plan anlamadım walla

• Renk düzenini bozmadan tamamlamak çok önemli....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.