Bildirim
Önerileriniz ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Müzik yeteneklerini geliştir 7-8* felan yap işte. -
turne aralarında üniversteden müzik yeteneğini ve sırasıyla enstrüman yeteneklerini geliştir. ilk aşamada rock müziği 8* yap sonra. tamel vurmalıyı ve davulu 7* yap. yüksek sağlık ve sq ile sayneden 4* almaya başlıyabilirsin. sonra yeteneklerini 9-9-7-7 yani yemel vurmalı 9* davul 9* temel telli 7* bas 7* olcak şekilde yap ve rock müzik 10* olsun. şarkı yazıyorsan besteciliği ve şairliği 7 şer * yap, atraksiyon yapıyorsanda şovmenlik geliştir.
bu baya uzun vadeli oılur ama süper karakter yapmış olsursun. daha hızlı gelişmesini istiyorsan hemen grubundan çıkıp üniversteye koş -
Bence biraz puan kas grubun zaten iyi durumda gibi gözüküyor bir de vip al iyi olur -
Yorumlarınız için teşekkürler. Grupta Genelde Atraksiyon yapiyorum bu arada.OnTy puanı pek önemsemiyorum ama yorumun için sağol. -
Başarı puanı almak için çok uğraşma. O kadar da gerekli bir şey değil. Yeteneklerini 5*+ yap(Öncelikle Rock). Mümkünse 9*'a kadar çıkar. 10* için uğraşma. Daha çok 9* bir tane 10*'dan iyidir Ayrıca müzik yeteneğin fevkaladeymiş. Müzik bestelemek için kitap al(Dile dolanan müzik falan filan). Yazık ediyorsun o müzik yeteneğine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 30 Mayıs 2009; 19:43:39 > -
Sağol Capt0R -
quote:
Orjinalden alıntı: muratgiray1
Sağol Capt0R
Önemli değil. Bu arada karakterine iyi bakmışsın -
Ehh iste hergün girmeye çalıştım. Ama 300 küsür günden sonra bi grup bulabildimm -
Ben 700 günlüğüm 186* var Keşke oyunu hiç bırakmasaydım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Capt0R
Başarı puanı almak için çok uğraşma. O kadar da gerekli bir şey değil. Yeteneklerini 5*+ yap(Öncelikle Rock). Mümkünse 9*'a kadar çıkar. 10* için uğraşma. Daha çok 9* bir tane 10*'dan iyidir Ayrıca müzik yeteneğin fevkaladeymiş. Müzik bestelemek için kitap al(Dile dolanan müzik falan filan). Yazık ediyorsun o müzik yeteneğine
artık 10* yapmak o kadar zor değil. 7-8 yıldıza kadar üniverstede kasarsın. üstümüde ormana, çöle felan gidip arttırırsın
-
Tavsiyem davulu 5* üstü yap veya şovmenlik yeteneklerini -
quote:
Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever
Tavsiyem davulu 5* üstü yap veya şovmenlik yeteneklerini
Davul çalmak istiyorsa yapsın,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 31 Mayıs 2009; 12:57:51 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Am l Evil?
quote:
Davul çalmak istiyorsa yapsın, zaten şovmenlik yetenekleri 5*
5* yap dememiş 5* üstü yap demiş -
Önerileriniz için sağolun simdi Rock için derse girdim sonra temel vurmali ya da temel şovmenlik için gircem. -
quote:
Orjinalden alıntı: Özgür Can
quote:
Orjinalden alıntı: Capt0R
artık 10* yapmak o kadar zor değil. 7-8 yıldıza kadar üniverstede kasarsın. üstümüde ormana, çöle felan gidip arttırırsın
Ben müzik yeteneklerinden bahsetmiyordum. Onlar bildiğin gibi çölde falan arttırılmıyor
-
quote:
quote:
Davul çalmak istiyorsa yapsın,
Dostum belki fark etmedin ama arkadaş grubunda davulcu
-
Ben üstü yap bölümünü kaçırdım -
quote:
Ben üstü yap bölümünü kaçırdım
Olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X