Şimdi Ara

Önerileriniz ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Önerileriniz ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Evet Karakterimin Adı Vahit Akyol 400 Küsür Günlük.Neler Yapabilirim Bu Karaktere ???

• Müzik yeteneklerini geliştir 7-8* felan yap işte.
  • turne aralarında üniversteden müzik yeteneğini ve sırasıyla enstrüman yeteneklerini geliştir. ilk aşamada rock müziği 8* yap sonra. tamel vurmalıyı ve davulu 7* yap. yüksek sağlık ve sq ile sayneden 4* almaya başlıyabilirsin. sonra yeteneklerini 9-9-7-7 yani yemel vurmalı 9* davul 9* temel telli 7* bas 7* olcak şekilde yap ve rock müzik 10* olsun. şarkı yazıyorsan besteciliği ve şairliği 7 şer * yap, atraksiyon yapıyorsanda şovmenlik geliştir.

bu baya uzun vadeli oılur ama süper karakter yapmış olsursun. daha hızlı gelişmesini istiyorsan hemen grubundan çıkıp üniversteye koş
  • Bence biraz puan kas grubun zaten iyi durumda gibi gözüküyor bir de vip al iyi olur
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Grupta Genelde Atraksiyon yapiyorum bu arada.OnTy puanı pek önemsemiyorum ama yorumun için sağol.
  • Başarı puanı almak için çok uğraşma. O kadar da gerekli bir şey değil. Yeteneklerini 5*+ yap(Öncelikle Rock). Mümkünse 9*'a kadar çıkar. 10* için uğraşma. Daha çok 9* bir tane 10*'dan iyidir Ayrıca müzik yeteneğin fevkaladeymiş. Müzik bestelemek için kitap al(Dile dolanan müzik falan filan). Yazık ediyorsun o müzik yeteneğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 30 Mayıs 2009; 19:43:39 >
  • Sağol Capt0R
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgiray1

Sağol Capt0R

Önemli değil. Bu arada karakterine iyi bakmışsın
  • Ehh iste hergün girmeye çalıştım. Ama 300 küsür günden sonra bi grup bulabildimm
  • Ben 700 günlüğüm 186* var Keşke oyunu hiç bırakmasaydım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Capt0R

Başarı puanı almak için çok uğraşma. O kadar da gerekli bir şey değil. Yeteneklerini 5*+ yap(Öncelikle Rock). Mümkünse 9*'a kadar çıkar. 10* için uğraşma. Daha çok 9* bir tane 10*'dan iyidir Ayrıca müzik yeteneğin fevkaladeymiş. Müzik bestelemek için kitap al(Dile dolanan müzik falan filan). Yazık ediyorsun o müzik yeteneğine

artık 10* yapmak o kadar zor değil. 7-8 yıldıza kadar üniverstede kasarsın. üstümüde ormana, çöle felan gidip arttırırsın

• Tavsiyem davulu 5* üstü yap veya şovmenlik yeteneklerini

• quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

Tavsiyem davulu 5* üstü yap veya şovmenlik yeteneklerini

Davul çalmak istiyorsa yapsın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 31 Mayıs 2009; 12:57:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

Davul çalmak istiyorsa yapsın, zaten şovmenlik yetenekleri 5*

5* yap dememiş 5* üstü yap demiş
  • Önerileriniz için sağolun simdi Rock için derse girdim sonra temel vurmali ya da temel şovmenlik için gircem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

quote:

Orjinalden alıntı: Capt0R

Başarı puanı almak için çok uğraşma. O kadar da gerekli bir şey değil. Yeteneklerini 5*+ yap(Öncelikle Rock). Mümkünse 9*'a kadar çıkar. 10* için uğraşma. Daha çok 9* bir tane 10*'dan iyidir Ayrıca müzik yeteneğin fevkaladeymiş. Müzik bestelemek için kitap al(Dile dolanan müzik falan filan). Yazık ediyorsun o müzik yeteneğine

artık 10* yapmak o kadar zor değil. 7-8 yıldıza kadar üniverstede kasarsın. üstümüde ormana, çöle felan gidip arttırırsın

Ben müzik yeteneklerinden bahsetmiyordum. Onlar bildiğin gibi çölde falan arttırılmıyor

• quote:

quote:

Davul çalmak istiyorsa yapsın,

Dostum belki fark etmedin ama arkadaş grubunda davulcu

• Ben üstü yap bölümünü kaçırdım
  • quote:

Ben üstü yap bölümünü kaçırdım

Olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.