Senelerdir Toyota Corona 91 model bir araç kullanan biri olarak %100 kredi kullanarak (anahtar teslim 35000 civarına) bir araç almayı düşünürken Ford ve Citroen arasında gidip geliyorum. Citroen'in ödeme seçenekleri Ford kadar avantajlı değil. Ford'da da 1.6 olup dizel motora sahip bir tek Focus var gördüğüm kadarıyla. Kullanımımı ve olursa iyi olur dediklerime göre öneri ve fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum; şimdiden teşekkürler!
* 1.6 90+ PS * Dizel olmalı; benzinli istemiyorum kesinlikle * HB istiyorum * Performans kadar görünüşe de önem veriyorum ama 35K civarını fazla aşmamam gerekiyor
Collection güzel gibi görünüyor ama yukarıdakilerden ne kadarı eklenebiliyor bilemedim. Bayiler bazı şeyler eklenmiş olarak sitedekinden daha uygun fiyat verebiliyor sanırım.
Ne dersiniz?
aracın %100 üne kredi çekemezsiniz. ayrıca istediğniz özellikler 35 bine şuan fordda mevcut değil zaten collectionda opsiyonda pe kyok ya adece renk opsiyon yada renkle beraber esp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme