Şimdi Ara

Önerilerinize öyle bir ihtiyacım var ki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • +

• Hocam sıralamanız çok iyi ben açıkçası marmara hukuk ile ankara hukuk arasında 1 sene daha mezuna kalıp risk alınacak durum görmüyorum. Açıkçası ben hukuk tutmuyor olsa idi mezunu değerlendirirdim. Üni bence hukukta aşırı derecede önemli değil kişinin kendisine bakıyor. Yinede sizi yanıltmak istemem lakin ben yerinizde olsam kalmazdım diye düşünüyorum. Yılın neler getireceği belli olmaz. Mezuna kalmakta bağımlılık yapıyor ister istemez çünkü insanoğlu doyumsuz hep daha fazlasını istiyor. (ben mezuna kalacağım gibi duruyor hukuk istiyorum ve hiç bir devlet hukuku tutmuyor o yüzden istemediğim bölüm olacağına 1 sene daha mezunluk daha cazip gibi duruyor)
  • Hocam en kotu ankara hukuk dediniz. Olur da Ankara hukuk gelirse seneye yine bir hukukcu olacaksınız. Bu sene de marmara gelirse yine hukukcusunuz. Her hukuk ayni tabiki degildir doguda bir hukuk ile ankara hukuk kiyaslamak haksizlik olur ama marmara hukuk cidden köklü ve iyi bir etiket. Eğer en kotu şu olur ya dediğiniz tercihinizde bile hukuk bulunuyorsa yani hukuka ilginiz sifir degilse tercih edin derim. Isler kumara dondu çünkü. Ben sizin kadar iyi yapamadim turkceye 75 dakika falan verdim elim ayagim dolandi 16 k yapmıştım ilk 1-2 k cekerim derken 6 k ya cekebildim. Gecen seneye gore 2. 5 geliyodu bu arada. Yani bende sıkıntı var tabiki daha sakin olmalıydim 4/4 luk degilim elbette ama sistemde de bir yigilma mevcut. Her sene insanlar daha cok yarışıyor hirslaniyor ve bunu engelleyecek sorular da sorulmuyor sistem iyice teoga döndü açıkçası. Buna ragmen psikolojinize ve kendinize guveniyorsaniz bize sormanıza zaten gerek yok siz tercihinizi yapmissinizdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memduh Başgan kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de ben sayısalcıyım, okulda temelim oluşmadı, temel atması zor oldu. Siz zaten 9k yapmışsınız, bu sene çalışsanız derece yapabilirsiniz. İçinize sinmiyorsa ve aileniz de sıkıntı etmiyorsa ben kendi adıma tavsiye ederim. Bu forumda bir konu var, 4.kez mezuna kalmak istiyor yıllardır 50k'ya çekememiş. Mesela ona tavsiye etmem, belli ki temeli ve çalışma alışkanlığı yok. Ama siz oturup çalışırsanız yaparsınız gibi geliyor, mutlaka temeliniz vardır.

• Çok teşekkür ederim yazdıkların için. Temelim var. 1sene daha çalışacağım arkadaşlarım var. Bakalım önümüz ne gösterecek.

• gizemisy G kullanıcısına yanıt
    Yazdıkların için çok teşekkür ederim gerçekten. Dostum hukuk mezunlarının yazdıklarını söylediklerini gördüğümde koç ve GS en güzeli gibi duruyor. Adamlar stajda bile 4K+ para alıyor etikete bakar mısın şaka gibi. Ama Marmara mezunlarını dinlediğimde hiç böyle şeyler görmedim çünkü okul aşırı kalabalık. Yönetim ilgilenmiyor bile. İsmi bana da güzel geldi:'' Marmara Hukuk'' ama 5 sene sonra ve diğer hedefim 25 sene sonra kendimi hedeflerimi gerçekleştirmiş göremiyorum Marmara Hukuktan mezun olunca.

• calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Ankara Hukuk 3. Hedef.
    1. Hedefim GS hukuk

• +

• Memduh Başgan kullanıcısına yanıt
    dostum cevabın bu mu ? :D sana kolay gelsin.
  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    İnan o kadar kişiye yazıyorum ki artık yoruldum sıkıldım. Seninle alakalı değil cevabımı kısaca yazmışım ama inşallah 2021 yksde hukuk barajını açarsan hukukta üni adının nasıl bir etiket olduğunu falan göreceksin. Bu başlıkta diğer yazdıklarımı okuyabilirsin. Beni anlamanı istiyorum.

• +++++

• Hocam sizin yerinizde olsam yazardım. Seneye ne olacağı belli değil.

• Yorumunu merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.