Bildirim
Önerilerinizi bekliyorum
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
indirimleri bekle. sonra 975 rp'ye acıyo insan.
indirim güzel indirim tatlu -
Bekleyebilirsen indirimi bekle ama yok sabredemem diyorsan bence herolari IP ile al sadece skinlere RP ni harca. IP zaten surekli birikiyor o yuzden hero icin RP harcamana degmez. -
Ya sonradan keske vermeseydim demek istemem herhangi bi skin veya hero öneriniz varsa güzel olur -
lee öneririm ama 2 1 hafta önce indirimdeydi rivenda 3 gun önce indirimdeydi direk 975 rpyi car cur etme bence indirim bekle -
indirime girmeden ne hero ne skin al rp ile. İndirimden alınca acayip karlı oluyorsun -
1. Oynayış stilini belirle
2. İndirimi bekle
3. Sana uygunsa al veya skin al
1900 küsür rp yi champion için harcama skin al -
Skin olunca hicbir sey degismiyor.Ben 6300lük heroları almayı tercih ediyorum her seferinde 6300 biriktirmek zor oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 18 Nisan 2012; 8:31:44 > -
Olaf ' ı alabilirsin. Çok iyi bir atack damagesi var biraz da tank gibi. -
skin alma derim yeterli championun yoksa vayne indirimde şu an indirimleri beklemende yarar var ne kadar sabredersen o kadar kar edersin -
1500 RP var 6300 lük chmapion indirimi bekle 487 den 1 chamion desen 3 tane 6300 lük champion alıosun.Champion alman tavsiye skin gereksiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X