Şimdi Ara

Öneriye ihtiyacım var, hiç olmasaa bi okuyun. Gerçekten ciddi konu arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Konum ciddi bir konu hani trollük olsun diye açmadım. Konunun tamamını okuyup cevap yazarsanız çok memnun olurum.

Bu aralar kötüyüm baya, üst üste afk ler felan geldi lig düştüm vb. Canım sıkkın. Ya harbi şimdi ben hiç cho oynamadım yada annie, lucianla bile oynamadım adclerde. En son caiti 8 lvlde felan free iken oynamıştım. Yani oyunda popüler olan çoğu heroyla oynamadım belkide. 10 tane heroya kitledim kendimi ama bu son olaylar iyice canımı sıktı. Ne oynasam keyfim düzelir sizce? Saçma yorumlar yapmayın, diğer konularada bakmayın can sıkıntısını gidermek için yaptım hepsini . Ama bu konu ciddi. Yani ciddi ciddi cevap verin. Mesela diyinki rumble çünkü ultisi adamı mal ediyor ya da shen çünkü çok iyi trollüyosun vb. tarzı... Oynadığım herolar zaten her pozisyon için maximum 3 5 pozisyon 15 heroyla oynuyorum desem yeridir. Top main gelçi orda 7-8 hero oynuyorum öylede 20 hero yapar. Onlarda sıralasam:

Top: Darius, Fiora, Jax, Renekton, Malp, Lissandra, arasıra zevkine Teemo,

Mid: Kata, Akali, Veigar, Zed

Jungle: Rammus, Rengar, Vi, Amumu, Master yi

Adc: Draven, Ashe

Sup: Nami(gerçekten iyiyim namiyle), Zilean, Anivia ( Vayneyle süper combosu var, Adamın arkasına duvar koyuyosun vayne sersemletiyo sonra sen q atıp sersemletip e ile hasar veriyorsun yaşama şansı kalmıyor)

- Yani genel olarak bu herolarla oynuyorum. Her türlü yoruma açığım. Biliyorum ki beni Darius hastası bi velet sanıyorsunuz, haklısınızda açıkcası. Çok salak yorumlar yaptım dari herkesi keser biçer vb. Ama bu konu ciddi. Elinde 70 satın alınmış hero var. Şin hepsini tek tek yazamam ama oynadıklarımı yazdın. Yardımlarınızı bekliyorum. Ne yaparsam oynayışımı düzeltirim. Güzel bir oyuncu olurum. Ne önerirsiniz yani. Darius u çok seviyorum şimdi mesela sizce oynamamalımıyım? Neden ? Böle yorumunuzu nedeniyle yazarsanız sevinirim. Zaten 2 lig birden düştüm. Çok kötüyüm. Zaten 1 kere lig düşünce hepten gittim. İsteksiz feedlemeye başladım. Bazen ben bile ne yaptığımı şaşırıyorum diyorum bu hataları nasıl yaparım ben. Anlıcanız hem oyun performansın hemde aldığım zevk iyice düştü... Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hesab adım: ByREAD

Dediğim gibi her türlü yoruma açığım sadece küfür vb. etmeyin yeter. Yazıcanız öneri ve eleştirileri nedeniyle yazarsanız çok memnun olurum. Dediğim gibi her türlü öneriye açığım. Hero önerebilirsiz, oynanış taktiği verebilirsiniz, oyuna ara ver diyebilirsiz. Hero önerirseniz de niçin önerdiğinizi yazın. Eğer bu fikir üzerinde başkalarıda olumlu bulursa mesela o heroyu direk rp çekip alabilirim sırf bu yüzden. Neysr yazıyı çok fazla uzatmak istemiyorum. Herkese iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lulu oyna, çok sevimli.
  • artı eksi kalkmış çoluk cocuk azalır belki,Dariuseless düzgün şampiyonlar oyna TP attığında kill çıkarabileceğiniz,topa yasuo felan filan alıp TP alma meta diye TP alan adamın Yasuo top lane in metada olmadığını bilmesi gerekir
  • Riven derim çünkü usta olmak çok zaman istiyor ve usta olmaya çalıştığın tüm zaman zevkli gelebilir

• Dari al teq at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topta irelia mao rumble gibi sampiyonlar
    Jungda vi j4 ww gibi şampiyonlar
    Midde ori syndra zed gibi sampiyonlar
    Adc corki graves luci
    Sup nami thresh janna sona oyna yukselmek icin

Troll icin (yani eglenmek) her seyi yapabilirsin, lee , %40 cdrli lb felan guzel gider.

• Beni hatirladinmi usta nickim Yelredd

• Maviler,büyükler-cdr kırmızılar-zırh delme sarılar-zırh
    4/23/3 masteries(cdr ve ms olcak)
    ilk item donmuş yürek %40 cdr dk 15- 400 stack garantili

• Champların hepsini oynamak sadece hepsini oynamayı öğrenmekle alakalı bir durum değil, ayrıca karşına o champ geldiğinde olasılıkları da kestirebilmeni sağlar. Ben her haftanın bedava champlarını custom gamede botlara karşı oynuyorum mesela, sadece hiç oynamadıklarım değil, uzun zamandır oynamadıklarım da içinde. Skillerini, cc ve kaçış mekanizmalarını görüyorum, combolarını öğrenmeye çalışmıyorum, ama en azından karşıma gelirse yapabileceklerimi kestiriyorum mesela. Örnek vericem, Tristana'yı çok oynamamış olabilirsin, ama skillerini bilirsen e menzili içindeyken pot basmamayı akıl edebilirsin en azından. Sen yine o 10 tane sevdiğin champla takıl, ama diğer champları da dene yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelredd

Beni hatirladinmi usta nickim Yelredd

Unraledken son ranked maçını benle atmıştın, sen xindin ben kata :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 7 Ocak 2015; 23:27:49 >
  • Le blanc al hem trolle hem tekle yani hem eglenip hem de gercekten oynarsin

• Senin durumunda bir arkadaşım var ve fantastik şeyler yapıyor aşırı zevk alıyor.Bak sana önereceğim şeyleri dene oyundan zevk alacaksın
    Mid e Leona al arkadaşım tekliyordu buildiyle trinity felan atıyordu yatmıyordu da.Soloya ap reksai al sivhd twitchten yayın yapmadan önce arkadaşım ilk cıktıgı gün oynamıştı reksai ap yi ama twitch yok ne yazık ki.Öküz gibi vuruyo uzaktan uzaktan hallediyosun ama takımın da iyi olması lazım cünkü tek skille oynuyosun suda var adc nin yarı heltini aldıgını gördüm 700 ap kasmıstı.Bu tarz seyler dene ad lulu dene mesela.
  • Rumble al ultisi adamı mahvediyor.

Ya da Shen al iyi trollüyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikka

Senin durumunda bir arkadaşım var ve fantastik şeyler yapıyor aşırı zevk alıyor.Bak sana önereceğim şeyleri dene oyundan zevk alacaksın
    Mid e Leona al arkadaşım tekliyordu buildiyle trinity felan atıyordu yatmıyordu da.Soloya ap reksai al sivhd twitchten yayın yapmadan önce arkadaşım ilk cıktıgı gün oynamıştı reksai ap yi ama twitch yok ne yazık ki.Öküz gibi vuruyo uzaktan uzaktan hallediyosun ama takımın da iyi olması lazım cünkü tek skille oynuyosun suda var adc nin yarı heltini aldıgını gördüm 700 ap kasmıstı.Bu tarz seyler dene ad lulu dene mesela.

Midde namiyle zede karşı 2 defa oynayıp yendim, sup namiyle ap kasıp full canlı nidale tekledim. Nasusa full ap kastım. Garene ilk iki item 2 çivili çıkıp 13 lvlde kule altı 5 kişiye dalıp çıktım. Tf ye ad kasıp maç taşıdım. Vayneyle rünlere %40 saldırı hızı koyup döktürdüm. Teemoyla mantardan duvar ördüm, inhibitör kulesi önüne 30 mantar koydum yaklaşık ve maçı çevirdim. Annivia ile kendi adamımın arkasına duvar koyup kaçmasını engelledim. Bir arkadaşımla beraber( o rammus ben kata) girip feedledik 50 kill verdik sonra maçı çevirdik. Vb. vb.

Bu arada elimde ne leona var nede reaksai ama hoşuma gitti yazdıkların yarın rp çekip alırım büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: Rikka

Senin durumunda bir arkadaşım var ve fantastik şeyler yapıyor aşırı zevk alıyor.Bak sana önereceğim şeyleri dene oyundan zevk alacaksın

Midde namiyle zede karşı 2 defa oynayıp yendim, sup namiyle ap kasıp full canlı nidale tekledim. Nasusa full ap kastım. Garene ilk iki item 2 çivili çıkıp 13 lvlde kule altı 5 kişiye dalıp çıktım. Tf ye ad kasıp maç taşıdım. Vayneyle rünlere %40 saldırı hızı koyup döktürdüm. Teemoyla mantardan duvar ördüm, inhibitör kulesi önüne 30 mantar koydum yaklaşık ve maçı çevirdim. Annivia ile kendi adamımın arkasına duvar koyup kaçmasını engelledim. Bir arkadaşımla beraber( o rammus ben kata) girip feedledik 50 kill verdik sonra maçı çevirdik. Vb. vb.

Bu arada elimde ne leona var nede reaksai ama hoşuma gitti yazdıkların yarın rp çekip alırım büyük ihtimal.

Muhakkak denemelisin özellikle ap reksai.Skilin menzili cok uzun ve soloda hicbi sekilde hickimseye ezilmiyosun.Skilin mana harcamıyor cok vuruyor farmı cok rahat yapıyosun.Bide alan vuruyo tfde toplanıyorlar ya bir harras atıyosun muhtesem.Dene bakalım eger begenirsen ben arkadasıma sorarım bu tarz seyler ögrenir söylerim sana gene eger denemedigin olursa onları da denersin

• wukong oynayabilirsin. hem zevkli hem op bir şampiyondur. s'ye basıp sanki w basmış gibi fake atmak ise paha biçilemez.

top ve jungle'da gold tier mid lanede ise zed, yasuo gibi şampiyonlardan daha fazla iş yapabilen bir şampiyon, tier 1 god tier arası gidip geliyor midde de.
  • Mid yada solo top için ap xin i öneririm gerçekten çok güçlü ve karşı takımı mal ediyor kuleleri teke tekte kesebiliyorsun. Jungle Rek'Sai çok değişik onuda tavsiye ederim geçit açması sayesinde aşırı mobil ve ultisi sayesinde drake, tf vb. şeyleri uzaktaysan bile hemen yetişebiliyorsun ayrıca üçlü kuvvet veya hydra çıktığın zaman tek atmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akreal

Mid yada solo top için ap xin i öneririm gerçekten çok güçlü ve karşı takımı mal ediyor kuleleri teke tekte kesebiliyorsun. Jungle Rek'Sai çok değişik onuda tavsiye ederim geçit açması sayesinde aşırı mobil ve ultisi sayesinde drake, tf vb. şeyleri uzaktaysan bile hemen yetişebiliyorsun ayrıca üçlü kuvvet veya hydra çıktığın zaman tek atmaya başlıyor.

Ya bu konu çok aklıma takıldı, reak nasıl bukadar güçlü ?

• Dün gece 3 oyunda 3 tane aşırı besleyen ve yeteneksiz oyuncu vardı.Sebebi sanırsam okuların tatil olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorduSs -- 8 Ocak 2015; 14:24:20 >
  • Illa oyun tasimak istiyorsan jungle Yi oyna. Biraz cowsep izle kendini gelistir normal oyunlarla. Tamamdir dedigin andan itibaren ranked oyunlara gir. Malum bizim serverda en az support ve jungle sevilir. Katarina, pantheon falan da öneririm ama pick ekraninda mid, top kavgasi yapanlarla ugrasmak zorunda kalirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.