Şimdi Ara

ONF İcra Direktörü: “Türkiye 5G’ye geçen ilk ülke olabilir” (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    madem 4.5g şuan yaygın değil. bırakalım böyle kalsın. daha fazla masraf etmeyelim. 5G ye odaklanalım.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    aynı şey 4.5G içinde söyleniyordu
  • Bende diyordum ne eksik 5gmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

aynı şey 4.5G içinde söyleniyordu

ee yani?
  • 5G ye son geçecek ülkelerden biri olacağımız kesinleşti.

• 4g'yi çok sevmemiştik zaten. 4,5g de kurtarmadı demekki.

• 5G modemlerle ilk bizi dinleyeceklermiş.

• Boş Beleş İşler.
  • adammı kekeliyon la orda 20 gb yazıyor mobile kota i ha birde ortam italya gitmesem hak vericem kaldığım otelde 5mbs bile hız yoktu 2012 de adam italyayı örenek veriyor..birde gitmiş 20+ küsür siyasi saplantı beğenmiş.. italyadada internet pahaldır...20 küsür kişiden 19 nun kapıkuleden bile geçmediğine eminim ben sabiitten bahsetmedim zaten....ben ingiltereden örenek veriyom sende bizden pek farkı olmayan dandik italya , nasıl bir italyanca varsa mobil kotasını bile okuyamamışsın bak orda nedemiş 20 gb geçtiğinde hızın 128 kbs sürün demiş italyancası ugandaca olan arkadaşım...

alttaki görsel sabit internet fiber fiyatı sadece yüksek lisanslı prof italyan maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Mart 2018; 13:16:14 >

• Haber başlığını görünce troll sandım ama gerçekmiş, spora gitmeden motivasyona ihtiyacım vardı bu haberi görünce fazlasıyla motive oldum sağ olun.

• Vodafone’a bakıp 4.5G / LTE yok demeyin. Türktelekom 60/70mbps verirken bazı şehirlerde kesiliyor diye Vodafone reklamlarına kanıp geçtim. İstanbul göneğinde, Ege’nin şehir merkezlerinde 400kbps / 3mbps arası interneti görünce tek kalan Turkcell diyip geçtim. Test ettiğim çoğu yerde 100mbps/300mbps arası değişiyor.

Yani, 4.5G var. Bir arkadaş 25€ paket demiş, o 125 lira yapıyor sanırım onu farketmemiş. Evet alım gücü orantısı ama, burada 25€ verirseniz 50Gb kotanız olur.

Asya ülkeleri gibi çift sim kart : ucuz görüşme 1 simkart + data hattı. Herşeyi şifketlersen beklemeyin :)

• 5G de 5GB kota koyan operatörün lisansı iptal olsun. Herkes bastırsın gerekli mercilere. 50GB 100GB kotalar görmemiz lazım.

• rezil oluşunun kanıtını koyuyımda kaçma...
    https://www.wind.it/privati/https://www.wind.it/e-commerce/

adam sabitle mobili bile karıştırmış sayfadan prof italyancasıyla yahu nasıl insanlarınız nette her gördüğünüz olumsuz karalama şey doğrudur diye beğeni kasıyorsunuz az sorgulamayı öğrenin yahu

5gb internet bile 12 eurodan başlıyor mobilde...admmın ütopik dünyasına beğeni kasmışssınız... bir mallık arıyosan mirror bul..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Mart 2018; 13:36:10 >

• Fransada free adinda bi operator var 100 gb interneti 20-25 euroya veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

Şu 5g ye geçsen ne olacak diyen arkadaşlar, umarım sizin kafada olan insan sayısı ülkede azınlıktır, buyrun siz 2g ye geçin

İnsanların öyle söylemesinin tek nedeni kota.

Adam 3gde 5 gb kotayı daha az harcıyor, 4gye geçince su gibi harcıyor, 5g de kota dayanmaz.

• herkes 5g ye odaklanmıs ancak starlink diye bir proje varki adam 10ml usd maliyetle işi tamalayacagını ve tum dunayaya gigabyte hızında internet saglayabilieceğini duyurdu..otonom suruz ve haritalama hizmetini bi dusunun bide cep telefonlarından direk bağlanılabildiğini.....

• Ülkenin genel hız rakamları afrika ülkelerini anca geçiyor, 5g bizim neyimize..

• türktelekom önce şehrin göbeğinde internetsiz bıraktığı evimize altyapı sağlasın sonra 5g ye geçebilir.

ziyan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 5 Mart 2018; 15:12:2 >
  • 4,5g ye de ilk biz geçtik. Ama hala 2 gb internet kullanıyoruz. Telefonun hala çekmediği yerler bile var. İleri teknolojiden ziyade belli alanlarda standart ve stabil teknoloji daha önemli kanaatimce.

• Bazı yerlere girdiğimde 4G kopuyor. Hat Vodafone. 5G’de sanırım telefon patlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.