Şimdi Ara

### Ong Farm İle İlgili + Dlwl ve Skiller ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Suan da Gercektende Merak Ettiğim Bir Soruyu Soracagım Şimdi Bende 46 LwL Char Var Sp Farmlı Charın Skilleri 32 de Suan da

Ben Bu Charı 15 LwL e Kadar Öldürsem Skiller Yine 32 De Kalsa Onglar Aşırı Spawn Oldugu İcin Curts Heartları Onglarda Toplasam Diye Dusunuyorum

Sizde Bu Olurmu ? Hic Yuksek Skilleri Olup Pk Olan Bi Charla Oynamadıgım İcin Sormak istedim

Acil Cevap Bekliyorum :))

• penonlardada sp farm yapabılırsın aslında yapanlarda war yanı sonarlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizre

penonlardada sp farm yapabılırsın aslında yapanlarda war yanı sonarlarda

+1

Penon yada sonarlarda farm yaptır hiç uqraşma yada bi tane pt ye giren g-bot bul onunla takıl 24 saat
  • Gbota Gerek Yok :) Pre Actım Onglara Dönecegim Direk Orda 91 Bard veya 92 Wizardla Kasacagım istek Bana Kalmıs Sadece Ben Sorduguma Cevap istiyorum O Kadar
  • hemso 0 dan char aç 18-26 arası git gel daha iyi ve çok seri sp kasarsın uğraşmana deymez böyle 4 gün uzar vede pc başında zaman öldürürsn :)
  • Ped Actık :D Prede Acık Zaten :D Neyse Sagolun
  • yaparsın sadece 1 günün boşa gider :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skill kapatma işi biraz zamanını alırAma olmaz değil olur
  • Charı PK yaparak max 1 günde lvli 10'a akdar düşürebilirsin.
    Benim bi arkadaş vardı onglarda 10 dan başlıodu 32 ye kadar kasıp 10 lv'a tekrar düşüyordu.
    Curst heart'ta max 1-2 günün alır Süleyman abi.
  • Abimizin Charında Ped Var Ondan Kolay Ama Benimkinde Ped Acmadım Sırf Curst İcin Ped Yanmasın Elle Toplamaya Devam Ne Kaldıki :D 500 Tane
  • Arkadaşım o bahsettiğin şeyin adı pet , ped değil. Pedin farklı bir anlamı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkhon

Arkadaşım o bahsettiğin şeyin adı pet , ped değil. Pedin farklı bir anlamı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.