Arkadaslar Suan da Gercektende Merak Ettiğim Bir Soruyu Soracagım Şimdi Bende 46 LwL Char Var Sp Farmlı Charın Skilleri 32 de Suan da
Ben Bu Charı 15 LwL e Kadar Öldürsem Skiller Yine 32 De Kalsa Onglar Aşırı Spawn Oldugu İcin Curts Heartları Onglarda Toplasam Diye Dusunuyorum
Sizde Bu Olurmu ? Hic Yuksek Skilleri Olup Pk Olan Bi Charla Oynamadıgım İcin Sormak istedim
Acil Cevap Bekliyorum :))
penonlardada sp farm yapabılırsın aslında yapanlarda war yanı sonarlarda
quote:
Orijinalden alıntı: isimsizre
penonlardada sp farm yapabılırsın aslında yapanlarda war yanı sonarlarda
+1
Penon yada sonarlarda farm yaptır hiç uqraşma yada bi tane pt ye giren g-bot bul onunla takıl 24 saat
Gbota Gerek Yok :) Pre Actım Onglara Dönecegim Direk Orda 91 Bard veya 92 Wizardla Kasacagım istek Bana Kalmıs Sadece Ben Sorduguma Cevap istiyorum O Kadar
hemso 0 dan char aç 18-26 arası git gel daha iyi ve çok seri sp kasarsın uğraşmana deymez böyle 4 gün uzar vede pc başında zaman öldürürsn :)
Skill kapatma işi biraz zamanını alırAma olmaz değil olur
Charı PK yaparak max 1 günde lvli 10'a akdar düşürebilirsin. Benim bi arkadaş vardı onglarda 10 dan başlıodu 32 ye kadar kasıp 10 lv'a tekrar düşüyordu. Curst heart'ta max 1-2 günün alır Süleyman abi.
Abimizin Charında Ped Var Ondan Kolay Ama Benimkinde Ped Acmadım Sırf Curst İcin Ped Yanmasın Elle Toplamaya Devam Ne Kaldıki :D 500 Tane
Arkadaşım o bahsettiğin şeyin adı pet , ped değil. Pedin farklı bir anlamı var
quote:
Orijinalden alıntı: Orkhon
Arkadaşım o bahsettiğin şeyin adı pet , ped değil. Pedin farklı bir anlamı var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme