Şimdi Ara

ONKY HTS-590 MU? HTS 304 MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ev sinema sistemi olarak onky hts590 ve 304 düşünüyorum.
    sizce aradaki farka 304 değer mi?
    dvd player olarak bunların yanına ne onerirsiniz?

• tabiki onkyo nun ses kalitesi çok iyidir doğru seçim aletler hakkında bilgim yoq ama dvd olarak lg war bende çok format destekliyo çokta güzel ht502sh ev sinema sistemindeki alet bendeki samsung lg bide sony öneririm bunlar ii dir he bide philips
  • 590 İLE 304 arasındaki farklara değinebilecek olan var mı?
    304 aradaki fiyat farkına değer mi?
    üstadlar yorumlarınızı bekliyorum
  • 590 ile 304 arasında 2 büyük fark mevcut bunlardan birisi sistemin kalbi anfis. 590 avr olarak 340 modelini 304 te adı gibi avr 304 kullanmakta, 304 340'tan daha üst bir model. Diğer önemli farkta hoperlör seti. 590 ın setinde uydular 304'ünkine göre biraz daha zayıf ve sub'da pasiftir. 304'te sub aktif ve uydular daha iyidir. Aktif sub sinemada çok farkeder ancak müzikte bir fark olmayacaktır. Fiyatına değer mi diye sormuşsun şu eskiden olsa evet derdim çünkü biri 790 diğeri 990 idi. Şimdi ise birisi 499 diğeri hala 990 ytl bu sebeple değmez denebilir tabi ama buna biraz da bütçen karar verecek, daha iyisi olsun dersen tabiki 304 derim.

saygılar
  • cevap için tesekkurler
  • media markt denonun bi sistemi var içinde denon anfi dvd player aktif sub woofer bide 5 höparlör var estore da fiyatı 1.700 adamlar 890 ytlye satıolar ben aldım ses büyüleyici salon için bilgisayara bağlayacaksan z-5500 al derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.