Şimdi Ara

Onkyo HTC-S580 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onkyo HTC-S580 ev sinema sistemini almayı düşünüyorum. Sistem 5*100w, Bu sistem teknosalarda satılan sony veya panasonic'in 150+5*100 w sistemlerinden daha kaliteli midir. Odam 40metrekare. DVD player sony var ve dvd'siz alacağım. bu sistemi kullanan veya konuyla ilgili uzman arkadaşların görüşünü almak istiyorum. Alacağım fiyat DVD'siz 800 ytl. aynı fiyata dvd'siz modellerden daha iyi bir alternatif varmı Teşekkürler.

http://www.estore.com.tr/estore/product.asp?sku=EK04754&dept_id=43013009&bid=&mscssid=RC6

• Hoparlörler dahil mi 800 liraya?
  • evet, bu sistem onkyo'nun giriş sistemlerinden biri ve kampanya var
  • O zaman alınabilir.
  • ses kalitesi hakkında fikrin var mı dükkandaki koşullar çok kötüydü ve kapı açıktı. İyi değerlendiremedim.
  • ben sadece subwoofer ını pek beğenmedim ama ses kalitesi olarak tatmin edici ... hem kapalı ortamda hem ev ortamında dinleme fırsatım oldu ...
    ama bu fiyata kesinlikle alınır
  • Teşekkürler. Sanırım fiyat performans oranı yüksek bir ürün olduğunu söylüyorsun. Subwoofer ne açıdan yetersiz? Onkyo amfide iyi ama hoperlörde iyi bir seçim mi? Odam 40 metrekare, apartmanı ayağa kaldırmayı düşünmüyorum ama temiz ses istiyorum Sizce memnun kalırmıyım?
  • evet ses kalitesi olarak bildiğimiz onkyo yani gayet tatmin edici ama öyle evi sallayan cinsten değil ...
    bu fiyata amfi ile hoparlörler beraberce çok iyi fiyat ...
  • peki sizce panasonic ht 990 ile kıyaslaması nasıl. Hangisini seçmeliyim. Onkyo ve amfisi sanki ağır basıyor gibi geliyor bana ancak diğeri daha güçlü ve HDMI (seste ne avantaj sağlayacak?) sahip

http://panasonic.com.tr/basin.asp?id=73
  • iki üründe güzel ve temiz ses verir ... HDMI olmasından dolayı panasonic tercih sebebidir ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.