hoparlörler ise jamo S 606 HCS 3 ses istemi, 2 front, 2 arka, 1center. yerim 20-25 metrekare arası olduğu için sub tavsiye etmediler. o yüzden sub almadım. bu hoparlörü almadan önceki alternatiflerim quintas500 ve yamaha ns-8900 idi. jamo daha çok hoşuma gittiği için (dizayn olarakda) onda kara kıldım.
sizce güzel ve mantıklı bir sistem olmuşmu? üstadlardan ve arkadaşlardan yorum alabilirmiyim?
Hop. ler için bir şey diyemem ama dvd ve receiver bayağı iyi.güle güle kullan arkadaşım...zaten cihaz yorumlarında oldukça iyi şeyler yazıyor...yeni bir cihaz bu....onkyo neticede.seni mahcup etmez.
teşekkür ederim. ilk başta yamaha 659 düşünüyordum ama sonunda bu cihaza karar verdim. hoparlörlerde tahminimce ihtiyacımdan fazla ama insan bir kere olsun tam olsun diyor. bu arada receivera dergilerde 1990 ytl yazıyor, hatta enplusta aynı fiyatı çekti ama daha ucuza almak mümkün oluyor. almak isteyen arkadaşlara duyurulur.
güzel bir amfi ama belki başka bir tercih olarak ta DENON AVR-3806 veya 3807 olabilirdi ...
çünkü ONKYO DENON a göre daha sert çıkışlara sahip bir amfidir ... hayırlı olsun diyelim
onkyo nun yeni modelleri Türkiye'ye geldi ha vay be :) alt modeller ucuzlar bari yeni modeller hdmi a yönelik genelde.
Alınan sistem için diyebileceğimiz birşey yok.Güle güle eskitin.
teşekkür ederim. bu arada fiyatını merak eden arkadaşlar olursa diye yazıyorum, sistem toplam olarak 3300 ytl (12 taksit) ye geldi.
Çok para vermişsiniz.O paraya daha iyi bir sistem kurabilirdiniz.Neyse, olan olmuş.
Sistemin keyfini çıkarın.
bu sistem için çok büyük bir para verilmiş ...
yapacak birşey yok,güle güle kullan ...
quote:
Orjinalden alıntı: weder2005
teşekkür ederim. bu arada fiyatını merak eden arkadaşlar olursa diye yazıyorum, sistem toplam olarak 3300 ytl (12 taksit) ye geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: technician77
bu sistem için çok büyük bir para verilmiş ...
yapacak birşey yok,güle güle kullan ...
quote:
Orjinalden alıntı: weder2005
bu civar bir bütçe için öneriniz ne olurdu?
öncelikle sinema mı yoksa müzik mi amacınız bu önemli
eğer sadece müzik dinlemek ise amaç ; 1500 ytl ye üst düzey stereo amfi alıp yanına da geri kalan parama KLIPSCH RF serisinden veya JBL E100 front hoparlör alırdım ...
eğer sinema olsaydı hiç düşünmeden KLIPSCH F-1 S-1 C-1 SUB-10 EV SİNEMA HOPARLÖRÜ sistemini alırdım ve bunun yanına da pioneer vsx-1016 alırdım ...
tepe tepe kullanırdım ...
Merhaba,öncelikle onkyo çok iyi bir tercih olmuş.Keşke onkyonun 603 serisini alsaydın çünkü onkyonun eski 600 serilerinde akıllı kumanda özelliği vardı,yenilerde (604,674)akıllı kumanda yok.Ama yinede mükemmel anfi almışssın.Hoparlörüde klipsch alsaydın daha da iyi olabilirdi...
cevap veren herkese teşekkür ederim. böyle bir sistem için çok para verdin diyen arkadaşlar için, dediğiniz gibi olan oldu bir kere :) ancak alırken amfiye 1450 ytl, dvd 490 ytl tutmuştu ve hdmi sistemi kullanan ve kaliteli anfilerin fiyatlarına baktığımda (yine forumda bahsedilen markalarınki) bu 674ün fiyatı bana makul gözükmüştü. hele bazı yerlerde direk 1990 ytl fiyat verdiklerini düşününce mantıklı bir seçim yaptığımı düşünmüştüm.( buarada tavsiye edilen pioneer 1016 da gerçekten istediklerim varmış artı oarak hem thx ve usb host da var.bunu atlamışım. bu amfinin fiyatını bilen arladaşlar varmı acaba?onkyoyu aldığım fiyatla aynımıdır?)
Hoparlör kısmına gelice technician77 arkadaşım hiç düşünmeden KLIPSCH F-1 S-1 C-1 SUB-10 EV SİNEMA HOPARLÖRÜ sistemini tavsiye etmiş. eminim dediğiniz gibi çok kaliteli bir ses veriyordur ancak fiyatı 930€ + kdv gözüküyor. benim jamoların fiyatı 770€(kdv dahil) idi. artı jamoların görüntüsü çok ama çok şıktı . bunları salona koyacağımdan benim için öncelikli olan kriterlerden biri görüntü ve ses idi. jamoları dinlediğimde ben sesini çok beğendim artı zaten apartman dairesinde yaşayacağım için böyle birsistem haydi haydi fazla ama yinede alabildiğim kadar kalitelisi olsun istemiştim. aldığım yerdeki hoparlörler arasında en güzeli buydu. orda klipsch yoktu. dali vardı ve saçma sapan fiyatı vardı. forumlardan genelde insanlar jamoyu pek tavsiye etmiyordu ve klipsch'inde gerçekten kaliteli olduğunu öğrenmiştim. satıcı bana aldığım hopalörlerin jamoyla klipsch birleştikten sonra çıkardığı bir seri olduğunu söyleyince(doğruluk payı varmı diye hiç araştırmadım. inanmayı tercih ettim) içim dahada rahatlamıştı.
Dvd player içinde hdmi olması, video upscaling yapması tercih nedenimdi. bunun bana göre artısı divx te okuyabilmesi. hdmi li playerların fiyatları bildiğim kadarıyla normal dvd plarlardan baya bi pahalı. bir kaç yüz ytl. onkyonun yeni çıkan bir modeldiydi, o yüzdende çokta düşünmedim arkadaşlar.
mustafalia arkadaşım, bu amfiyi yeni seri olduğu için ve hdmi olduğu için tercih ettim. yoksa dediğin gibi akıllı kumandalı almak çok daha iyi olurdu. almışken yeni seri kaliteli olsun dedim. 604 serisiyle arasında 150-200 ytl gibi bir fark vardı.
Aldığın amfi yurtdışı sitelerde bakacak olursan , oldukça iyi puanlar alan ve test yapan yayın kuruluşlarından pozitif değerlendirmeler alan bir amfidir..güle güle kullan akadaşım.
quote:
Orjinalden alıntı: zapatero
Aldığın amfi yurtdışı sitelerde bakacak olursan , oldukça iyi puanlar alan ve test yapan yayın kuruluşlarından pozitif değerlendirmeler alan bir amfidir..güle güle kullan akadaşım.
saolasın zapatero. böyle yorumlar alınca içim rahatlıyor
Arkadaşım onkyo 60 yılı devirmiş ve bu piyasada her zaman istikrarlı yol almış kuvvetli bir markadır.Ev sinemasında da iyi ürünler vermiş ve pekçok patentli teknolojiye sahiptir.Türkiye de şu anki distribütöründen önce çok daha iyi koşullarda onkyo temin etmek mümkündü.Nitekim bende ilk cihaz olarak onkyo seçmiştim kendime....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme