Şimdi Ara

Onkyo TX-SR875 + Philips BDP 7300/12 Blu-Ray DTS:HD MASTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir araştırma ve geliştirmeden sonra ekran kartımdan Onkyo' ya DTS HD MA gönderemedim ve bu işin olamayacağını anladım. Bende inat ettim ve gittim Philips BDP 7300/12 Blu-Ray Player aldım sonrada Transporter 2 Blu-Ray Disk Aldım DTS HD MASTER AUDIO destekli. Fakat gene bir problem oldu . Onkyo DTS HD HR görüyor (HR: Zannedersem High Resolution). Onkyo daki HD MASTER ışığı bir türlü yanmadı. HD ışığı yanıyor ama HD MASTER ışığında tık yok. Bütün ayarlarına baktım Philips' in, Bitstream olarak gönderiyorum ama aynı problem devam ediyor. Ses Sistemimde imzamda yazıyor gerçi MB quartz larım bağlı değil yani 5.1 şuan aceba ondan mı? Bir de farkını açıklaya bilirmisiniz? HD: HR ile HD: MA' nın. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

• belki 2-3 farklı audio stream vardır diskte ve siz dts hd hr seçiyorsunuzdur?film devam ederken player'in menüden diğer audio streamlere baktınız mı?

Bu arada pc'den bitstream olarak dts ma ve dolby truehd için tek seçenek var halen : Asus Xonar HDAV1.3 ses kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bexen

Uzun bir araştırma ve geliştirmeden sonra ekran kartımdan Onkyo' ya DTS HD MA gönderemedim ve bu işin olamayacağını anladım. Bende inat ettim ve gittim Philips BDP 7300/12 Blu-Ray Player aldım sonrada Transporter 2 Blu-Ray Disk Aldım DTS HD MASTER AUDIO destekli. Fakat gene bir problem oldu . Onkyo DTS HD HR görüyor (HR: Zannedersem High Resolution). Onkyo daki HD MASTER ışığı bir türlü yanmadı. HD ışığı yanıyor ama HD MASTER ışığında tık yok. Bütün ayarlarına baktım Philips' in, Bitstream olarak gönderiyorum ama aynı problem devam ediyor. Ses Sistemimde imzamda yazıyor gerçi MB quartz larım bağlı değil yani 5.1 şuan aceba ondan mı? Bir de farkını açıklaya bilirmisiniz? HD: HR ile HD: MA' nın. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

Arkadaşım sizin tavsiyenize ihtiyacım var.Yaklaşık iki aydır player arıyorum.Evimde philips lcd 7695 tv var.Almayı istediğim player da ;dvd,divx başta olmak üzere azami format tanıma özelliği olmasını tercih ediyorum.Usb girişi de olursa iyi olur diye düşünüyorum.Orijinal ve kopya cd,dvd leri de oynatmasını bekliyorum.Piyasada 5990 ve 5992 bulamadım.Altyazı büyüklüğü ve rengi ile de memnun musunuz?Bdp 7300 ü tavsiye eder misiniz?Teşekkür ederim.

• bdp 7500 çıktı.
  • Tavsiye ederim tabiiki ama eskidi bence yeni modellere yönelin tam bilmemekle beraber 3D olayınada girdiler blu-ray playerler. O yüzden yeni modellere bir bakın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.