Şimdi Ara

online age of empires turnuvası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • takımlar oluşturalım ve bir turnuva düzenleyelim

the conquerors ce 1.0e versiyonunda ve ip üzerinden oynanacaktır maçlar...katılmak isteyenler adlarını yazdırsınlar...
    hatta önce kaynaşmak için akşamları aramızda oynayalım, hem uzun zamandır oynamayanlar için antenman olur: ))

• RON oynsak Age Of eskimedi mi?
  • aoe the conq her türlü oynarım tutankamonun ekibi ile maç yapcaktık yalan oldu sen kuralları söle
  • turnuva olursa bende varım =)
  • death mach olursa bende varım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

death mach olursa bende varım.

En gzeli
  • kuralları hepimiz belirleyelim...
    benim tek söyleyebileceğim hilesiz bir oyun için 1.0e versiyonunda oynamamız...

isterseniz random, isterseniz deet mach, isterseniz scenerio..bu arada ben scenerio oyuncusuyum mini bc 1,2 ya da sanit seiya her türlü hazırım: )
    minicb'de türkler olarak slovenyalılar ve sırplarla çok çekişiyoruz all seenig eye'de..meraklısı varsa pm atsın bana: )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empires 3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler turnuva mı dediniz buraya o zamanwww.ageoftr.kayyo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trex333 -- 8 Eylül 2006; 13:42:34 >
  • trex333 aynen katılıyorum sana turnuva dedin miwww.ageoftr.kayyo.com
  • beyler bende age of meraklysyyym ama netten nasyl oynycaz bilmiyorum bana yardymcy olursanyz sevinirim
  • ohhhhho ben age of 1 2 3 ünüde bitirdim
  • AGE OF NASIL BİTOYO
  • www.ageoftr.kayyo.com bu siteye ulaşılamıyor kapandı mı ne oldu bilen var mı ?
  • arkadaş lanmış
  • 1 günü kalmış neyse (müzik lütfen)
  • arkadaşlar nasıl online oynancak ben biliorum ama age of empires 2 the age of kıngs olacak..... bunda hile yapamıorsunuz....
  • arkadaslar benim ayrietten bir sorum olacaktı.....

bu concuqers war ya bunda yukselen cd si ne bileniniz war mı bende oynu acmak için yuksaelen cd si istior....... duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.P.Montoya

arkadaslar benim ayrietten bir sorum olacaktı.....

bu concuqers war ya bunda yukselen cd si ne bileniniz war mı bende oynu acmak için yuksaelen cd si istior....... duyurulur

dostum umarım sorunu çözmüşsündür :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.