Otopol iyidir zamanında 2-3 alışverişim oldu buradan vaktinde gönderiyorlar ürünü.
quote:
Orjinalden alıntı: Brada
Otopol iyidir zamanında 2-3 alışverişim oldu buradan vaktinde gönderiyorlar ürünü.
ama cok pahali bence.. arti iii bise yok
quote:
Orjinalden alıntı: cilikka
quote:
Orjinalden alıntı: Brada
ama cok pahali bence.. arti iii bise yok
bilmiyorum benim ihtiyacım olan ürünler mevcuttu pahalılık konusuna gelince şöyle bi şey yaşadım philips ampul almıştım çifti 50ytl geldi kargo dahil fakat 1 ay sonra filan aldığım ürün anlayamadığım şekilde 2 katı yakın bi paraya yükseldi.
www.toprakotomotiv.com
istanbul aksarayda sitelerinde yazdıkları fiyatın oraya gidince en az yüzde 25 ini indiriyorlar angel farlarımı oradan almıştım çok uygun fiyata
indirim yapıyorlardır belki ama sitelerine pek düzgün yazamamışlar.. ana sayfadan başlamış
BADY KITLER
20 SENEYI AŞKIN BIR SUREDIR AKSESUAR SEKTORUNUN İÇİNDE OLAN TOPRAK OTOMOTİV OTO YEDEK PARÇA DEPERTMANI ILE SIZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN HIZMETINDE OLMANIN HAKLI GURURUNU
istanbul aksarayda sitelerinde yazdıkları fiyatın oraya gidince en az yüzde 25 ini indiriyorlar angel farlarımı oradan almıştım çok uygun fiyata
toprak oto aksarayın neresinde?
quote:
Orjinalden alıntı: _KUZEY
indirim yapıyorlardır belki ama sitelerine pek düzgün yazamamışlar.. ana sayfadan başlamış
BADY KITLER
20 SENEYI AŞKIN BIR SUREDIR AKSESUAR SEKTORUNUN İÇİNDE OLAN TOPRAK OTOMOTİV OTO YEDEK PARÇA DEPERTMANI ILE SIZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN HIZMETINDE OLMANIN HAKLI GURURUNU
Bu konuda yazı değil işçilik önemlidir. Birçok ustanın ilköğretimi bile bitirmediği günümüzün gerçeğidir. Diyeceksiniz ki site düzgün olsaydı ona göre hareket ederdik siteye bak neden gideyim diyeceksin. Doğru haklısın ama dediğim gibi işçilik önemli. Yazıyla değil işçilikle değerlendirmek lazım. Bu arada web sitesini hazırlayan şaşkının aklı neredeymiş acaba. Adam kendisi hazırlayacak değil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme