Şimdi Ara

ONLİNE ALIŞVERİŞŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • walla ben olbime de tekmara da baktım yoktu, yoktu dediğim malı getirtmemişler hiç şimdi var mı bilmem.
    bunlar izmirin en büyük iki bilgisayar parça toptancısı değil mi? diğerlerin de var mı bilemem olsa da fiyat nolur o da "?"
  • gidip elinle almak en iyisi çünkü kargo teslimi uzun oluyor buda pisikolojiyi bozuyor bunun yanısıra büyük firmalarda problem yaşayan çıkabiliyor..
  • firma gold olunca düşünüyorum.eğer alıcağım ürün gold dışında bir firmada varsa (birkaç dolar bile pahalı olsa) oradan alıyorum.çünkü ben ve yakınımdakiler bayağı problem yaşadık.ürünle ilgili bir sorun olduğu zamanda seni oyalarlar.üstelik ben bu problemleri elden aldığım halde yaşadım.sen online olarak alıcaksın.ürünler arızalı çıktı mı vay senin haline.
    sen en iyisi şu sitelerede bak.

www.hepsiburada.com
    www.bidolu.com (eski adı bascuda)

bu iki siteden güvenerek ve gönül rahatlığıyla alabilirsin.

• hiç bir sorun çıkacağını zannetmem sonuçta aldığın malların garantisi var.
  • ben de online thermaltake olayını yaptım fan dan öyle bir buğultu geldi ki üzüldüm şimdi değiştirsem dedim sonradan okumak ii değil sözleşmeleri kargo parası sana ait olayı beni zaten yıkar ben de hemen açtım ortadan bir yardım çıkardım herşeyi en iiis hangisi ise onu oraya tekrar sok sonra tekrar kasa içi kablo düzenlemesi şimdi sessiz hehe yani pek güvenme alıcağın parçaları git de yerinde gör arkadaşaların da bahsettiği gibi.
  • ya dostum istanbulda oturuyorsundur muhtemelen neden golda gidip bizzat görerek almıyosunda netten alıyosun gidip alsan daha iyi sonra kavun beklerken kelek çıkmasın
  • Yaptığım araştırmalar sonucu pc goldla ilgili hiç de iyi şeyler duymadım, açıkçası direk vazgeçtim pccgolddan, cevap yazanlara da çok teşekkür ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus_ex26 -- 17 Kasım 2005, 18:29:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASURBANIPAL

Sevgili arkadaşım :

1- Ben o yorumu sen anlayasın diye yazmadım ... Bu kadar yorma kendini anlamak için ..

2-Hala anlayamamaktan şikayetci isen ve ısrarla anlamak istersen PM ye mailini at sana yaşadıklarımı anlatayım belki anlamana yardımcı olur .

3-Tavsiyen için teşekkürler , zaten istediğim yerden ürün alıyorum.

4-Sadece fikrimi belirttim, sende fikrini belirt geç .. memnunum de , tavsiye ederim de ne diye bana çatıyorsun ve bana bu cevap hakkını veriyorsun ..

Ne garip bir modelsin .. İlla birine sataşmak zorundamısın .. yaz fikrini geç git..

anlamadım ne yaayım anlattın mı ki neden olduğunu. anlatki herkes anlasın. sana çatan kim fikrini begenmedim koydum. bu catmak mı..? ayrıca benim yazdığım her şey burdaki konuyla ilgili. ama senin son söylediklerinin 1-buradaki konuyla alakası yok 2-burrada konuşulacak konu değil. varsa bir derdin özele mesaj atarsın.

• bu cevap değil belki ama bidolu dan en son yaptığım alışveriş te çok tuhaf bir durum yaşadım! 21816398 nolu siparişimi eksik gönderdiler(şubat ayı sonunda)13 mart 06 da 388706 takip nosu ile paranız on gün içinde geçeçek dendi hiçbir şey yok! yine hemen sonra 22,75 ytl lik bir siparişimi temin edemediler ben de iptal ettim .onunda onayı geldi 09.04.06 da o gün den beri ne bir haber ne para gönderdiler .sitenin içindeki iletişim tlf.na cevap vermiyorlar mesaj hedef çalışmıyor.herhalde battılar bu nasıl bidurum dur anlamadım. BİLEN VARSA HABER VERSİN..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.