Şimdi Ara

ONLİNE ALIŞVERİŞŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pccgolddan online alışveriş yapan var mı? Ben yapıcam da herhangi bi sorun çıkar mı diye tırsıyorum. almayı düşümdüğüm sistem;

cpu amd athlon 64 3000+ 1.8 ghz box 939
    mb asus amd a8n sli nf4 ddr 400PCI exp 16x
    RAM 1 gb kingston
    hd 160 gb seagate 7200 serial ata ncq
    mon 17 philips 107 s66 real flat
    dvd rw nec ND3540A BLACK
    HİS ati X800XL ice-Q2 TUR

yorumlarınızı da yazarsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus_ex26 -- 14 Kasım 2005, 17:27:08 >

• tırsmakta haklısın tabi.
    görerek alma şansın varsa öyle yap.
    online da işin birazda şansa kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnzcn

tırsmakta haklısın tabi.
    görerek alma şansın varsa öyle yap.
    online da işin birazda şansa kalmış
    Bu kadar para vereceksin eger izmir istanbul gibi yerdeysen gidip elden almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone1912

Bu kadar para vereceksin eger izmir istanbul gibi yerdeysen gidip elden almanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    sistem sağlam ama bu şekilde almanı ben de önermiyorum ama illaki bu şekilde almak zorundaysan bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yazılarını bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: brann

sistem sağlam ama bu şekilde almanı ben de önermiyorum ama illaki bu şekilde almak zorundaysan bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yazılarını bekle

Alıntıları Göster
    sorun cıkmaz ya online alışverişte, yıllardır alırım bir sürü şey bir sürü siteden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

sorun cıkmaz ya online alışverişte, yıllardır alırım bir sürü şey bir sürü siteden.

Alıntıları Göster
    eldende alınsa online de alınsa problem yaşama ihtimali var, ama online alışverişte güvenilir ve tanınmış firmalardan alışveriş yapmanı tavsiye ederim, adıgeçen firmaya gelince problem yaratsada büyük bir firma, adı duyulmuş ve yeri yurdu belli geçmişi olan bir firma, alışverişlerde problem yaşayanda var memnun olanda var, eğer online alışveriş mecburi ise adıgeçen firma online alışveriş yapabileceğin firmaların arasında yer alıyor, tabi bu yorum bana göre, herkesin görüşü farklı olabilir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresss -- 14 Kasım 2005, 20:28:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stresss

eldende alınsa online de alınsa problem yaşama ihtimali var, ama online alışverişte güvenilir ve tanınmış firmalardan alışveriş yapmanı tavsiye ederim, adıgeçen firmaya gelince problem yaratsada büyük bir firma, adı duyulmuş ve yeri yurdu belli geçmişi olan bir firma, alışverişlerde problem yaşayanda var memnun olanda var, eğer online alışveriş mecburi ise adıgeçen firma online alışveriş yapabileceğin firmaların arasında yer alıyor, tabi bu yorum bana göre, herkesin görüşü farklı olabilir,

Alıntıları Göster
    firma isim yapmış ama bu firmadan online alışveriş yapmış olan varsa daha aydınlatıcı bilgi verebilir bence

• quote:

firma isim yapmış ama bu firmadan online alışveriş yapmış olan varsa daha aydınlatıcı bilgi verebilir bence

Alıntıları Göster
    Ben online alışveriş yapmanla değilde yapacağın firma ile alakalı konuşmak istiyorum ..
    Söz konusu PC GOLD olunca dikkat et arkadaşım ,

Diğer türlü online alış verişi şiddetle tavsiye ederim .. gelişmesi gereken bir alan bence ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASURBANIPAL -- 15 Kasım 2005, 2:29:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ASURBANIPAL

Ben online alışveriş yapmanla değilde yapacağın firma ile alakalı konuşmak istiyorum ..

Diğer türlü online alış verişi şiddetle tavsiye ederim .. gelişmesi gereken bir alan bence ..

Alıntıları Göster
    Ben pc gold dan bayağı alışveriş yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım çok şükür, alışveriş online da olsa gidip kendin de alsan adamın eline listeyi veriyorsun onlar da kuruyorlar sonrada gidip alıyorsun kasayı nasıl kurulduğunu zaten görmüyorsun ki yani değişen fazla bir şey yok aslında ama her iki şekildede sorun çıkabilir belli olmaz, bende yeni alacağım pc yi muhtemelen online alacağım. Umarım bir sorun olmaz.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ASURBANIPAL

yaaaa anlamıyorum sen ve senin gibileri..!!! Bu kadar basit mi HAYIR demek..?

istediğin gibi alşveriş yapabilirsin arkadaşım PC GOLD Kadikoydne. Ben senelerdir alışveriş yapıorum hiç bir sorununm yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

istediğin gibi alşveriş yapabilirsin arkadaşım PC GOLD Kadikoydne. Ben senelerdir alışveriş yapıorum hiç bir sorununm yok..

Alıntıları Göster
    BENDE Bİ EKRAN KARTI ALICAM
    AMA HAGİ SİTEDEN ALAYIM DAHA ÖNCE ALIŞVERİŞ YAPAN VARMI

• quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yayengec

bakın bu bu konuda yazacağım son mesaj... çünkü kendimi gold un adamı gibi hissetmeye başladım ama adamların hakkını yememek lazım..
    arkadaşım ben Gold tan alıyorum netten geliyor eve kadar ücretsiz, garanti kapsamında bulunduğu 2 yıl içinde yine geri ücretsiz gönderip sorun hallolduktan sonra yine ücretsiz geliyor eve...

Bu benim düşündüklerim hatta yaşadıklarım.. Bu kadar.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: brann

bidoludan 2 tane pc topladım sadece ekran kartlarını tedarik edemediler 10gün bekledim onlarda x550 idi sanırım yeni olduğu için inan hepsi istediğim gibi şıkır şıkır ve hiç bir sorun yaşamadım güvenebilirsin ama goldu bilmem bildiğim tek şey bidolu belki fiyatları o kadar düşük deildir ama kredi kartıyla çok hesaplı geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Orjinalden alıntı: brann

bidoludan 2 tane pc topladım sadece ekran kartlarını tedarik edemediler 10gün bekledim onlarda x550 idi sanırım yeni olduğu için inan hepsi istediğim gibi şıkır şıkır ve hiç bir sorun yaşamadım güvenebilirsin ama goldu bilmem bildiğim tek şey bidolu belki fiyatları o kadar düşük deildir ama kredi kartıyla çok hesaplı geldi bana

Alıntıları Göster
    Gold online satış temsilcisine mail yazmıştım yanıtlamadılar..ordan bende alacaktım komple bir sistem şu an imzamdaki sistem yani baktım kaale almadılar bende almadım ama maviden alışveriş ettim gerçi kargo konusunda uzakta olduğum için 2 gün bi gecikme oldu ama gönderdikleri ürünlerde bi sakatlık yoktu..aslında en iyisi gidip görerek almak bu imkanın varsa öyle yap derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

Sevgili arkadaşım :

1- Ben o yorumu sen anlayasın diye yazmadım ... Bu kadar yorma kendini anlamak için ..

2-Hala anlayamamaktan şikayetci isen ve ısrarla anlamak istersen PM ye mailini at sana yaşadıklarımı anlatayım belki anlamana yardımcı olur .

3-Tavsiyen için teşekkürler , zaten istediğim yerden ürün alıyorum.

4-Sadece fikrimi belirttim, sende fikrini belirt geç .. memnunum de , tavsiye ederim de ne diye bana çatıyorsun ve bana bu cevap hakkını veriyorsun ..

Ne garip bir modelsin .. İlla birine sataşmak zorundamısın .. yaz fikrini geç git..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASURBANIPAL -- 15 Kasım 2005, 22:06:00 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

Sevgili arkadaşım :

1- Ben o yorumu sen anlayasın diye yazmadım ... Bu kadar yorma kendini anlamak için ..

2-Hala anlayamamaktan şikayetci isen ve ısrarla anlamak istersen PM ye mailini at sana yaşadıklarımı anlatayım belki anlamana yardımcı olur .

3-Tavsiyen için teşekkürler , zaten istediğim yerden ürün alıyorum.

4-Sadece fikrimi belirttim, sende fikrini belirt geç .. memnunum de , tavsiye ederim de ne diye bana çatıyorsun ve bana bu cevap hakkını veriyorsun ..

Ne garip bir modelsin .. İlla birine sataşmak zorundamısın .. yaz fikrini geç git..

Alıntıları Göster
    ne aldıgını bilen bir kullanıcı için hiçbir prob olmazz...

• Orjinalden alıntı: deus_ex26

Arkadaşlar pccgolddan online alışveriş yapan var mı? Ben yapıcam da herhangi bi sorun çıkar mı diye tırsıyorum. almayı düşümdüğüm sistem;

Online çok sayıda alışveriş yapmış bir tüketiciyim. Bu arada PC Gold'dan da Sony digital bir kamera almıştım. Hiçbir sorun yaşamadım. Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone1912

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: simonee

izmir de nereden bulabiliyosun istediğin parçayı
    olbim, tekmar hepsi yazış, al bakalım bi epox board venice işlemci cm, thermaltake kasa ... bulabilcen mi
    sanmam

• 1 aldıgın urunlerın kutusunu dırek aç kargocunun yanında.Dışında hasar olmayabilir ama içinden hasar alabilir.
    2 güvenebilecğin siteleri tercih et
    3 en ucuzu veren en iyi diildir.
    4 şikayet var adresine bir bak derim.örnk.baskuda ve hepsi burada gibi yerlerden oldukca şikayet var.ayrıca bütün büyk firmalar artık peşin fiyatına taksitle uyguluyor.Eğer yakınında varsa oralardan al derim.yoksada yapcak bişin yok.mecburen alcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

quote:

olbim, tekmar hepsi yazış, al bakalım bi epox board venice işlemci cm, thermaltake kasa ... bulabilcen mi
    sanmam

Alıntıları Göster
    venice işlemci bulursunda epox yok kardeşşş şansın yokk
    quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

quote:

sanmam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.