Şimdi Ara

Online Apple Store'un ülkemizdeki açılışına günler kaldı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
6
Favori
15.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Havale ile iPhone 5S Gold 32 GB 2.350'ye geldi. Piyasada daha uygunu yok sanırım. Online Store benim için büyük sürpriz oldu. Bir de kredi kartıyla ekstra olarak orjinal 5S klıfı aldım, tam oldu kaç gündür kafa patlatıyordum rahat rahat uyurum şimdi..
  • yurtdışından alınan applstore garantisi türkiyede geçerlimi ?? acil cevap lazım
  • Herkes için hayal kırıklığı oldu,fiyatlar burdakilere çok yakın,
    Kazanan operatörler olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: walkawaybro

yurtdışından alınan applstore garantisi türkiyede geçerlimi ?? acil cevap lazım

İphone için söylüyorum;
    Avrupa'dan alınan cihaz için burda garanti geçerlidir
    ABD den alınan geçerl değil malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

İphone için söylüyorum;

şimdi ben dubaiden aldım garantiden yararlanamıcakmıyım apple sitesinde garantimin devam edildiğini yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

İphone için söylüyorum;

şimdi ben dubaiden aldım garantiden yararlanamıcakmıyım apple sitesinde garantimin devam edildiğini yazıyor

Garantiniz devam ediyor o zaman,
    İphone garantisi,kıtalara göre ayrılıyor,
    Dubai,Asya kıtasında olduğu için,bizim burda da garantisi geçerlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkür ederim. Bu arada mağaza yok nereye götürmem gerek telefonumun? kesin bilginiz yoksa yinede teşekkür ederim yarın telefon edeceğim.
  • quote:

Çok teşekkür ederim. Bu arada mağaza yok nereye götürmem gerek telefonumun? kesin bilginiz yoksa yinede teşekkür ederim yarın telefon edeceğim.

Rica ederim
    Apple Store'un açılmasını bekleyeceksiniz malesef
    Uluslarası garantiye ordan başkası bakmaz burda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Ucuz olacak diye umut bağlamayın derim

Apple store fiyatlarından hesaplarsak 16 gb 5s Fransa'da 699 Euro , İngiltere ' de 549 Pound . İki ülke ortalamasını 1800 lira olarak alalım .

Yukardaki iki ülkedede vergi oranı %19 . Bizde ise %18 kdv , %25 Ötv var . Biz bu 1800 Tl 'nin üzerine %25 ötv ' mizi koyalım . (1800 Tl ' de %19 lik fark ekli zaten)

Fiyat tam olarak 2230 Tl çıkmaktadır . Kimse hayale kapılmasın .

Eğer 5s'e 100 dolarlık zam gelmeseydi 1950-2000Tl civarı olacaktı ... Ödediğimiz paranın %43' ü devlete vergi , bunu unutmayın . O 100 dolarlık zam bize vergilerle tam 143 dolar olarak yansıyor!!! Bu sebeple Abd'de 100 dolar olan 16 gb 32 gb farkı , bizde 300 TL ...

Not: Apple'ın Abd sitesindeki fiyatları vergisiz fiyatlardır !!

80 Tl ' lik bir farkla tutturmuşum .

Apple store açıldı ve fiyat 2150 Tl .

2000 ' in altında olacak diye zırvalayanlara kapak olsun .

2450 lira ise 32 gb iphone . 16 gb zaten bir işe yaramaz bu devirde. Telefonu almak isteyen 2450 lirayı bayılacak .

16 gb cihazdan ancak süs bitkisi olur maalesef .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 1 Kasım 2013; 2:53:24 >

• İmkan varsa Havale/EFT ile birlikte az ama bütüne bakıldığında ciddi bi indirimle geliyor. 32 GB modeli 2.350 TL'ye aldım ben. Şuan Türkiye'de daha uygunu yok sanırım. En uygun 32 GB Avea'da 2.399 olarak vardı, Avea bayiisini aradığımda da "internet sitesi bizi bağlamaz, Gold yok, diğer renkler 2.670'e geliyor, internette ki faturalı fiyat o" falan diye yalan dolanla çakallık peşindeydiler. Üstelik 2 yıl Apple garantisi, hizmet kalitesi ve ilk 14 gün içinde koşulsuz para iadesi gibi unsurlara bakıldığında ilk defa bi Apple ürününü alırken kazıklanmadığımı hatta avantajlı olduğumu hissettim

Bu arada 16 GB model de havale ile 2.063 TL'ye geliyor. Teknoloji marketlere en son 2.300'lere düştüğünde fiyatlar düştü diye sevinen insanlar tanıyorum O kadar da vahim bir durum yok bence, tabi yine de iş kredi kartıyla değişiyor.

Öyle ya da böyle Online AppleStore herkese hayırlı olsun.

• Şimdilik durumlar iyi bence. Online Store olması çok iyi oldu.
  • Açılmışta bi fark yok bizim operatorlardan. sözde biraz düşük olacaktı fiyatları
  • Yurtdışı garanti durumunu detaylı bir şekilde açıklayan bi yer yok mu ? Nereden alırsak garantisi nerede geçecek vs. şuanda Bosna'da arkadaşım var, Amerikada arkadaşım var 2000TL'ye 16gb getiririm diyor Bosnada'ki oradan alınca ama garanti 1 sene olacak sanırım ve Türkiye'de ne şartlarda geçecek nereye götüreceğiz vs. Kıtalar arası garanti olayı ne ?

Apple her yerde "Apple İki (2) Yıllık Sınırlı Garantisi" yazmış bu sınırlı ne demek ?
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 1 Kasım 2013; 12:06:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

İmkan varsa Havale/EFT ile birlikte az ama bütüne bakıldığında ciddi bi indirimle geliyor. 32 GB modeli 2.350 TL'ye aldım ben. Şuan Türkiye'de daha uygunu yok sanırım. En uygun 32 GB Avea'da 2.399 olarak vardı, Avea bayiisini aradığımda da "internet sitesi bizi bağlamaz, Gold yok, diğer renkler 2.670'e geliyor, internette ki faturalı fiyat o" falan diye yalan dolanla çakallık peşindeydiler. Üstelik 2 yıl Apple garantisi, hizmet kalitesi ve ilk 14 gün içinde koşulsuz para iadesi gibi unsurlara bakıldığında ilk defa bi Apple ürününü alırken kazıklanmadığımı hatta avantajlı olduğumu hissettim

Bu arada 16 GB model de havale ile 2.063 TL'ye geliyor. Teknoloji marketlere en son 2.300'lere düştüğünde fiyatlar düştü diye sevinen insanlar tanıyorum O kadar da vahim bir durum yok bence, tabi yine de iş kredi kartıyla değişiyor.

Atladığım bir nokta var .

Apple store fiyatları ilelebet değişmez . 1 sene boyunca bu fiyatlardan kalacak . Operatör ve diğer firma fiyatları ise zamanla 2000 seviyesine düşüyor

• 00800 448 829 875 Apple Store'un bu numarasını arayabilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

İmkan varsa Havale/EFT ile birlikte az ama bütüne bakıldığında ciddi bi indirimle geliyor. 32 GB modeli 2.350 TL'ye aldım ben. Şuan Türkiye'de daha uygunu yok sanırım. En uygun 32 GB Avea'da 2.399 olarak vardı, Avea bayiisini aradığımda da "internet sitesi bizi bağlamaz, Gold yok, diğer renkler 2.670'e geliyor, internette ki faturalı fiyat o" falan diye yalan dolanla çakallık peşindeydiler. Üstelik 2 yıl Apple garantisi, hizmet kalitesi ve ilk 14 gün içinde koşulsuz para iadesi gibi unsurlara bakıldığında ilk defa bi Apple ürününü alırken kazıklanmadığımı hatta avantajlı olduğumu hissettim

Atladığım bir nokta var .

Apple store fiyatları ilelebet değişmez . 1 sene boyunca bu fiyatlardan kalacak . Operatör ve diğer firma fiyatları ise zamanla 2000 seviyesine düşüyor

kesinlikle haklısın yeni bir ürün çıkana kadar fiyatlar böyle :D ama çıkması çok güzel oldu sahibinden.comdakiler cayır cayır ağlıyuor :D

• Ben havaleyi yapmak için Yapı Krediye gittim. ad, soyad ve WorldPay numarasını yazdırarak ilgili iban numarasına havale yaptım.

Alışveriş yaparken ödemeyi tamamlamak için Worldpay numarasını yazmayı unutmayın diyordu fakat sitenin başka bir bölümünde web sipariş numarınızıda yazın demişler. İfade aynen şöyle:

"Siparişinizde gecikme olmaması için lütfen, adınızı, soyadınızı, WorldPay referans numaranızı ve Web Sipariş Numaranızı ödeme bilgilerinizle birlikte sağlayın. " http://store.apple.com/tr/help/payments

Halen ödeme bekliyor yazıyor. Havale işlemleri 3 iş gününe kadar geçer yazıyor. Apple Store'u 00800 448 829 873 nolu numaradan durmadan arıyorum düşmüyor düdük sesi çıkıyor. offf offff içim hiç rahat değil. Nerden bulaştım bu havale işine bilmiyorum ver 70 TL fazla kafan rahat olsun...

Konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 26darktemplar

Ben havaleyi yapmak için Yapı Krediye gittim. ad, soyad ve WorldPay numarasını yazdırarak ilgili iban numarasına havale yaptım.

Alışveriş yaparken ödemeyi tamamlamak için Worldpay numarasını yazmayı unutmayın diyordu fakat sitenin başka bir bölümünde web sipariş numarınızıda yazın demişler. İfade aynen şöyle:

"Siparişinizde gecikme olmaması için lütfen, adınızı, soyadınızı, WorldPay referans numaranızı ve Web Sipariş Numaranızı ödeme bilgilerinizle birlikte sağlayın. " http://store.apple.com/tr/help/payments

Halen ödeme bekliyor yazıyor. Havale işlemleri 3 iş gününe kadar geçer yazıyor. Apple Store'u 00800 448 829 873 nolu numaradan durmadan arıyorum düşmüyor düdük sesi çıkıyor. offf offff içim hiç rahat değil. Nerden bulaştım bu havale işine bilmiyorum ver 70 TL fazla kafan rahat olsun...

Konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

Havale dedikleri banka bilgileri Türk banka bilgileri değil mi o.O ?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.