Şimdi Ara

Online Apple Store'un ülkemizdeki açılışına günler kaldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
6
Favori
15.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa fiyatlarından düşük olmayacağı aşikar. iPhone için konuşuyorum. Almanya, Fransa fiyatından biraz daha pahalı olacaktır. Dolayısıyla 1900 hatta 2000 altına ihtimal vermiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper haber fiyatlarda adam gibi olursa iphone 5s için çıkan kılıfı alacağım

• omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Bende 4 adet var o kılıftan kesinlikle 100 tl etmez. En fazla 30-40 tl lik kılıf kalitesi bakımından. Alacaksanız siyah alın diğerleri renk atıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Bende 4 adet var o kılıftan kesinlikle 100 tl etmez. En fazla 30-40 tl lik kılıf kalitesi bakımından. Alacaksanız siyah alın diğerleri renk atıyor

hocam nderi olandan bahsediyorum incelemlerde çok şık gözüküyordu kötümü ?
  • omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Bende ondan bahsediyorum 4 tanesine yaklaşık 170 dolar ödedim. Anneme babamada hediye almıştım ama dandik çıktı kılıflar. 1 haftada renk attı deformaston başladı. Sadece siyah olanı iyi durumda. O paraya ne kılıflar varda işte apple storeda gözüme güzel geldi aldım almaz olaydım. 350 tl kaçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karti -- 14 Ekim 2013; 13:27:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Bende ondan bahsediyorum 4 tanesine yaklaşık 170 dolar ödedim. Anneme babamada hediye almıştım ama dandik çıktı kılıflar. 1 haftada renk attı deformaston başladı. Sadece siyah olanı iyi durumda. O paraya ne kılıflar varda işte apple storeda gözüme güzel geldi aldım almaz olaydım. 350 tl kaçtı.

Teşekkürler hocam

• Mavi 5C süper
  • acaba abdullah gül tim cook la bu apple store fiyatlandirma da yani vergilendirme üzerine konusmuslarmiydi. cünkü sayin c.b. gül apple in türkiyede bir bayi acilmasina cok rica ci olmustur.insallah bu ötv vergisi apple üzerinden kalkar.

• alırız o zaman ama bakalım belkide diğer kampanya yapanalrda daha ucuza geelcek

• Tüm dh ailesinin bayramı mübarek olsun

• 1 kasımda satılacak boşuna heveslenmeyin

http://www.apple.com/tr/iphone-5s/

Online Apple Store'un ülkemizdeki açılışına günler kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

1 kasımda satılacak boşuna heveslenmeyin

http://www.apple.com/tr/iphone-5s/

Online Apple Store'un ülkemizdeki açılışına günler kaldı

tebrikler kimse görmemişti o ibareyi

şaka maka .
    bilkom index felan ne yapıcak ?
    fiyatları sabitleyecekler sanırım.
    belki diğer firmalar apple store dan daha ucuz fiyat çeker.
    amazon felan apple store dan daha ucuza satış yapıyorlar bazı ürünlerde.

• Aynı şeyi yapıp burada Bilkom'dan teslim alabilsek iyi olurdu.
  • Fiyat dusuklugu beklentisi sacma. Bu olay apple in degil %18 kdv (normal, eyvallah) % 25 otv ( sacmaligin daniskasi) gibi vergiler uygulayan ve cogu insanin kanini emen cogunuda teknolojiden mahrum birakan devletimizin elinde... Tepedekiler biraz az yese ...

• Ülkemizde online Apple Store'un açılması mağazanın açılmasından daha önemli. 22 Ekim'de açılırsa çok güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    bence apple ve operatör fiyatları aynı olacak hatta diğer firmalar apple'dan daha bile ucuza satabilir, çünkü insanların kendilerini tercih etmesini sağlamak için fiyat avantajı olması gerekir.
    apple store online 22 ekimde ön siparişe başlayıp dağıtmını 1 kasımdan itibaren yapabilir.
  • quote:

bence apple ve operatör fiyatları aynı olacak hatta diğer firmalar apple'dan daha bile ucuza satabilir, çünkü insanların kendilerini tercih etmesini sağlamak için fiyat avantajı olması gerekir.
    apple store online 22 ekimde ön siparişe başlayıp dağıtmını 1 kasımdan itibaren yapabilir.

Serbest piyasa ve rekabet içinde normaldir. Ya fiyatta indirim yaparlar yada banka puanı ile avantaj sunarlar.
  • quote:

birde o var.
    yeni çıkan ürünler ülkemizde amerika ile beraber satışa çıkarsa süper olur .
    bana çıkmaz gibi geliyor.
    örneğin italyada bile 25inde satışa başlanıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WB

Samsung store' da amiral gemileri 1600 tl ye satiliyor da bizim mi haberimiz olmuyor, hadi herkes kendi isine, 2000 i koy cebine iphone istiyorsan oyle gel..

Bu arada Samsung store'lar direkt olarak Samsung tarafından açılan marketler değil hocam. Alışveriş merkezlerinde samsung store diye açılan yerler Türkiye distribütörleri var onlar kendileri açıyorlar yani Samsung tek elden yürütmüyor bu olayı.
    Türkiyedeki Samsung storeların tamamı Anadolu Telekom tarafından açılmaktadır ve sadece gsm ürünleri değil bütün ürünleri getiriyorlar bu adamlar. Yani Apple diyorki ben kendim getireceğim malı ve aracı sokmayacağım, Samsung da hala store dan alsan dahi aracı şirketler mevcut oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Orijinalden alıntı: WB

Samsung store' da amiral gemileri 1600 tl ye satiliyor da bizim mi haberimiz olmuyor, hadi herkes kendi isine, 2000 i koy cebine iphone istiyorsan oyle gel..

Bu arada Samsung store'lar direkt olarak Samsung tarafından açılan marketler değil hocam. Alışveriş merkezlerinde samsung store diye açılan yerler Türkiye distribütörleri var onlar kendileri açıyorlar yani Samsung tek elden yürütmüyor bu olayı.
    Türkiyedeki Samsung storeların tamamı Anadolu Telekom tarafından açılmaktadır ve sadece gsm ürünleri değil bütün ürünleri getiriyorlar bu adamlar. Yani Apple diyorki ben kendim getireceğim malı ve aracı sokmayacağım, Samsung da hala store dan alsan dahi aracı şirketler mevcut oluyor.

Sony mağazaları da Samsung mağazalarının mantığında mı çalışıyor'

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.