Şimdi Ara

Online bankacılık kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler yarın kızla buluşucam mecburi zorunlu yani sinemaya gidicez sadece 20 lira atabilecek olan var mı

Eğer cidden atabilecek varsa mesaj atarsa iban numaramı veriyim borcum olsun ay başında maaşı alınca vericem

Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumdan birine vpn aldım iyilik yapayım dedim, adam ödücem dedi sonra kayboldu. 1 2 kere ben müsait olmadım, hesap numarasını attım eleman kayboldu. Atardım normalde de, çekiniyor insan böyle şeyler yüzünden.

Bir de yani 4 gün önce hesap aç, şimdi bunu yaz filan hoş değil ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neselihayalet -- 24 Kasım 2014; 3:44:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

Forumdan birine vpn aldım iyilik yapayım dedim, adam ödücem dedi sonra kayboldu. 1 2 kere ben müsait olmadım, hesap numarasını attım eleman kayboldu. Atardım normalde de, çekiniyor insan böyle şeyler yüzünden.

Pm attım hocam

• quote:

Forumdan birine vpn aldım iyilik yapayım dedim, adam ödücem dedi sonra kayboldu. 1 2 kere ben müsait olmadım, hesap numarasını attım eleman kayboldu. Atardım normalde de, çekiniyor insan böyle şeyler yüzünden.

verme hocam gecen gün 15 tl mi kaptırdım bu arkadaş değil ama güven gitti yeni hesaplara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

verme hocam gecen gün 15 tl mi kaptırdım bu arkadaş değil ama güven gitti yeni hesaplara.

Hocam gönderdi sağolsun cidden yalanım yok çalışıyorum ay başı öküzlük yapıp tüm parayı çektim sonra darmaduman oldum ölücüsü mezarcısı derken doğru diyorsunuz yeni hesap ama diğer hesabımı sildiler bi troll uğruna nickim htcquietlybrilliant idi

Buda maaş aldığıma dair kanıt çok teşekkür ederim ilgine alakana
     Online bankacılık kullanan var mı?

• Evhanımınıncocugu E kullanıcısına yanıt
    seni ayırmıştım zaten sadece güvenmiyorum güle güle harcayın arkadaş güvenmiş.
  • Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    10 20 tlsinde değilim işin. Sende de aynı şey var. Güveni sıfırlıyorlar işte, insanlar ne hallere düşüyor şu paralar için. Doğru söylese zaten yardım edecek çıkar. Ama oyunlarla insanı insanlık yapmaktan soğutuyorlar. Giderse hay derim, ederim, gelirse bir arkadaş edinirim diyorum, düzgün bir insan daha tanırım. Bir de mesele kız olunca dayanamadım, arkadaş da çok zor durumda kalmış belli zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

10 20 tlsinde değilim işin. Sende de aynı şey var. Güveni sıfırlıyorlar işte, insanlar ne hallere düşüyor şu paralar için. Doğru söylese zaten yardım edecek çıkar. Ama oyunlarla insanı insanlık yapmaktan soğutuyorlar. Giderse hay derim, ederim, gelirse bir arkadaş edinirim diyorum, düzgün bir insan daha tanırım. Bir de mesele kız olunca dayanamadım, arkadaş da çok zor durumda kalmış belli zaten.

Bu forumdan nice dostluklar edinmiştim hocam ma diyorum ya troll yüzünden silindi

• banada atacak olan varmı 20tl borç
  • maaş da iimiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.