Şimdi Ara

Online'dan Operatör Değiştirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alışığım aslında, Redbox için başvurmuştum yazlıkta. Acil lazım demiştim, ertesi gün kurarız diyen adamlar iki hafta sistemde arıza var başvuruyu giremiyoruz dediler. Yazlık dönüşü(yaklaşık 1 ay sonra) bölgenizde altyapı yok veremiyoruz diye aramışlardı.

Türk telekoma git gel yapmak için kullanacaktım. Dedim bir şans vereyim fena tarifeler yok, haketmiyorlar. Taahhüt falan vermemek için Simple lardan birini seçmiştim. Kredi kartı girmezsen o tarife de başlamıyormuş, girmiyorum.

Numara taşıması gerçekleştiği an sim kartı takmadan direkt başka operatöre.

Gül gibi Turkcell vardı, illere özel 89 liraya 30 gib platinum. Turk Telekoma gel git yapalım diye bunlara vurulduk.

• Arkadaşlar online taşıma yapacağım. 26 yaş için nasıl oluyor acaba yani hattın sahibi benim yaş 26 üstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 14 Eylül 2021; 7:52:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Online başvuruyorsunuz hocam, sizden adres alıyorlar kurye kapınıza hattı bırakıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fbbergen F kullanıcısına yanıt
    Başvuru sonrasında onay için aradıklarında bana da ıslıklı bekleme müziklerini dinletmişlerdi, kısa bir süre sonra da müşteri hizmetleri çıkmıştı. Diğer sim kartı teslim almasaydınız hocam durumu anlatıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 14 Eylül 2021; 9:10:16 >
  • Teşekkür ederim hocam benim söylemek istediğin ben 26 yaş üstündeyim. Hat benim adıma kardeşime göstererek alabilir miyim

Hayır hocam siz ilk önce hattı taşıyın ve aktif olsun, ondan sonra kardeşinizi gösterebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Hayır hocam siz ilk önce hattı taşıyın ve aktif olsun, ondan sonra kardeşinizi gösterebilirsiniz.
    Nasıl yapıyoruz hocam nette bilgi yok

Siz numarayı taşıyın gerisi çok basit.

• 13th Patronus kullanıcısına yanıt

Ben rahat 10 dakika dinledim o ıslığı.

Diğer sim kartı sordum durum şu, çağrı merkezinde eblehin teki ikinci bir başvuru açıyor. İkisi de sim kart aşamasına kadar ilerliyor. Ancak biri durdu,biri sesli onay aşaması ve taşıma isteğinin karşı operatöre iletilmesi aşamasına geldi.

Bomba kısım; hangi sim kart hangisi bilmiyoruz. Yeni hatlarda sim kartı QR kodundan taratıp aktif etme işi numara taşımada da yok.

Numara taşındığında hangisi aktif ise onu kullanacakmışız.Tak çıkar bulacakmışız.

İki sim kart da kırılıp çöpü boyladı. Numara taşınması gerçekleşip Bimcell kesildiği an yallah Teknosacell'e dönüş.

• Konuya güncelleme getireyim.

Dönüp dönüp ıslık dinletme, kartı siz mi aldınız evet, imza sizin mi evet, peki tekrar son onay için aranacaksınız döngüsüne girince sinirlenip taşıma talebimi iptal ettim. Online taşıma başvurusunda verdiğim iletişim iznini de iys'den iptal ettim.

Buna rağmen spam dadanmasın diye paylaşmadığım "mahrem" hattım non-stop 0850 li vodafone tacizleri altında.

"Neden vazgeçtiniz? şunu verelim bunu verelim" İletişim izni yok aramayın istemiyorum diyorum bir saat sonra bir daha.

Vodafone a numara taşımak isteyenler iyi düşünsün. Hem beceriksizlik edip ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Sonrasında da cayarsanız koca kurumsal şirket digitürk bayisi gibi 850 li numaradan başınıza musallat oluyor .

Bide ymn destek adı altında SMS yolluyorlar

kurumsal hatlarda yok paylaşamıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

O YMN destek in allah belasını versin.

"DİVLİT DİSTİKLİ İNTİRNİT" diye arayanlar da onlar.

Hepsi şikayette bakalım ne her gönderdiklerini şikayet ettim aradıklarınıda hala İstanbul İl ticaret müdürlüğünde işleme alındı bekliyor.

20 ye yakın şikayetim vardır

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Benim iki tane şikayetim var. 4 yıldır işleme alındı.

Çalışmıyor o sistem .

Bir operatöre yakışmayan hareketler hocam, en iyisini yapmışsınız. Benim de hediye her ay 5 GB internetimi vermemişlerdi. Bunun için şikayet oluştururken yukarıda yaşadığınız duruma benzer şikayetler görmüştüm. Benim sorunumu sonrasında çözdüler ama Şikayetvar'a yazmadan önce 4 kere müşteri hizmetleri ile konuşmama rağmen sonuca varamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 17 Eylül 2021; 23:22:25 >
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt

Numara Turkcell'e taşındı. Günde 4 kere arayıp ıslık dinletiyorlar hala.

Çıldırmamak elde değil.

• Konuya son bir bilgi eklemesi yapayım: Eski operatörümün fatura kesim tarihi geldiği için ne kadarlık bir fatura geldiğini öğrenmek amacıyla e-devlet'ten mobil hat yazarak sorgu yaptım. Faturam gün bazlı hesaplanmış, 7 TL'lik bir fatura çıktı. Faturamı ödeyip eski operatörüm ile olan ilişiğimi sonlandırdım.

Fatura ödeme ekranına: e-devlet'e girip mobil hat yazdıktan sonra çıkan ekrandan "detaylı bilgi" ifadesine basarak sonrasında da çıkan sayfadan "borç/alacak sorgulama" tuşuna basarak yönlendiriliyorsunuz.

@krkmz1666 Yanılmıyorsam bir konuda internet/SMS/dakika haklarından bir tanesini tamamen bitirmediğiniz sürece gün bazlı faturalandırılırsınız demişti. Bu bilgiyi de ekleyeyim son faturanın nasıl geleceğini merak eden üyeler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 25 Eylül 2021; 0:47:1 >
  • online başvuru yaptım ne kurye geldi nede kurye tarafından arandım. m.h. arıyorum hep aynı şeyleri söylüyor kuryeye aciliyetini iletiyorum diyorlar ama ses seda yok.

• hakobb kullanıcısına yanıt

Nereye yaptınız hangi operatöre?

• turkcell'den Vodafone

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.