Şimdi Ara

Online destek veren yeni bir link

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online destek veren yeni bir link, site daha çok taze, ilk girişte değişik bir hava verdi bana, bayağı iş yapacak gibi gözüküyor, benim en çok iddaa yorumları ilgimi çekti,uydu, yazılım bölümleri falan var,destek olalım bu gibi sitelere, bence bir bakın burada mod olma durumu söz konusu olabilir, kendini duyuramayan arkadaşlar burada fırsat bulabilir çünkü şu an için çok sakin anlarsınız ya...

• hangi site sorması ayıp?
  • arkadaslar site test asamasında personel link vermeyi unutmus birkac gune kadar linki buraya yazacagız personelin kusuruna bakmayın valla cok iyi adamdır aslında test asamasında yoruldu biraz unutmus linki yazmayı

bize birkacgun izin verin sadece anlayısınıza tesekkurler
  • evet arkadaslar siteyi actık
    www.dijitaldestek.com
  • Logo olmamış. sol taraftaki o bukelemunla atatürk resmi ne alaka? Ana sayfada çok dzüensizlik var. Haber reklam vs hepsi 1 sütun ve çorba gibi olmuş.Haberlerde resim koymuşsunuz ; çok büyük + biçimsiz kaçmış.Ana menu deki kategorileride düzenlemelisiniz. Yani neyse alanınız ona uygun olsun. insaf. Napayım ben canlı borsayı. Yani gereksiz kategorileri kaldırın bence..

Şuanlık bunlar göründü. İçeriğe bakamadım pek. İşiniz çok daha.
    Başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 29 Haziran 2005, 11:20:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.