Şimdi Ara

Online Elektronik Malzeme Alışverişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Online elektronik malzeme (entegre transistör , güç kaynağı, invertör veya el aletleri vb.) alışverişlerinizi hangi sitelerden yapmaktasınız birçok site görüyorum online alan arkadaşlar hangi sitelerden almayı tercih ediyor paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar..

• burakygs B kullanıcısına yanıt
    direnc.net'ten alabilirsin.
    Bende genelde direnc.net den alırım.Bazende genelde yurt dışından alırım aliexpress den
  • 55electronicdesign kullanıcısına yanıt
    Bu siteden 1 2 kez alışverişim oldu daha sonra merter ve alkayadan almaya başladım şuanwww.elektroliman.com diye bir site var burdan yapmaya başladım alışverişlerimi fiyatları gayet uygun ve aynı gün kargo çıkıyor yerleri karaköyde mağazalarındanda birkaç kez alışverişim olmuştu yılmazoğlu elektronikti sanırım
    Eğer güvenilir bir siteyse direnc.net'te olmayanları buradan temin edebilirim.
  • 55electronicdesign kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakygs -- 30 Temmuz 2015; 11:22:57 >
  • Entegreleri robotistan.comdan alabilirsin hocam.Gerçekten anında yolluyorlar bana 24 saat civarı sonra elimde oldu istanbul Ankara. Diğerini de direnc.net ten alabilirsin.Malzeme çeşidi çok fazla.Bulamazsan Elektrovadi ve bluemavi de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HB Tekno Bilgisayar Elektronik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşwww.bluemavi.com dan şaşmayacaksın. Ürünleri ayrı ayrı paketleyip gönderiyorlar. Bulamadığın ürün çok nadir...

• Teşekkürler paylaştığın için direnc.net dışındakileri duymamıştım daha önce ilk fırsatta bakıcam
  • Valla duymuştum bu siteyide ama elektroliman.com dan memnunum şuanlık paketleme konusunda onlarda çok iyi bakalım daha bi sorun yaşamadım sorun yaşayana kadar devam :)
  • Unipolar beş uçlu 1.8 dereceli step motor almam gerekiyor tavsiye edilen sitlerde istedigim gibi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Unipolar beş uçlu 1.8 dereceli step motor almam gerekiyor tavsiye edilen sitlerde istedigim gibi yok

http://www.robotistan.com/Motorlar,LA_108-2.html#labels=159-2

200 adım olanlar uygundur size.
  • dx den çok alanı duydum ama hiç denemedim. Selanik pasajı forever bizde
  • www.741elektronik.com sitesine göz atmanızı tavsiye ederim.
  • beyler ucuz arı yataklı 3v pil arıyorum ucuza alabileceğim bildiğiniz bir yer var mı
    http://www.bilio.com/alkalin-pil-c4801/power-xtra-cr2032-20mm-2-pin-yatay-3v-lityum-pil-p203692082/
    sizce uygunmudur yada daha ucuza bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 26 Kasım 2015; 12:17:29 >
  • tristran kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır alış veriş yaptığım bir site.
    Sitesinde gözükmeyen bir çok şey için yardımcı olabiliyorlar, telefon veya mail yoluyla ararsanız.
    internet fiyatı ile elden alma fiyatları farklı
    İstediğiniz pil ;
    http://www.dorukanstore.com/CR2032-3v-2Ayakli-Yatik-Lityum-Pil-20mm,PR-19990.html
  • Robotistan,elektrovadi,direnç bu 3 siteden alırım ne alıcaksam

• quote:

Orijinalden alıntı: ersy.

Uzun zamandır alış veriş yaptığım bir site.
    Sitesinde gözükmeyen bir çok şey için yardımcı olabiliyorlar, telefon veya mail yoluyla ararsanız.
    internet fiyatı ile elden alma fiyatları farklı
    İstediğiniz pil ;
    http://www.dorukanstore.com/CR2032-3v-2Ayakli-Yatik-Lityum-Pil-20mm,PR-19990.html

sağolasın. alttarafı pil ama adetli alınca yekün tutuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.