Şimdi Ara

Online F1 Menejerlik oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eger online F1 menejerlik oyunu oynamak istiyorsaniz asagidaki
    linke tiklayarak uye olabilir ve bir Formula1 takimini yonetmenin tadina varabilirsiniz;

http://www.pitstopboss.org/signup.php?referral_id=4249

Turkce dil secenegide olan bu oyuna uye olanlar ilk etapta bir adet kasis, motor ve pilot
    alarak oyuna baslayabilirler. Sonrada yarislara katilarak butun kontrol sizin elinizde olmak
    uzere yarisi yoneterek tecrube kazanip daha ust seviyelere cikabilirsiniz.

Online F1 Menejerlik oyunu

Katilan herkese basarilar

• oyun güzele benziyor,teşekkürler

yarışlar izlenebiliniyor mu yoksa sadece live timing kısmından mı takip ediliyor?birde araç renklerini istediğimiz gibi yapabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 26 Ekim 2008; 18:30:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

oyun güzele benziyor,teşekkürler

yarışlar izlenebiliniyor mu yoksa sadece live timing kısmından mı takip ediliyor?birde araç renklerini istediğimiz gibi yapabiliyor muyuz?

Su anda sadece live timing olarak izlenebiliyor ama sonra arac goruntuleride eklenecek. Aracin rengi dahil cogu ozelliklerini
    pilotlarin isimlerini ve daha bir cok seyi degistirebiliyorsunuz. Yaptiginiz yarislardada aracinizin butun ayarlarini siz yonetiyorsunuz
    ve pilotunuzun stratejisini belileyebiliyorsunuz.

Ben de gecen hafta farkettim bu oyunu ve birkac gun icinde bircok yaris bitirdim. Hem cok eglenceli ve hemde bir F1 takimini yonetme hissini
    tamamen veriyor, cabuk ogrenmeniz icinde bircok help guide var, tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.