Şimdi Ara

Online gizlilik neden önemli, Neler yapılabilir? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
32
Favori
9.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rica ederim hocam. Sahte VPN baglantisi kurdugu icin Internet hizina hicbir etkisi olmuyor. Az once denedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu böyle hunharca engelliyor da normaldir değil mi?

Online gizlilik neden önemli, Neler yapılabilir?

• Evet, normal. Çünkü sistem sürekli reklam/takipçi sunucularıyla iletişim halinde. Zaten ayarlara girdiğinizin bilgisi bile sunuculara gönderiliyor. Hatta ekranını kapatsanız dahi iletişim halinde kalmaya devam ediyor. İşte bunlar engelleniyor.
  • Forum CloudFlare ile işbirliği yapıp, VPN / Proxy girişlerini engellemeyi hedefliyor. Amaç ise belli: Herkesi IP adresinden takip etmek.

Bu duruma karşı alternatif iletişim platformlarını hatırlatmakta yarar var.

Riot . im alternatif platformlar arasında en iyisi olmasa da oldukça kullanışlı.

Bu bir hatırlatmadır!
    İlerde foruma girişler daha da zorlaşacak.
    Facebook, Linked-in, vs bunlar "site" görüntüsü altında kişisel yaşamınızı vantuzlamak için kurulmuş düzeneklerdir. Forum da aynı yolda ilerliyor.

Şimdiden alternatif platformlara alışmaya başlayın derim. Riot . im odamızdan SS: (giriş / ziyaret için gerekli info içerde)
    Online gizlilik neden önemli, Neler yapılabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürekli maç izlediğim bir sitede videonun açılmasını engelliyor bu uygulama. Nasıl izin verebilirim?

• Ayarlarda beyaz liste olmasi lazim. Siteyi, olmazsa da video'nun kaynagi siteyi beyaz listeye ekleyebilirsiniz.

• İzin verilen host listesinden yaptım teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tutanota gibi servisler postayı gönderdiğiniz kişi tarafından phishing sanılıp,okunmadan silinebilir. Çünkü adı Gmail'e göre pek bilinmeyen bir servis. Ben de ProtonMail de var ama kullanmıyorum.
  • MobileAdTrackers linki yazar mısın? Uygulamayı silip yeniden kurdum da o görünmüyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.