Şimdi Ara

Online için hangisi alınır? PES2008 mi FIFA08 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar,

ebaydan FIFA08 aldım, dün onlina maç yaptım, PES den sonra fifaya alışmak zor oldu ama, oynadığım 4 maçdan 2 sini aldım,
    Online a gelince, aynı anda 1Mbitlik bağlantıya 2 laptop ve PS3 aynı anda bağlanınca zaman zaman yavaşlamalar oldu, ama genelde akıcı bir maç yaptım, WE2007 ile karşılaştıracak olursam, fazlası ile tatmin edici idi, WE2007 de bir devre ben diğer devre rakip oynuyordu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilse -- 26 Aralık 2007; 8:41:36 >
  • tam bir pes fanı olmama rağmen bu sene fifa arkadaşlar.
  • arkadaşxlar pal makinem var ve us fifa...us hesap açtım...ama fifadaki squad file inmiyor birtürlü...off delircem..online oynayamıyorum.ne yapmam lazım?
  • pesi Türkiye de ilk olanlardan biriyim düşün yani o derece beğendiğim bir seridi...ama 1 ay sonra elden çıkardım..gerek single gerek se online fifa bu sene ve diğer seneler bence işi götürür..pes artık farklı seyler yapması lazım....
  • Fifa 08 online işinde çok ii lag olmuyo desem olur yani
  • Gecen sene bu söyleyecegimi duysam kendime gülerdim...Bu sene fifa oynanir (konsollar icin tabi,pc de berbat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahs3R -- 30 Aralık 2007; 12:10:04 >
  • Tabikide FIFA 08

Online için hangisi alınır? PES2008 mi FIFA08 mi?

Pes 08
  • 2 aydır pes oynuyordum ama takas yaptım dün ve kendime kızdım bu zamana kadar pes oynadığıma tabiki fifa
  • deli gibi online pes oynuyorum.tammam kasıntı,accayip..uyuz ediyor ama...oynanabilirlik güzel.
    fifam da var...online oynamadım bile...ben pesci adamım..fifa sarmadı...satıyorum veya assians/nba live08 ile takas...
    biri şu fifayı alsın elimden...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.