Bildirim
Online için hangisi alınır? PES2008 mi FIFA08 mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İki oyunuda oynayan arkdaşlar cevap verirse daha aydınlatıcı olur. Fifada 2048 ile oynuyorum kesinlikle lag sorunu yok sadece karşı taraf headset açarsa lag oluyo zaten oyunda lag varsa ilk 15 dkkda oyunu terkedebiliyosun.. ama 9-0 önde olsan rakip kaçsada skor işlenmiyor bu da ayrı bi saçmalık. -
Ben Pesten daha fazla zevk alıyorum açıkçası ama online değil.quote:
Orijinalden alıntı: margornn
İki oyunuda oynayan arkdaşlar cevap verirse daha aydınlatıcı olur. Fifada 2048 ile oynuyorum kesinlikle lag sorunu yok sadece karşı taraf headset açarsa lag oluyo zaten oyunda lag varsa ilk 15 dkkda oyunu terkedebiliyosun.. ama 9-0 önde olsan rakip kaçsada skor işlenmiyor bu da ayrı bi saçmalık.
Online'da FIFA 08 üzerine yok.Bu kesin.ben 2mbit ile oynuyorum hiç bir lag yok.yan yana oynar gibi oynuyorsun.Hemde yurtdışı ile....pes 2008'de türkiyeden biriyle bile lag oluyor. -
Fifa 08 tabiki buda sorumu.quote:
Orijinalden alıntı: cuoresportivo
Ben Pesten daha fazla zevk alıyorum açıkçası ama online değil.
Online'da FIFA 08 üzerine yok.Bu kesin.ben 2mbit ile oynuyorum hiç bir lag yok.yan yana oynar gibi oynuyorsun.Hemde yurtdışı ile....pes 2008'de türkiyeden biriyle bile lag oluyor.
Alıntıları Göster -
%100 fifa oynanır.pes alacaksan pes 6 al daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Fifa 08 tabiki buda sorumu.
Alıntıları Göster -
ben her zaman pes den yanayımquote:
Orijinalden alıntı: Zekeriya75
%100 fifa oynanır.pes alacaksan pes 6 al daha iyi.
Alıntıları Göster
en kötü halini bile fıfa ya değişmem
ama körü körüne pes tapan biri de değilim tabi ki
fıfanın bütün serilerini alıp denemişimdir
fıfa bildiğim kadarıyla online konusunda konami den bir adım önde
pes de halen server dan kaynaklanan sorunlar var
fıfa da bu durum biraz olsun aşılmış durumda
ama ikisi arasında bir ayrım yapılacaksa
kişini zevklerine göre değişir
mesela ben fifa yı online oynamak için alacağıma
pes i kendi kendime oynamayı tercih ederim
-
fifayı tek geçerim bu senenin kralı FIFA08 !!!quote:
Orijinalden alıntı: MvN
ben her zaman pes den yanayım
en kötü halini bile fıfa ya değişmem
ama körü körüne pes tapan biri de değilim tabi ki
fıfanın bütün serilerini alıp denemişimdir
fıfa bildiğim kadarıyla online konusunda konami den bir adım önde
pes de halen server dan kaynaklanan sorunlar var
fıfa da bu durum biraz olsun aşılmış durumda
ama ikisi arasında bir ayrım yapılacaksa
kişini zevklerine göre değişir
mesela ben fifa yı online oynamak için alacağıma
pes i kendi kendime oynamayı tercih ederim
Alıntıları Göster
-
Fifaquote:
Orijinalden alıntı: greyhound
fifayı tek geçerim bu senenin kralı FIFA08 !!!
Alıntıları Göster -
PES FOREVERquote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
Fifa
Alıntıları Göster -
Bu arada PES 2008'in fiyatlar ne alemde şu sıralar ?quote:
Orijinalden alıntı: SerhanUygur
PES FOREVER
Alıntıları Göster -
Uçuk hala zaten almam pes fifa varken pese gerek yok çünkü benim arkadaşlarla oynayabilme ortamım yok sadece online takılcam.quote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
Bu arada PES 2008'in fiyatlar ne alemde şu sıralar ?
Alıntıları Göster -
Hala kazık fiyat yani olmaz olsun öyle oyun hem sorunlu ol hemde fiyatın hala düşmesin pehhhh...quote:
Uçuk hala zaten almam pes fifa varken pese gerek yok çünkü benim arkadaşlarla oynayabilme ortamım yok sadece online takılcam.
Alıntıları Göster
-
ben verdiğim paraya acıyorum gerçi yine de oynanıyo arkdslarla filan ama takaslıcam 1 ay sonra filanquote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
Hala kazık fiyat yani olmaz olsun öyle oyun hem sorunlu ol hemde fiyatın hala düşmesin pehhhh...
Alıntıları Göster
FİFA BU SENE AÇIK ARA ÖNDE
-
sakın pes2008 alma deli olursun online oyunun içine etmişler fifa online harika kesinlikle online:fifa multi:pesquote:
Orijinalden alıntı: turkopol
ben verdiğim paraya acıyorum gerçi yine de oynanıyo arkdslarla filan ama takaslıcam 1 ay sonra filan
FİFA BU SENE AÇIK ARA ÖNDE
Alıntıları Göster -
80 YTL Fİfa aldım. Aral bandrollü açılmamış.quote:
Orijinalden alıntı: Golden Gate
sakın pes2008 alma deli olursun online oyunun içine etmişler fifa online harika kesinlikle online:fifa multi:pes
Alıntıları Göster
Ne lag ne donma ne kopma online süper.,
Ama Pes oynamadım! -
quote:
Orijinalden alıntı: pj
80 YTL Fİfa aldım. Aral bandrollü açılmamış.
Ama Pes oynamadım!
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: pj
Ama Pes oynamadım!
oynama zaten geçen gol atttım top ağlara girdiği halde nası oluyosa korner verdi o günden beri oynamıom aptal aptal hatalar donmalar yani seni deli edecek ne varsa yapmışlar
-
bence kesinlikle fifaquote:
Orijinalden alıntı: Golden Gatequote:
Orjinalden alıntı: pj
Ama Pes oynamadım!
oynama zaten geçen gol atttım top ağlara girdiği halde nası oluyosa korner verdi o günden beri oynamıom aptal aptal hatalar donmalar yani seni deli edecek ne varsa yapmışlar
Alıntıları Göster
-
quote:
Uçuk hala zaten almam pes fifa varken pese gerek yok çünkü benim arkadaşlarla oynayabilme ortamım yok sadece online takılcam.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: margornn
arkadaşlarla da oynanmıyor sadece friendly maç yapabiliyorsun olacak iş değil bu konaminin yaptığı, kupa bölümündeki konami cup ta eskiden turnuva düzenlerdik ama artık yapılmıyor çünkü ikinci game pad ile karşı takımda oynamana izin vermiyor, biz pes6 ya devam ediyoruz
-
Merhaab Arkadaşlar,quote:
Orijinalden alıntı: arda_tirmasquote:
Orjinalden alıntı: margornn
arkadaşlarla da oynanmıyor sadece friendly maç yapabiliyorsun olacak iş değil bu konaminin yaptığı, kupa bölümündeki konami cup ta eskiden turnuva düzenlerdik ama artık yapılmıyor çünkü ikinci game pad ile karşı takımda oynamana izin vermiyor, biz pes6 ya devam ediyoruz
Alıntıları Göster
Bilgiler için teşekkürler,
Malum her zaman ekibi toplayıp maç yapalım ortamı olmuyor, haftasonuna kalıyor, hafta sonuda araya bir şeyler girince birebir maç yapma fırsatı olmuyor,
Artık online oyun, eldeki internet hızına rağmen oyunların vazgeçilmezi olmuş durumda, tabi ki böyle olunca da oyunların online performansı ön plana çıkıyor, Konuyu açma sebeimde bundandı,
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilse
Merhaab Arkadaşlar,
Malum her zaman ekibi toplayıp maç yapalım ortamı olmuyor, haftasonuna kalıyor, hafta sonuda araya bir şeyler girince birebir maç yapma fırsatı olmuyor,
Artık online oyun, eldeki internet hızına rağmen oyunların vazgeçilmezi olmuş durumda, tabi ki böyle olunca da oyunların online performansı ön plana çıkıyor, Konuyu açma sebeimde bundandı,
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ilse
Merhaab Arkadaşlar,
ben oyunu satmayı düşünüyorum çünkü oyunu online için almadım iki kişi turnuva yapmak içim aldım ama konami deki şapşallar önceki oyunlardaki özelliği kaldırmışlar
Benzer içerikler
- ps4 açılmıyor
- xbox kolu ps4 de çalışır mı
- ps5 kütüphaneden oyun silme
- playstation cafe ruhsat şartları
- ghost of tsushima destan modu nedir
- witcher 4
- en iyi ps5 oyunları
- witcher 1 remake
- araba oyunları pc
- fc 25 inter
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X