Arkadaşlar bende pes 2009 online oynamak isterken interneti test ettikten sonra hata veriyor .Bildiğiniz gibi wireless modem var.Marka model : Zyxel HW 660. Port açmam gerekli galiba . Bu problem ile karşılaşıp çözen mutlaka vardır. Bi el atıverin Hata metnini aşağıya yazıyorum :
quote:
Unable to transmit using UDP port 5730 You may need to connect directly to the internet or adjust your connection device i.e. router settings etc. Assign DMZ, Port Mapping , Configure NAT Table and other router settings to the console . Individual products may use unique terminology
upp yardım lütfen
dostum modemde firewall in kapali olduguna emin ol.port acabildin mi?
Firewall olayına bakıcam şimdi . Port neye göre açacağımı bilmiyorum. Baktım kullanıcı kılavuzuna ama hangisinden psp mi bağlayacağımı bulamadım.
port acmadiysan zaten firewall da bi ise yaramayacaktir.sanirim benim modeim aynisi.aksam evden yazarim.
eh port falan açabilsende yine bu oyunu online oynayamayacağın kesin.
online oynamak için yanlış futbol oyununu almışın sebebini sorma tek kelimeyle "lag" diyorum
bazen iyi gunune denk gelirse dusuk oluyo lag baya.ama 2 psp icin eglenceli oyun.
yok yani psp ps3 farketmiyo bu oyunun her türlüsünde lag var kafayı yedirtiyo adama konaminin ne biçim serverları var anlamıyorum
@DBaggio Saol yardımların için modemler aynı ise çok iyi olur . Pm den msnimi atarım anlatmak istersen
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
yok yani psp ps3 farketmiyo bu oyunun her türlüsünde lag var kafayı yedirtiyo adama konaminin ne biçim serverları var anlamıyorum
Bende bu Konami'yi anlamıorm wlla, Metal Gear Online'ın serverlarında lag'den eser yok. Ama PES 2009 a gelince, lag lag lag.. Anlamıorm wlla.
up konu aşağılara düşmesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme