Şimdi Ara

ONLİNE İNGİLİZCE KURSLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar ingilizcemi geliştirmek istiyorum bu yüzden önerebileceğiniz online ingilizce kursları varsa söylerseniz çok mutlu olurum . Şuan elimde daylight ingilizce eğitim setim var ama yeterli olur mu bilemiyorum. Udemy i araştırdım fakat kurslardan emin olamadım udemy sitesini tecrübe etmiş bir arkadaşımız da varsa düşüncelerini yazarsa memnun olurum.

• ikiside kaliteli ve bedava,
    İngilizce Konu Anlatımı - Özer Kirazyoutube
    He, She, It, I, You, We, They Konu Anlatımı #1
    https://www.youtube.com/watch?v=056tP8bGMtg&list=PLp9-shPIqO8NRblTp8DzFdN66iv3IO4a6

https://perfectlyspoken.com/

Bonus :

• Duror kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Berlitz 'in canlı online ingilizce eğitimlerini tavsiye ederim, ben İngilizce pratik için kullanıyorum, çok memnunum.

Online dersler gayet başarılı ama benim en beğendiğim özelliği her saat online konuşma sınıfı açılması. İstediğim konuşma sınıfına girip öğretmenle ve diğer öğrencilerle İngilizce konuşma pratiği yapabiliyorum. Öğretmen yaptığım hataları, telaffuzumu falan düzeltiyor. İstediğim kadar sınıfa giriyorum, sınırlama yok, satın alırken tekrar tekrar sormuştum, gerçekten konuşma sınıflarına istediğim kadar katılabilir miyim sınırsız mı diye gerçekten öyleymiş.

Birde canlı koçluk özelliği var, bu çok enteresan. Kafama bir şey takıldı, anlamadığınız bir şey var o sırada online olan bir öğretmene soruyorum, şak kamera mikrofon karşıma geçip bire bir şekilde olayı anlatıyor. Bu kelimeyi telaffuz etmekte zorlanıyorum diyorum, yardımcı oluyor. Soruyu İngilizce yazarak sormanız lazım çünkü öğretmenler Türkçe bilmiyor, hepsi İngiliz, Amerikalı, Kanadalı. Berlitz'in Amerika merkezinden bağlanıyorlar sanırım.

Eğitim paketini Türkiye sitesinden alabilirsiniz. Linkini şuraya koyayım.
    Berlitz 141 Yaşında
    Online Konuşarak İngilizce Kursu | Berlitz 141 Yaşında
    https://berlitz-istanbul.com/canli-online-ingilizce-kursu

İngiliz, Amerikalı arkadaş bulayım onlarla konuşayım pratik yapayım diye kasmayın, fiyatlar sınırsız konuşma sınıfı olduğu düşünüldüğünde gayet uygun hatta çok komik. Fiyatların başına "1" koymayı unutmuşlar sanırım

• semihaltinbas S kullanıcısına yanıt
    Ben öğrenci olduğum için şuan ki fiyatlar da bana biraz pahalı geliyor
  • -melisa- kullanıcısına yanıt
    Ogrenciyseniz burslara basvurun derim.
    Berlitz Turk Egitim Vakfi ile isbirligi yapiyormus haberlere cikmisti aratirsaniz internette bulursunuz mutlaka. Ogrenciler ilk defa ingilizce konusabildiklerini ifade ediyor. Bir cogu yurt disina staj, yuksek lisans, erasmus icin gitmisler burada ogrendikleri ingilizce ile ve tek kurus odemeden.
    Tabi iyi not ortalamasi lazim burs almak icin orasi ayri konu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihaltinbas

Berlitz 'in canlı online ingilizce eğitimlerini tavsiye ederim, ben İngilizce pratik için kullanıyorum, çok memnunum.

Online dersler gayet başarılı ama benim en beğendiğim özelliği her saat online konuşma sınıfı açılması. İstediğim konuşma sınıfına girip öğretmenle ve diğer öğrencilerle İngilizce konuşma pratiği yapabiliyorum. Öğretmen yaptığım hataları, telaffuzumu falan düzeltiyor. İstediğim kadar sınıfa giriyorum, sınırlama yok, satın alırken tekrar tekrar sormuştum, gerçekten konuşma sınıflarına istediğim kadar katılabilir miyim sınırsız mı diye gerçekten öyleymiş.

Birde canlı koçluk özelliği var, bu çok enteresan. Kafama bir şey takıldı, anlamadığınız bir şey var o sırada online olan bir öğretmene soruyorum, şak kamera mikrofon karşıma geçip bire bir şekilde olayı anlatıyor. Bu kelimeyi telaffuz etmekte zorlanıyorum diyorum, yardımcı oluyor. Soruyu İngilizce yazarak sormanız lazım çünkü öğretmenler Türkçe bilmiyor, hepsi İngiliz, Amerikalı, Kanadalı. Berlitz'in Amerika merkezinden bağlanıyorlar sanırım.

Eğitim paketini Türkiye sitesinden alabilirsiniz. Linkini şuraya koyayım.
    https://berlitz-istanbul.com/canli-online-ingilizce-kursu

İngiliz, Amerikalı arkadaş bulayım onlarla konuşayım pratik yapayım diye kasmayın, fiyatlar sınırsız konuşma sınıfı olduğu düşünüldüğünde gayet uygun hatta çok komik. Fiyatların başına "1" koymayı unutmuşlar sanırım
    üstad iyi günler... bir baglantınız varmı burası ile alakalı çünkü her konuda aynı mesajı yazıyorsunuz? ve bende ciddi ciddi düşünüyorum fakat siz böyle deyince kararsız kaldım hani...

• teacheroffclass kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Berlitz öğrencisi olmam haricinde bir bağlantım yok.
    Çalıştığım firmanın Berlitz ile anlaşması olmasından dolayı grup derslerine gidiyordum. Çok memnundum ve İngilizcemin geliştiğini hissediyordum. Sonra firmada pozisyon değişikliği olunca grup derslerine katılamadım. Berlitz'ten bana online eğitimi önerdiler, şimdi bu eğitimi alıyorum. Buda çok başarılı bir sistem.

Tavsiyem mümkünse grup derslerine gidin, fiyat diğer okullara göre yüksek olabilir ama değer.
    Grup dersleri siza uymuyorsa online eğitimi kesin alın. Sadece konuşma sınıfları bile ödeyeceğiniz paraya değer.
  • ingilizce dizilere diziyleogren.com dan çalışabilirsiniz. Sezon ve bölüm seçtikten sonra o bölümde geçen tüm kelimeler ve anlamları karşınıza geliyor.
    İsterseniz quiz şeklinde kelimelere çalışabiliyorsunuz. Sonra da diziyi takılmadan altyazısız izleyebilirsiniz. Hem kelimelerin telafuzunu da öğrenmiş olacaksınız İyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.