Şimdi Ara

Online Koçlar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşünceniz nedir beyler deneyen duyan var mı aranızda? Salondaki hoca ilkokul mezunu olaya tamamen geleneksel yaklaşıyor, 50 sene önce onun hocası ne yaptırmışsa hala onları yaptırıyor. Haftada 5 gelmezsen olmaz falan diyor. 1.5 yıldır devam ediyorum ama son 4-5 aydır hiçbir ilerleme kaydedemedim, hocaya söylediğimde 5 gün gelmen lazım sen 4 geliyorsun olmaz öyle diyor Öğrenciyim çok vaktim yok hocam haftada 3-4 geleyim full body çalışalım bana öyle program ver diyorum ama adam full çalışmaya karşı program vermiyor saçmalık falan diyor Kendi başıma da bir şeylere kalkışmak istemiyorum bilgili birisinden öğrenmek en iyisi olur, öğrenciyim pek param da yok ama iyi bir online koç varsa bir-iki aylık alıp olabildiğince program alıp bir şeyler öğrenmeye çalışmak istiyorum, düşüncem ne kadar sağlıklı ve yerinde ona dair bir fikrim yok açıkçası. Etrafınızda ya da sizlerden alan varsa yorumları duymak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 11 Ocak 2020; 13:26:44 >

• Önerdiğim bir hoca var pm at istersen instagram profilini atayım profili incelediğinde anlayacaksın ne kadar sağlam olduğunu ben de onunla çalışıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.