< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimcini7 -- 26 Ekim 2018; 9:20:34 > |
Online Konuşma Platformlarını Kıyaslıyorum! Englishcentral vs. Engoo vs Cambly vs Preply
-
-
Tesekkurler, gayet açıklayıcı ve net.👍👍👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrblg -- 13 Kasım 2018; 23:13:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadar seye abone olup hale abonelik ihtiyaci duyuyorsan hicbiri ise yaramiyor demektir
edit: konuyu ben hortlatmadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 5 Ağustos 2022; 6:4:11 > -
preply için %70 indirimli linki bırakıyorum o zaman öğrenci arkadaşlarımızaaaa
preplySpecial offer! Try your first lesson on Preply for lesshttps://preply.com/en/?pref=Njg3NjQ1MQ==&id=1667157072.144725
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingilizceogreniyorum -- 30 Ekim 2022; 22:15:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam sizce kursa gitmek mantıklı mı?
Yoksa bu uygulamalar + anadili İngilizce arkadaş
İle daha mı iyi olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu aralar play storeda joygoy diye bi uygulama var. tiktokta takılır gibi ingilizce öğreniyorum üstelik filmlerle baya faydalı şiddetle tavsiye ediyorum
-
1 yıldır Cambly, 1 aydır çocuk için Cambly Kids kullanıyorum. Yaşamadığım sıkıntı kalmadı. Eğitmenin derse gelmemesi, Derse gelmeyen öğretmenler hakkında Cambly'nin işlem yapmaması, sistemi artık kaldırmadığı için çok fazla bağlantı sıkıntısı yaşanması, derste donma - kopma olması nedeniyle verimli yapılamayan veya hiç yapılamayan derslerin telafilerinin verilmemesi, Abonelik iptallerine olumsuz yanıt verilmesi beni bezdirdi. Cambly Kids'te normal Cambly'deki gibi öğretmen derse gelmeyince başka bir öğretmene bağlanma seçeneği de yok.
Preply kullanmaya başladım. Cambly'den oldukça iyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X