Bildirim
Online Maç Tecrübelerim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
forrain13_OM ile hızlı maç antrenör modunda karşılaştım 0-0 bitti 455 olan puanım 454 oldu. 42.983 euro maç giriş ücreti ödemiştim 103.433 lira gişe hasılatı geldi ve toplam param 2.025.380 Euro oldu şimdilik iyi bir durum biraz daha kazanırsam Niang'ı transfer edeceğim... -
Saat 14.20'de d4 turnuva başlayacak ona katılacağım fakat kadrom gruptan çıkmak için şimdilik çok yetersiz...
Para kazanma amaçlı bir turnuva olacak... -
ilginç -
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
ilginç
Bencede -
Günlük tutar gibi yapsan daha az yorucu olurdu belki
Hepsini yazmak sıkıcı olur bir yerden sonra.
Kolay gelsin, iyi oyunlar. -
bir arkadaşa ihtiyacın var bence -
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
ilginç
:)))) -
Milan Milan'a karşı 13.20 Turnuvası ilk maçı 0-0 rakibime karşı üstün oynadım fakat kazanamadım neticede 124 bin geldi onunla idare edeceğim... -
Turnuvanın ikinci maçı Almeria 0-0 MILAN gol kısırlığım devam ediyor... -
MILAN 0-0 İnter ne gol atabiliyorum ne yiyorum... -
Son 3 maç bakalım ne olacak... -
MİLAN 0-0 Valencia şaka gibi 4. maç ve hala gol yok... -
Milan 1-0 Valencia sonunda galibiyetle tanıştım artık kaç maçtır gol yemiyorum diye sevinebilirim... -
6. ve son maç oda sıfır sıfır... -
15.20 Turnuvası bakalım yine gol kısırlığına devam mı -
2.128.378 euro ile başlıyorum bitince kazancımıda not edeceğim bir aksilik olmazsa normal şartlardı 6 maç yabalirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sliceoflife -- 13 Ocak 2011; 15:20:33 > -
13.20 Turnuvasına katılıp skorları işleyeceğim en sonunda da genel bir değerlendirme yapacağım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X