Şimdi Ara

Online matematik kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandir ne yapacagimi düşünüyorum en sonunda online matematik kursu açmaya karar verdim gereken bütün herşeyi tedarik ettim pdf soru bankalari ders notları grafik tablet ihtiyaç duyulan uygulamanin ucretlisini de satin aldim ama öğrenci bulamıyorum bir yerde de çalışmak istemiyorum malum piyasa şartları sekiz dokuz saat derse girip bir gün dinlenmek bana hiç cazip gelmiyor ondan öğrenci bulmak ve sınıf sınıf öğrencilerimi takip edip ilerletmek istiyorum fiyati da uygun tuttum bütün ara.sınıflar için sadece 400 tl ve haftada beş saat güzel bir projem var ama ilerletemiyorum iyi.bir matematik öğretmeniyim de ne yapabilirim kendi işim olsun istedim ama devami gelmiyor bu noktada öğrenci bulmak adina ne yapabilirim sizlerden yardim istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özel ders vermeyi düşündünüz mü hoca ya da veriyor musunuz?

• Öncelikle kendinize bir reklam oluşturmalısınız. İçeriğinizi neler yapacağınızı nasıl bir yol izleyeceğiniz hakkında insanlara tanıtmalısınız. Bunu en iyi youtube üzerinden ders anlatımları yaparak oluşturabilirsiniz çekiliş vb etkinlikler yaparak ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz bu noktadan sonraki olay tamamen sizde bitiyor anlatımınız konuyu öğretme biçiminiz felan filan yanii ilk süreçte çok bir kazanç beklemeden kararlı bir şekilde devam etmelisiniz( cebinizden parada çıkacaktır.) Bunları yaptıktan sonra dediğiniz gibi ders satmaya başlayabilirsiniz. Piyasadaki birçok kişi bu yolla popüler oldu sonra ders satmaya başladılar. Tabii bu süreçte vereceğiniz sözleri yememeye de özen gösterin bkz Önder Hoca , Behzat Rasuli vs

• Özel ders veriyorum tabi ama amacım düzenli birşeyler yapmak özel ders bir ara oluyor bir ara bitiyor belli bir sürekliliği yok

• quote:

Orijinalden alıntı: DonaLdChampzZ

Öncelikle kendinize bir reklam oluşturmalısınız. İçeriğinizi neler yapacağınızı nasıl bir yol izleyeceğiniz hakkında insanlara tanıtmalısınız. Bunu en iyi youtube üzerinden ders anlatımları yaparak oluşturabilirsiniz çekiliş vb etkinlikler yaparak ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz bu noktadan sonraki olay tamamen sizde bitiyor anlatımınız konuyu öğretme biçiminiz felan filan yanii ilk süreçte çok bir kazanç beklemeden kararlı bir şekilde devam etmelisiniz( cebinizden parada çıkacaktır.) Bunları yaptıktan sonra dediğiniz gibi ders satmaya başlayabilirsiniz. Piyasadaki birçok kişi bu yolla popüler oldu sonra ders satmaya başladılar. Tabii bu süreçte vereceğiniz sözleri yememeye de özen gösterin bkz Önder Hoca , Behzat Rasuli vs
    Hocam çok teşekkür ederim tavsiyeniz için dedğiniz şeyleri yapmaya.basladim ama benim onlardan farkım video falan satmak değil amacim aynı kurs gibi yani uzaktan eğitim gibi öğrencilerle etkileşim içinde olmak öğrenci anlamadığını sorsun tekrar anlatabileyim bunun alt yapisini hazirladim herşey tamam ama öğrenci yok inanin piyasada o kadar çok gereksiz yerlere para veren insanlar var ama.sonuç yok benim sistem.de öğrencinin haftada beş saat ile öğrenmeme imkani yok hele anlamadığını sorduğunu farzedelim.ki.bu çok güzel ama reklam dedğiniz gibi olmali.

• Ayrica bilgisiyarda ekran paylasimi yapip orda soruyu konuyu net olarak gorebilmekte ve ekrani kaydedip daha sonra da izleme imkani da var telegram gruplari oluşturup birebir talepleri eksikleri derste uygulama imkani da.sunuyorum mukemmel bir proje ama reklam olmayınca dedğiniz tutmasi çok zor

• msb.1453 M kullanıcısına yanıt
    hocam dersler canli mi olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Kursu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasxi

hocam dersler canli mi olacak
    Evet canli olacak öğrenci anlamadığını sorabilecek fikir paylaşabilecek proje şuan üniversiteler yapiyor uzaktan eğitim gibi ben liseler ara siniflar için yapmayi düşünüyorum ve tyt.ayt ayrı olarak

hocam soru sormak iyiymis ama onun disinda rakipleriniz cok guclu. Yani sevkinizi kirmak istemem ama ogrencilerin sizi almasi icin guclu bir nedene ihtiyaci olacaktir. Basarilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasxi

hocam soru sormak iyiymis ama onun disinda rakipleriniz cok guclu. Yani sevkinizi kirmak istemem ama ogrencilerin sizi almasi icin guclu bir nedene ihtiyaci olacaktir. Basarilar.
    Rakiplerim çok güçlü farkındayım ama rakiplerimin çoğu zaten doygunluk yaşıyor her kesime hitap etme gibi dertleri yok çünkü zaten yeteri miktarda kazanıyorlar benim avantajım yeni başlamış olmam dolayisiyla onlarin gereksiz gördüğü detayları ben atlamam ayrica geneli böyle yorucu canli ders anlatmiyor çoğu video satiyor uğraşmıyorlar yani anlayacağınız

yolunuz acik olsun hocam.

• Telegram grubum dileyen olursa detaylari öğrenmek için iletişime geçebilirler

• Hocam yanlıs anlamayın da işiniz çok ama çok zor malum adam bile yıllarca dershanelerde süründü sonra videolara da çok emek harcadı mükemmelleştirmek için her şeyi detaylıca uzunca anlattı ve bunu yapması bile çok uzun sürdü bence kitleniz yokken ücretli haftalık canlı derslere falan katılım sağlayamazsınız önce bi kitleniz olmalı paralı videolara geçen neredeyse tüm hocalar onun öncesinde bi kitle edinmişti bkz önder hoca malum adam mikail hoca esş umut öncül

• Hocam farkındayım ama yine belirteyim ben video satmayacam Canlı ders yapacağım uzaktan eğitim gibi videodan kat be kat iyidir ama gerçekten bir konuda hak veriyorum kitle olması lazim onu da.sanirsam ilk önce ücretsiz öğrenci alarak başlayacağım şuan on öğrenci hazır belki daha fazla da olabilir reklam olması için bu fedakarlığı yapmam lazim

Bu yapacaginiz hizmet cok büyük reklam bütcesi ister 400 e su an kimse almaz vereceginiz hizmeti size önerim youtube kanalı acıp ordan ücretsiz bir sekilde ders anlatın yaklasık 1-2 sene icinde orda 50-100 bin aboneye ulastiktan sonra kendi sitenizi kurup ordan satış yapabilirsiniz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenal101

Bu yapacaginiz hizmet cok büyük reklam bütcesi ister 400 e su an kimse almaz vereceginiz hizmeti size önerim youtube kanalı acıp ordan ücretsiz bir sekilde ders anlatın yaklasık 1-2 sene icinde orda 50-100 bin aboneye ulastiktan sonra kendi sitenizi kurup ordan satış yapabilirsiniz :)
    Teşekkür ederim tavsiyeniz için youtube kanalım var ücretsiz öğrencilerle yaptığım derslerin videolarını paylaşırım ben umutluyum burda ki pasta baya büyük.Ben köşesinden de bir dilim dahi alsam yeter artar bana

İnstagramda bol takipcili studybloger bir öğrenci buluyorsunuz ve ona canli mat anlatiyorsunuz ücretsiz bir şekilde bu videoyu youtubede yayinliyorsunuz ve bloggerdan reklaminizi yapmanizi istiyorsunuz ve patliyorsunuz 😎

• quote:

Orijinalden alıntı: gününpopülersanatcısı

İnstagramda bol takipcili studybloger bir öğrenci buluyorsunuz ve ona canli mat anlatiyorsunuz ücretsiz bir şekilde bu videoyu youtubede yayinliyorsunuz ve bloggerdan reklaminizi yapmanizi istiyorsunuz ve patliyorsunuz 😎
    Tavsiyeniz için teşekkürler hızlı ve net 👍👍

• Bu arada insanlarımızin fazlasiyla garip olduğunu düşünüyorum yakışıklı, ses tonu güzel gelen aynı zamanda samimi bir ortam arayışındalar bu özelliklere sahip öğretmeni tercih etme ihtimalleri daha yüksek oluyor özellikle birebir ders anlatımı varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: gününpopülersanatcısı

Bu arada insanlarımızin fazlasiyla garip olduğunu düşünüyorum yakışıklı, ses tonu güzel gelen aynı zamanda samimi bir ortam arayışındalar bu özelliklere sahip öğretmeni tercih etme ihtimalleri daha yüksek oluyor özellikle birebir ders anlatımı varsa
    Hocam o kategoriye girmiyorum 😂 ama yokluğunu hissetmiştim baya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.