Şimdi Ara

Online matematik kursu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: msb.1453

Hocam o kategoriye girmiyorum 😂 ama yokluğunu hissetmiştim baya

Alıntıları Göster
    Hocam sizi tanıyor olabilir miyim? Nazilli'de misiniz? Bir tanıdığım hocam da tıpkı sizin bahsettiğiniz proje üzerine çalışıyordu
  • Hocam tavsiyem şu olacaktır, online eğitim adına henüz yapılmamış bir şey ortaya koymalısınız ve bu gerçekten epey zor. ve fikrimce sizin düşündüğünüz canlı ders olayı öğrenciyi zamandan ve mekandan bağımsız kılmıyor, o kısım bence avantaj değil dezavantaj. Bence doküman üzerinden ders anlattıktan sonra ayriyetten öğrencilerin anlamadıkları yerler üzerinde durmak için canlı yayın yapabilirsiniz
  • msb.1453 M kullanıcısına yanıt
    ve hocam haftada 5 saat bence yeterli değil. O yüzden canlı yayın halinde yapmasanız daha iyi olur. online matematik eğitimi üzerinden matematiğimi ilerleten biri olarak şunu söyleyeyim, günde 2-3 saatimi matematiğe ayırıyorum, haftada 15+ saat yapıyor bu ve 5 saat ile kıyaslanamaz ölçüde hızlı ilerleyebiliyorum
  • Hocam sosyal medyayı ıyı kullanmaya calisin ve Bi marka oluşturmaya özen gösterin, eğer bunları yaparsanız daha kolay öğrenci bulabilirsiniz tabıkı bıde ınstagramdaki yuksek takıpcılı hesap ve kişilere reklam verdırebılır hatta sosyal medyada çekiliş yaparak takıpcı artırabilirsiniz, basarılar dılerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubb0rn

Hocam sizi tanıyor olabilir miyim? Nazilli'de misiniz? Bir tanıdığım hocam da tıpkı sizin bahsettiğiniz proje üzerine çalışıyordu

Alıntıları Göster
    Pamukkale mezunuyum nazillide sadece gezi için gelmiştik arkadaşlarla onun dışında nazillide bulunmadım , peki ücretsiz öğrenci nasıl olur on iken şimdiden 25 oldu yani artabilir gibi duruyor ama tabi ücretsiz olmasını nasıl değerlendirmem lazim

• Tyt,ayt,kpss,dgs matematik ile sıkıntı yaşayanlar 200 TL ye hepsini halletme garantisi veriyorum ilk dersim ücretsiz , denemeden görmeden karar vermeyin

• Konuyu ilk açtığımda öğrenci bulamamıştım şimdi ise her yer online , kader ve hayat ne garip aylar evvelinde düşünüp hayata geçirmek için ne zorluklar çektim şimdi ise.reklama bile gerek yok herkes duydu öğrendi

• Gençler konu güncel.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.