Şimdi Ara

Online Mobil Kaza Tutanağı Uygulaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
7
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel uygulama teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kare kod nasıl oluyor anlayan varmı? Yani biz nereden ve nasıl okutuyoruz okutabilen varmı acaba. Kare kodu okutunca bilgi girilmiyormu?

• Arkadaslar arastirmalarim sonucunda Kare Kod'un nasil oldugunu buldum.

Sigorta Bilgi Merkezi sistemlerinde bununla ilgili bir sey var, asagidaki linkten girince policenizi sorgulayin orada kare kodlu policenizi goruyorsunuz bu policeyi yazdirip arabamiza koyabiliriz.

https://www.sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/Sayfalar/TrafikPoliceSorgula.aspx
  • Arkadaslar kullanan var mi uygulamayi. ben test icin tutanagi gonder'e kadar geldim ama yasal evrak filan diyince vazgectim! Birde ben bu tutanagi gondersem yalan beyanattan dolayi bana yasal islem yapailirler mi? Aramizda hukukcu var mi?
  • Teşekkürler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim.
  • Çok iyi

• buna benzer bir uygulama anadolu sigorta ve aveanın ortk yaptığı

https://itunes.apple.com/tr/app/kaza-tespit-tutanag-uygulamas/id591762477?mt=8
     Online Mobil Kaza Tutanağı Uygulaması
  • Aslinda bahsettigim buydu. Ben bu uygulamayida buyuk bir sevincle kurmustum cunku guzel dusunulmus bir Uygulamaydi, UÇAĞIN icadi gibiydi ancak Sigorta Merkezinin cikardigi uygulama bunun yaninda MARS'A giden uzay araci gibi.
    İkisinide kurup aralarindaki farki inceleyin demek istedigimi anlayacaksiniz.
    Ben bu uygulamalari gordukten sonra Sigorta Merkezi'nin cikardigi uygulama'nin neler yaptigini gorunce cok mutlu oldum cunku bu uygulamalarda hep bilgi girmek zorundasiniz ve sirkete direk gonderemiyorsunuz ama sigorta bilgi merkezininki oyle degil tutanagi neredeyse plaka vb. girerek olusturuyorsunuz.

Lütfen iki uyuglamayida kurup deneyip buraya yorumlarinizi yazarmisiniz buraya .

NOT: Sigorta Merkezinin Tek yaptigi uygulamayi Türkiye'nin iki büyük devi birlikte anca %15 - %20'sini yapmış :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecsoft -- 29 Eylül 2014; 18:29:46 >

• Arkadaslar bu arada daha once appstore bakmistim aam bulamamistim bu uygulamanin Iphone versiyonunu. Bugun Iphone telefonumda arama yaptigimda buldum ve Iphone cihazimada kurdum. Iphone kullananlarda asagidaki linkten kurabilirler.

https://itunes.apple.com/tr/app/mobil-kaza-tutanag/id918129507?mt=8

Online Mobil Kaza Tutanağı Uygulaması

• Arkadaslar test olarak doldurup gondersem yasal bir sıkıntı olabilir mi?
  • Uygulaam ulusal basinda yer almaya basladi. gundem sallaniyor. :) ben soylemistim sizlere. :) Bu uygulamayi takip edin. Harika bir uygulama.
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27314663.asp
  • mecsoft M kullanıcısına yanıt
    yeni çıkmış, 3 gün önce baktığımda yoktu uygulama
  • Sadece android vardi. İphone da cikmis.

• Super olmus hemen yukledim, allah kaza gostermesin :)

• Arkadaşlar, bugün başımıza gelen kaza sonrası mobil kaza tutanağı doldurduk. Ancak hemyetkili servisler hem de özel servisler ellerinde kağıt kürek olmadan işlem yapamayacaklarını söylediler. Sigorta şirketinin yönlendirdiği eksper ile görüştüm . Karşı tarafın ehliyet ve ruhsat fotokopisini istedi online sistemden gorebilmesine rağmen. Anlayacağınız bu online sistem, sadece kazanın sigortaya bildirimini hızlandırıyor ama yine de elinizde tutanakların ve fotokopilerin olması gerekiyor. Benden uyarması, kazasız belasız günler dilerim.

• Arkadaslar Uygulamayi son zamanlarda kullanan oldu mu?, bizde doldurmak zorunda kaldik, herhangi bir problemle karsilasiliyormu. Tecrube edinen varsa yazarsa sevinirim. Tesekkurler.
  • bu uygulamayi kullanmis birisi yok mu?
  • Arkadaslar hallettim sagolun.

• Tutanakalrla alakalı bir gelisme var mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.