Şimdi Ara

online ofline olma sakası nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bır anda karsı tarafa 5-6 kez onlıne oflıne sımgesını sagda naasıl cıkarabılırım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler. msn 8.1 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klavyepc.com -- 5 Şubat 2007; 0:01:40 >

• dostum kişinin konuşma penceresini aç ve üstte engelle kutucuğu var ona arka arkaya tıkla yani onu bi engelliyosun ardından da engellemeyi kaldırıyosun karşı taraf deliye dönüyo

bir diğeri de msn kişi listenin olduğu pencerede çevrimdışı görünmeyle oluyor bi ç.içi bi ç.dışı oluyosun ama bunu tavsiye etmem çünkü kişi listendekilerden büyük tepki alırsın benim başıma geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^prince^^

dostum kişinin konuşma penceresini aç ve üstte engelle kutucuğu var ona arka arkaya tıkla yani onu bi engelliyosun ardından da engellemeyi kaldırıyosun karşı taraf deliye dönüyo

bir diğeri de msn kişi listenin olduğu pencerede çevrimdışı görünmeyle oluyor bi ç.içi bi ç.dışı oluyosun ama bunu tavsiye etmem çünkü kişi listendekilerden büyük tepki alırsın benim başıma geldi

evet bencede deneme millet uyuz oluyor

• Msn Flood Diye bir Program Vardı. Oda Yapıyodu
  • arkadaslar tesekkur ederım yardımlarınız ıcn
  • bide çevrim dışı gösterin kısa yolunu yap ordan da olur
  • herkese görünemesini de istiyrsan kendini durumumdaki yeri çevrimiçi çevrimdısı sıra sıra yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evt oda oluyo birsürü yolu var yaparsın işte kardeş
  • bazen cok abartıyorlar bu işi ben cok sinir oluyorum ve engelliyorum artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan.

bazen cok abartıyorlar bu işi ben cok sinir oluyorum ve engelliyorum artık.

banada küçük kuzenim var 7 yaşında o yapıyo bende ona msj atıyorum sonrada msn sini 1 saatliğine düşürüyorum sonrada yalvarıyo geri ver diye bende acıyıp veriyorum
  • iyi fikirmiş aslında..
    quote:

Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH***

quote:

banada küçük kuzenim var 7 yaşında o yapıyo bende ona msj atıyorum sonrada msn sini 1 saatliğine düşürüyorum sonrada yalvarıyo geri ver diye bende acıyıp veriyorum

• quote:

iyi fikirmiş aslında..
    quote:

Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH***

quote:

zeka :D:D:D:D deneyin tavsiye ediyorum o şifrede forumda var ama nerde olduğunu unuttum

• gereksiz karşındakini rahatsız etçende nolcak dimi efem
    -eft efem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlchollicA

gereksiz karşındakini rahatsız etçende nolcak dimi efem
    -eft efem.

katılıyorum sonra banada yapıyolar bende cezalarını veriyom
  • aslında bunun bir programı var msn yi açtığında bütün ekranı şu kişi oturum açtı diye uyarılar kaplıyoo
  • bulursan bizimle paylaş can kardeşim işimize yarar
  • msn flood
  • burada verilmişti istediğin kdar yapıyordu msn programları ya da eklentileri gibibibaşlığı vardı sanırım birden fazla toplu olarak yapılan paylaşımlara bak
  • quote:

dostum kişinin konuşma penceresini aç ve üstte engelle kutucuğu var ona arka arkaya tıkla yani onu bi engelliyosun ardından da engellemeyi kaldırıyosun karşı taraf deliye dönüyo

Evet msndeki herkese bu şakayı yapıp agresifleri delirtmek istemezsin heralde Engelle / Kaldır en iyisi

• quote:

Orjinalden alıntı: adizman

quote:

evet bencede deneme millet uyuz oluyor

kesinlikle kendimden biliyorum bunu yapıpta oyunumu bölenleri engelliyorum.. (biraz acımasızım herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.