arkadaşlar ben yanlışlıkla program files daki silkroad klasöründen sro_client , silkroad.exe(launcher) ve data adlı dosyaları deiştirmişim ve şuan oyuna giremiyorum lütfen bi link verirmisiniz...
pcni 1 -2 gün geri al geri gelir sanırsam ozman
ama oyunu daha bugün kurdum bundan 4 saat önce. varsa elinizde bi link verirseniz sevinirim. yada upload ederseniz çünkü çok lazım... teşekkürler şimdiden.
bot kurarken bozdun dosyalrı dimi
oyunda yeniyim bot bot dediler denedik bi daha mı? aman allah korusun yeterki şu sorunu oyunu tekrar sitesinden indirmek zorunda kalmadan çözeyim adsl m kotalı
sende setupu wardır oyunun 857 mb büyüklügünde olmalı onu kur o zman yeni den siteden indirme
fikirler için çok teşekürler ama ben bu oyunu internet kafenin ağından aldım yani kurulum dosyası bende mevcut deil. bi 5 dakikanızı ayırıp upload ederseniz sevinirim.
data dosyası upload edilirmi 1.2gb
arkadaşlar hepsini deil sadece 3 parça silkroad simgeli olanları yani sro_client , silkroad.exe(launcher) ve data yazılı olan dosyaları dierleri sağlam.
herkesten özür dilerim topic kirliliği yaptım forum arama butonunu kullanmadan konu açtım kusura bakmayın teşekürler herkese...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme