Şimdi Ara

online olan birisi lütfen yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yanlışlıkla program files daki silkroad klasöründen sro_client , silkroad.exe(launcher) ve data adlı dosyaları deiştirmişim ve şuan oyuna giremiyorum lütfen bi link verirmisiniz...

• pcni 1 -2 gün geri al geri gelir sanırsam ozman
  • ama oyunu daha bugün kurdum bundan 4 saat önce. varsa elinizde bi link verirseniz sevinirim. yada upload ederseniz çünkü çok lazım... teşekkürler şimdiden.
  • bot kurarken bozdun dosyalrı dimi
  • oyunda yeniyim bot bot dediler denedik bi daha mı? aman allah korusun yeterki şu sorunu oyunu tekrar sitesinden indirmek zorunda kalmadan çözeyim adsl m kotalı
  • sende setupu wardır oyunun 857 mb büyüklügünde olmalı onu kur o zman yeni den siteden indirme
  • fikirler için çok teşekürler ama ben bu oyunu internet kafenin ağından aldım yani kurulum dosyası bende mevcut deil. bi 5 dakikanızı ayırıp upload ederseniz sevinirim.
  • data dosyası upload edilirmi 1.2gb
  • arkadaşlar hepsini deil sadece 3 parça silkroad simgeli olanları yani sro_client , silkroad.exe(launcher) ve data yazılı olan dosyaları dierleri sağlam.
  • herkesten özür dilerim topic kirliliği yaptım forum arama butonunu kullanmadan konu açtım kusura bakmayın teşekürler herkese...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.