Şimdi Ara

Online olarak Live üyeliği almak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

Orjinalden alıntı: memo_1980
    valla benim arkadaş ingiltereden 2 tane 12 aylık live üyeliği getirdi bana tanesini 50ytl'den sattı onla indirip oynuom

Arkadaşın İngiltere'de nereden almış, biliyor musun?

liverpool'da bi dükkandan almış
  • bu live üye olcaz adres fln soruo tabi türkiye yok nasıl yazcaz buraya adres?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

bnmde bi sorum var alakasız ama profile yada gamertag nasıl siliniyor

systemden hdd ye gir orda bulursun(tam yerini hatılamıyorum) bende oluştrmuştum gow u 2 kişişlik oynamak için ama su an için gerenk kalmadı ondan sildim karışılkıl olmasın diye
  • quote:

bnmde bi sorum var alakasız ama profile yada gamertag nasıl siliniyor

Eğer live da bir gamertag edindiysen bunu 800 MS points karşılığı değiştirebiliyorsun.

Xbox 360 Profilini değiştirmek için önce silmelisin. silmek için izleyeceğin yol.

1. Xbox 360 da SYSTEM sekmesine gel.
    2.Memory seçeneğini seç. (Aç)
    3.Buradan çıkacak ekranda Hard drive seç. (Aç)
    4.Gamer Profiles seç (Aç) İşte buradan profilinin üzerine geç ve aç. İster DELETE de ister MOVE yani aktif hale getir. Eğer silersen yeniden game profili oluşturman gerekecek.
  • teşekkrler arkadaşlarda bi sorum daha var işte 1 ay gold üye olduk bedelsiz şimdi gow a giriyorum şu yazı yazıyor all signed in gamer profiles must have xbox acess to continue ...back up oyun diyemi girmiyor
  • Hayır. Başka bir şeyden bahsediyor.

Xbox da erişime devam edebilmek tüm oyuncu profillerinin imzalanmış olmalı diyor. Henüz çok yeni üye isen ondan kaynaklanmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Hayır. Başka bir şeyden bahsediyor.

Xbox da erişime devam edebilmek tüm oyuncu profillerinin imzalanmış olmalı diyor. Henüz çok yeni üye isen ondan kaynaklanmıştır.

ewt daha yeni oldm bgn ama işte yok adres hatası posta kutusu hatası bilmemne halledemedm bitürlü
  • İnternet üzerinden posta kodu diye arattır. Veya sitelerin örneğin Amerikadaki alışveriş sitelerinin adreslerine bakarak bir adres yaz. posta kodu da haliyle vardır.

google'da işte amerika posta kodu gibi arattır. Çıkan sitelerden adres ve posta kodunu yaz. Herkez bu şekilde giriyor. Hatada olmuyor haliyle.
  • saol kardeşm
  • oldu sonunda girdim gow a hüsrana uğrasakta
  • quote:

oldu sonunda girdim gow a hüsrana uğrasakta

hayırlı olsun adaşgirdin
  • yrn sınav var buna kaptırdık adaş başlayamyrm
  • quote:

yrn sınav var buna kaptırdık adaş başlayamyrm

olm okulu aksatma xbox 360 kaçmıo ya
  • Gamertagı Amerikadan al.Avrupadan alırsan Ytlye çevirince pahalıya patlar.Ayrıca Amerikadan alırsan video marketplaceden hd film,dizi satın alabilirsin.Ben 1 senelik aldım.Hizmet gayet güzel.
  • Merhaba, araya girmiş gibi olmayım ama online oynamak için oyunun orjinali şartmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: laserin

Merhaba, araya girmiş gibi olmayım ama online oynamak için oyunun orjinali şartmı?

orjinale gerek yok şimdilik
  • ben bu gün gittigidiyordan aldım xbox live 76 ytl daha evel atik elektronikten almıştım 35 ytl den ama elerinde kalmamış simdi lik mecburen aldım 13 ay free yim
  • Allah!! Ben Xbox 360 üzerinden aldım üyeliğimi aylık!
    Şimdi benim kartımdan her ay bunlar ücret çekip otamatikman devam mı ettricekler???
  • Evet malesef öyle. Sorun değil ama kartınızın çalındığını söyleyin bankaya iptal etsinler, yenisini gönderirler, bu sorunda çözülmüş olur
  • Vay anasını saçmalığa bak yahu!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.