Şimdi Ara

Online oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grafikleri süper. Bide bugu az olan oyun arıyorum.

• çek abime acısız olsun

• beyler aslında rehber acanlar altına kısaca bi grafikleri güzel,pet sistemli,dev kılıçlı,kolay lvl kasılan,koxp cok,bug biraz çok vb gibi bişiler yazsalar böle konular acılmaz ve adam diyoki grafikleri super bugu az olan oyun al sana grafikleri super oyun söyliyim archlord,rf online,requiem,aion,wolfteam,warlock,wow allah allah bütün oyunların grafikleri super bunu rehberlerdeki resimlerdendemi anlamadım hadi başka bişi deseydin neysede oyunu oynayan bi kişi neden grafikler kötü derki ?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

çek abime acısız olsun

• Sana Kısa Ve öz şekilde birşey sölicem SİLKROAD online oynama istersen greence serverındaım ve 76 lewelim oynarsan yardımcı olurum oyunda
  • bu herife oyun tavsiyesi veren bir tek allahın kulu olursa onu adamdan saymam. SAten kişiliksiz gurursuz .. nın biridir.

Cvp VErmeyin Arkadaşlar Lütfen Rica Ediyorum
  • www.miniclip.com En güzel grafikli ve en bugsız oyun budur benim bildiğim...Ama çok kanlı ve fazla aksiyon dolu bir oyun...Umarım beğenirsin...
  • www.japonlarasiparisonline.com orada siparişini ver 3 gün içinde istediğin oyunu yapıyorlar
  • Mario oyna bence bug az , grafikler de güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Deniz.. -- 21 Nisan 2008; 15:53:37 >
  • Kota yoksa, Rappelz oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.