Şimdi Ara

Online oyun arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben online oyun arıyorum ama knight we mu dan hariç sayfa üzerinden oynan bir oyun lazım..:)

• www.muttefik.com
  • swat4 arkdaşlarımız yeni serverde kurduu turkiye serveri gelirsen bekleriz oyunuda ben upload edicem en kısa zamanda swat4 ü pm atarak ulaşabilrsin
  • www.ogame.com.tr oynamadıysan oyna bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Buğra -- 8 Ağustos 2005, 22:41:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

swat4 arkdaşlarımız yeni serverde kurduu turkiye serveri gelirsen bekleriz oyunuda ben upload edicem en kısa zamanda swat4 ü pm atarak ulaşabilrsin

ama ben S.W.A.T. 4 ' ü hiç kağıt üzerinde oynamadım ???

adam browser tabanlı istiyor ama iyi olmul S.W.A.T ın klan kurulması süper oyun bence
  • www.hattrick.org
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmez

quote:

swat4 arkdaşlarımız yeni serverde kurduu turkiye serveri gelirsen bekleriz oyunuda ben upload edicem en kısa zamanda swat4 ü pm atarak ulaşabilrsin

adam browser tabanlı istiyor ama iyi olmul S.W.A.T ın klan kurulması süper oyun bence

dostum kağıt üzerinde derken ne demek istedin yaa anlıyamadım wallaa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: affetmez

quote:

dostum kağıt üzerinde derken ne demek istedin yaa anlıyamadım wallaa

kağıt üstünde derken.bilgisayara hiçbirşey yüklemeden direk olarak site üstünden oynanabilecek oyun demek istiyor.bu oyunlar olasılık hesaplarına göre oynanır genelde,hiçbir görsellik yoktur,yani hiçbir sistem gereksinimleri yoktur,bilgisayarın internete bağlanabilsin yeter...

• sana önereceğim yaaaa knight online yada bizmu online dırrrrr başka tanımama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.