Bildirim
Online oyun arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.muttefik.com -
swat4 arkdaşlarımız yeni serverde kurduu turkiye serveri gelirsen bekleriz oyunuda ben upload edicem en kısa zamanda swat4 ü pm atarak ulaşabilrsin -
www.ogame.com.tr oynamadıysan oyna bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Buğra -- 8 Ağustos 2005, 22:41:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LaNcEt
swat4 arkdaşlarımız yeni serverde kurduu turkiye serveri gelirsen bekleriz oyunuda ben upload edicem en kısa zamanda swat4 ü pm atarak ulaşabilrsin
ama ben S.W.A.T. 4 ' ü hiç kağıt üzerinde oynamadım ???
adam browser tabanlı istiyor ama iyi olmul S.W.A.T ın klan kurulması süper oyun bence -
www.hattrick.org -
quote:
Orijinalden alıntı: affetmez
quote:
swat4 arkdaşlarımız yeni serverde kurduu turkiye serveri gelirsen bekleriz oyunuda ben upload edicem en kısa zamanda swat4 ü pm atarak ulaşabilrsin
adam browser tabanlı istiyor ama iyi olmul S.W.A.T ın klan kurulması süper oyun bence
dostum kağıt üzerinde derken ne demek istedin yaa anlıyamadım wallaa
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: affetmez
quote:
adam browser tabanlı istiyor ama iyi olmul S.W.A.T ın klan kurulması süper oyun bence
dostum kağıt üzerinde derken ne demek istedin yaa anlıyamadım wallaa
kağıt üstünde derken.bilgisayara hiçbirşey yüklemeden direk olarak site üstünden oynanabilecek oyun demek istiyor.bu oyunlar olasılık hesaplarına göre oynanır genelde,hiçbir görsellik yoktur,yani hiçbir sistem gereksinimleri yoktur,bilgisayarın internete bağlanabilsin yeter...
-
sana önereceğim yaaaa knight online yada bizmu online dırrrrr başka tanımama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X