yasadıklarının aynısını bende knight online ile yasadım 5 yıl kadar oynadım sonra bırakma kararı aldım pvp ile devam ettim 2 yıl en sonra pvp oynamaktan sıkıldım tamamen bıraktım artık oynamıyorum baya oldu ben istedigim zaman bıraktım hic istiyorum ama bırakamıyorum triplerine girmedim bırakman icin ne gerekli bir fikrim yok
Ben de lise1de metin2ye başlamıştım o zamanlar tabi çok zevk alıyordum gittikçe zevk azaldı tabi ama bırakmadım lise2nin yaz tatilinde yani iki sene önce oyunu pat diye bıraktım tabi o zamana kdar 76 level çar yapmıştım ama TR serverini bıraktım Arkadaşlarla bir tane pwpye başladık onu da oynadık biraz sonra da oyanamadım şuan lise4ün yaz tatilindeyim yani tryi bırakalı 2 sene oldu.Geçenlerde girdim hiç oynayasam gelmedi bk okudum çıktım Sanırım aştım bağımlılık olayını bu saatten sonra belki oynarım belli olmaz ama yeniden bağımlısı olmayacağıma garanti veririm.
3 aydir kapali olan hesabimi bu konuya bir video eklemek icin girdikten sonra tekrar actim, suan 28 yasindayim 50 yasimada gelsem gene oynarim.
LoL oyna bari de adam gibi bişeye bağımlı ol, peh
metin kim? uyuşturucu bağımlısı mıymış?
eski bir silkroad bağımlısı olarak sana bir tavsiye dostum hemen oyunu sil boşver çarı satmayı bile düşünme biraz zaman geçtikten sonra satarsın. Pc deki oyunla alakalı ss video benzeri dosyaları sil ve başka işlerle uğraş. Baktın olmuyo geç silkroad a adam gibi grafikleri olan oyun oyna göz zevkinin içine etme
quote:
Orijinalden alıntı: AralSNinja
quote:
Orijinalden alıntı: Kıvanch
quote:
Orijinalden alıntı: ThePrestige
kılıçla ayı öldürüyordum kılıçla ayı öldürüyordum kılıçla ayı öldürüyordum kılıçla ayı öldürüyordum kılıçla ayı öldürüyordum kılıçla ayı öldürüyordum kılıçla ayı öldürüyordum