Şimdi Ara

online oyun bağımlısı olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben 4-5 yıl önce metin2 diye bir oyuna başladım. oyun çok güzel geliyordu bana. kılıçla ayı öldürüyordum. köpek, insan vs vs. oyunu 1 sene oynadım ve artık bırakamıyordum günde 10 saat oynamaya başladım. herşey çok değişti, sanki tüm hayatım ona bağlıydı. gece onu düşünüyordum. (gerçekten) sanki bir kıza aşık olmuş gibiydim. sabah kalkıp pazar kuruyordum (ticaret).

ailemle aram bozuldu, arkadaşlarımla aram bozuldu, sağlığım bozuldu, notlarım düştü. kısacası oyunun bana getirdiği hiç birşey yok. son 2 senedir oynamayı azalttım. hatta çoğu kez oyunu bırakıcağıma yemin ettim. ve bıraktım ama tekrar başladım. arkadaşlar bu senede son anda sınıfı geçtim.

sizden yardım istiyorum arkadaşlar oyunu bırakamıyorum, yardımcı olabilecek varsa lütfen yardım etsin. şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

• Bende senin gibiydim. Yeni başladım bende Yörük Kırmızı. Ama bağımlılık yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninja Kaplumbağa

Bende senin gibiydim. Yeni başladım bende Yörük Kırmızı. Ama bağımlılık yok.
    knight online oyna
  • quote:

Boşver hayat kısa keyfine bak okumayla birşey olunmuyor
  • quote:

Bende Bağımlısıydım sonradan sıkıldım.Max payne 3 indir.Oyunu bitirdkten sonra metin2 aklına bile gelmez
  • quote:

bütün itemlerini birine hayrına ver çarının şifresinide başka birine ver daha oynamazsın
  • quote:

Ben de WoW bağımlısıydım.Nisanda hesabımı sattım ve oyunu pcden sildim.En garanti çözüm bu
    İlk haftalar özlüyorsun ama zamanla alışırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    GTA Online en karlı iş?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Ben de WoW bağımlısıydım.Nisanda hesabımı sattım ve oyunu pcden sildim.En garanti çözüm bu

Alıntıları Göster
    Bende 1 senedir aralıksız Hon oynuyorum arkadasım felaket bir oyun adam bırakamıyor

• quote:

hani bağımlı olunurda bi wow olsun dota olsun onu da geçtim knight olsun Metin2 ne abi git intihar et
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hayatımda ne metin2, ne knight online nede silkroad online tarzı oyunları hiç oynamadım

• quote:

bende bi ara knight bağım
    lısıydım 9dan 11yaşına kadar.benimde aynı senin gibi notlarım düşmüştü,ailemle aram bozulmuştu vs.
    en garanati çözüm itemleri hayrına dağıt,karakteri sil silinmiyosa birine ver.oyununuda sil,dvdsi cdsi varsa kır at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhylar

hani bağımlı olunurda bi wow olsun dota olsun onu da geçtim knight olsun Metin2 ne abi git intihar et

Alıntıları Göster
    annene söyle modemi kapatsın ve senin ulaşamayacağın bi yere saklasın. böylece sorun çözülür. şaka yapmıyorum ciddiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 4 Temmuz 2012; 19:11:47 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Ekran kartını sök-parçala-yak. Bilgisayrı bile istemezsin artık

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

bende bi ara knight bağım
    lısıydım 9dan 11yaşına kadar.benimde aynı senin gibi notlarım düşmüştü,ailemle aram bozulmuştu vs.
    en garanati çözüm itemleri hayrına dağıt,karakteri sil silinmiyosa birine ver.oyununuda sil,dvdsi cdsi varsa kır at.

Alıntıları Göster
    2 sene oynadım bende ilk çıktığı zaman metin2 denen illeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEDONANIM

annene söyle modemi kapatsın ve senin ulaşamayacağın bi yere saklasın. böylece sorun çözülür. şaka yapmıyorum ciddiyim.

Alıntıları Göster
    oyun içinde chatten küfür et, siyasi konuş vee charın lansın :D

• Beyin bedava...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma hocam da oynadigin oyun da biseye benzese neyse diyecem. O oyunu oynayacagina bos ekrana bak daha iyi. Sil oyunu kurtul.

• quote:

Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo

Beyin bedava...
    başka oyunlara yönel bıkacaksın sonunda zaten . her oyun biter. yeter len de kapat .
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirgencturk

arkadaşlar ben 4-5 yıl önce metin2 diye bir oyuna başladım. oyun çok güzel geliyordu bana. kılıçla ayı öldürüyordum. köpek, insan vs vs. oyunu 1 sene oynadım ve artık bırakamıyordum günde 10 saat oynamaya başladım. herşey çok değişti, sanki tüm hayatım ona bağlıydı. gece onu düşünüyordum. (gerçekten) sanki bir kıza aşık olmuş gibiydim. sabah kalkıp pazar kuruyordum (ticaret).

ailemle aram bozuldu, arkadaşlarımla aram bozuldu, sağlığım bozuldu, notlarım düştü. kısacası oyunun bana getirdiği hiç birşey yok. son 2 senedir oynamayı azalttım. hatta çoğu kez oyunu bırakıcağıma yemin ettim. ve bıraktım ama tekrar başladım. arkadaşlar bu senede son anda sınıfı geçtim.

sizden yardım istiyorum arkadaşlar oyunu bırakamıyorum, yardımcı olabilecek varsa lütfen yardım etsin. şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Ben ne zaman böle konu açtım dedim aynı durumdayım yaş 16 tek çözüm pcne keylog bulaştır :D 2 gün önce istiklalde SugarDeviL adında çarım keylogger tarafından çalındı. 3 grand açmıştım +9 sarı ejderha yayından tut 5 efsunlu ninja çeliğine kadar sonra baktım bir daha başlama hevesinde bulunmadım iyiki çalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bırakmıştım başlıyım dedim.. Oyun bozmuş botlar cirit atıyo. Metni kırıyorum adam bana düşen itemleri alıyo bıraktım. Sat çarı bırak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.