Merhaba arkadaşlar öncelikle sistemim berbat çağımızın oyunlarıyla başımdertte yani Ben daha çok mmorpg tarzı oyunları seviyorum online olması şart :D sistemim şöyle İşlemci'm Intel (R) Pentium (R) Dual Cpu E2150 @ 1,60ghz (2 Cpus) Ekran kartım VIA Chrome9 hc ıgp 128mb yani dahili ekran katı Ram im 894mb işte sizde gördünüz sistemim kabak gibi ortada Şuana kadar oynayıpta sevdiğim oyunlar şunlar Prince Of Persia Warrior Within,Serious Sam2,Half-life,Need For speed undergraund 2,Torchlight,Minecraft,Nostale daha da var ama aklıma gelenler bunlar Şuanda nostale oynamaktayım bana online bi oyun önerirmisiniz sistemimin kaldırabileceğini düşündüğünüz kasar değidinizde olur ben ayar kısar oynarım (metin2 knight silkroad gibi oyunları biliyorum önermeyin ) Daha çok emek isteyen oyunları severim yani bağzı oyunlardaki gibi (mesela silkroad) oyunu paraya dökmektense kendi emeklerimle yükselmeyi severim yani kendi iteminizi düşürdüğünüz oyunlarda olur şimdilik bukadar forumdaki ilk konum oyuzden yanlışyerdeyse yada bi kusur varsa affola Ban bi oyun önerin yeter ya :D Anime mmorpg de olur çok yazdım hadi yardım lütfen
dur tahmin edeyim ygs bitti rahatlamak istiyorsun
tabi olmayabilirdi sadece tahmin bende arıyorum ama single oyunlar oynayacağım ve anime izleyeceğim
ultima online
Aynen ygs bitti rahatlayalım biraz güzel tahmin
ultima ya baktım neyazıkki hoşuma gitmedi :( oyunda biraz efekt de olsun dimi :D yinede saol tavsiyen için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme