Şimdi Ara

online oyun projesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gelecek yaz yeni bir proje tasarlıyoruz fakat bu proje için 2 önemli şey lazım:

1-)Yeterli editör
    2-)Para

arkadaşlar projeyi pek fazla açmak istemiyorum ama bize siteyi sürekli güncel tutacak vede oyunlarla arası iyi olacak insanlar lazım oyunlarda sadece swat4 cod2 cs vede batfield şu an için bu 4 oyunu düşünüyoruz bu 4 oyunu tam manasıylan ben uzmanıyım diyen varsa msn adresim admin@swat4turkey.com irtibata geçin detayları konuşalım

• abı age of empıres ı unutmayn yaw aa

kırılır forum
  • Unutmadan soylıym

Ben swat4 harıcınde hepsınden anlarım ! b
  • hocam ben ilgilenirdim.Oyunlarla aram harika.Sürekli Level dergisindende takip ediyorum.Eee internet üzerindende sürekli oynuyorum.Ama bu sene ÖSS de yattıkDershane'ye başlıcaz.Sıkı yönetim ilan edildi evde.Ekimden itibaren bilgisayar yüzü görmeyeceğimDileğim inşallah bulursunuz kardeşBöyle projeler Türkiyedeki oyun piyasasının gelişmesi için çok iyi temeller ve işler.Allah yolunuzu açık etsin

• komikaza sana ÖSS sınavında başarılar dilerim seni artık sınavdan sonra aramızda görmek isteriz ilgine teşekkür ederim hunter_hasım arkadaşım age of empires internet çok oynanan vede clanı olan bi oyunsa onuda açabiliriz eğer yukarıdaki oyunlardan anlıyorsan vede oyunlarla aram iyi güncel yama ve patchler bulurum diyorsan sana bi msn adresi vereyim orada senlen görüşelim ilginize teşekkür ederim. admin@swat4turkey.com
  • ewet arkadaşlar unutmayınki bu site ses getirecek bir site olacak eğer böyle bir proje içinde yer almak istiyorsanız lütfen msn'den yada mail aatarak görüşelim
  • bu projede yattı galiba sizden para istemiyorum sadece editörlük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online mobil oyun tavsiyeleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw oyundan anLayan oLsada ya bu topice bakmıyo ya da çekiniyo ne biLiim. kamikaze war ama o da . bencede bu iş yaLan oLdu :)
  • ewet napalım sağlık olsun güzel bir projeydi ama kısmet değilmiş
  • hemen caymayalım burak 2 dakkada projemi yatarmış..
    seneye diyosun hem..merak etme sen

ayrıca ikinci msn adresimiz:
    berzah88@hotmail.com
  • ne bileyim baksana katılım olmayınca bende ümitsizliğe kapıldım işte
  • Ya millet o kadar konuya atlıyorsunuz cevap veriyorsunuz.Bu işlerden anlayan elbet vardır.Biri çıkıp hiç olmazsa böyle projelerde yer almayı neden istemez anlamıyorum ki
  • herkes senin gibi duyarlı olsa ya komikaze hep yiyiciyiz birazda üretelim diyoruz ama olmuyo işte napalım elden ne gelir
  • gördün mü işte bi projede böyle suya düşer
  • bari site için topic aç.. ne diyim
  • amelelik yaptıracaksan yokum.. ama bilgini konuştur dersen ok(ref : imzam).. piyasadaki oyunların hemen hemen hepsi mevcut ve deli gibi oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: wisecode_g

amelelik yaptıracaksan yokum.. ama bilgini konuştur dersen ok(ref : imzam).. piyasadaki oyunların hemen hemen hepsi mevcut ve deli gibi oynuyorum

hepimiz ameleyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wisecode_g

amelelik yaptıracaksan yokum.. ama bilgini konuştur dersen ok(ref : imzam).. piyasadaki oyunların hemen hemen hepsi mevcut ve deli gibi oynuyorum

Cevap belli :

quote:

Orjinalden alıntı: {PsP}BuRaK|TR|
    bize siteyi sürekli güncel tutacak vede oyunlarla arası iyi olacak insanlar lazım

Eğerki projede yer alırsan amelelik yapacağını zannetmiyorum imzanı gördüğüm kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 13 Eylül 2005, 12:39:31 >

• Uzmanım diyemem oyunlarda,oyunlarla aram iyidir sadece,bu sene tıp fakültesine başlıyorum ne kadar boş zamanım olacak bilemiyorum ama yardımcı olmaya çalışırım bu projeye eğer olursa.I am in
  • ben cod dan anlarim.server isinden zaten biz server kurmustuk.burada tanidigim coddan komikaze var o beni bilir.bide PsP burak var onlada swat tan tanisiyoruz msn de gorusuyoruz..cod la ilgli bildigimseyler var.server konusunda.ama herseyi bilecem diye bisey yok.elimden geldigince yardim ederimm..ama sunu soleyim.bi servera 4 tane oyun konacagini sanmiyorum.eger ayni anda 4 unude acik tutmak istiyorsaniz.baya saglam server vede saglam para gerekir....ama 2 tane oyun olabilir...favorim COD ve SWAT....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1453 -- 13 Eylül 2005, 18:13:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.