Şimdi Ara

Online Oyun Sitesi Açmak İstiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben online savaş oyunu sitesi açmak istiyorum fakat bu konu hakkında pek bir bilgim yok.Bana yardımcı olurmusunuz.
    msn: batuhan_sonmez_1903@hotmail.com

• Yardımcı Olacak Yokmu ?
  • rp mi??????
  • Ama biraz zor yapıLır hem de çok zor diyebiLirim
  • Nasıl Bi Oyun Sitesi Aççanki Savaş Hakkındada Neye
    Benzicek Bir Siteyemi benzicek savasim.com mu yoksa mafya türlerindemi yok ayrı yeni mi bilgin varmı bu konularda.. bende oyun sitesi açmak istiyorumda ondan sordum...
  • Oyun Paralımı olcak parasız mı ???????
  • Oyunun savasim gibi olmasını istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banada yardım edin bende istiyordumda msaj atamadım bir türlü
    cihat1996@hotmail.com
  • Bu konudan anlayan arkadaşlardan rica ediyorum..Nerede yanlış yapıyorum anlamadım gitti.!Rekabetin farkındayım fakat hiç mi olmaz ya...En güzel oyunları yüklüyorum,tüm seo ayarlarını yapıyorum, bir kişi bile siteye girmiyor.
    Reklamlara bir tık bile alamyorum.Böyle olunca soğuyorum bu işten.
    Toplamda 150 civarı süper oyunlar yükledim, kaç tane daha yüklersem ziyaretçiler gelmeye başlar?Yani 1000 tane oyun yüklersem yavaş yavaş gelirler mi .yoksa 1000 tane oyunu boşuna mı yüklemiş olurum...
    http://novaoyuncu.xyz/

• darkheart41 kullanıcısına yanıt
    Ziyaretçiye farklı ne sunuyorsun? Xyz domain ücretsiz script Google A ben bu işi hobi olarak yapıyorum mesajı verir oyunların isimlerini değiştir kitlene hitap etsin sitenin botla aynı başlığı çeken yüzlerce siteden farkı olsun ziyaretçi gelmeden siteyi reklama boğma vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearsiv -- 19 Haziran 2017; 12:2:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thearsiv T kullanıcısına yanıt
    Mobil uyumlu bir script alıp ücretli hosta geçeceğim.Ama biraz daha test etmem gerekiyor.
    Geçen gün siteye ddos saldırısı yapmışlar,kim neden yapar ki?
    Saldırıyı Oyun çektiğim siteler yaptıysa ben nereden oyun çekeceğim?
    Önce bu sorunları aşmam gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkheart41 -- 21 Haziran 2017; 10:55:17 >
  • Ziyaretçi gelmeyen siteye Ddos saldırısı neden yapılsın? İnan oyun çektiğin site kim benim oyunumu alıyordur diye aramıyor onunla uğraşacak vakti olmuyordur. R10 dan hazır site al ama bu işe girmek için 10 yıl kadar geç kalmışsın online oyun siteleri miladını doldurmak üzerw

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be... kaç sene geçmiş :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.