Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben sizlerle geçmişimi paylaşarak sizlerden online oyun önerisin rica edeceğim.
    Ben yaklaşık 8 sene knight online oynadım, ve koxp v.b salak saçma şeyler sebebiyle oyunu bıraktım.
    Daha sonra bi kaç zaman private knight online oynadım ve onlarda fazla ömürlü olmadığı için onlarıda bıraktım.
    Daha sonra Legend of legue başladım. Buradada fazlasıyla küfür ve çocuk olduğu için bıraktım.
    Daha sonra Word of tanks oynadım burası tarzım olmadığı için bıraktım.
    Daha sonra The withcher 3 bitirdim. Burasıda online olmadığı için bitti ve boşta kaldım.
    Daha sonra GTA 5 Online oynadım buradada aşırı hack olduğu için bıraktım.

Şimdi sizlerde oynuyabileceğim dostluğun güzel olduğu knight gibi olabilir bilemiyeceğim ama oyun tavsiyeleri bekliyorum.

Şimdiden herkeze teşekkürler.

• kınayt gibisi gelmedi
  • Ya en azından arkadaşlığın olabileceği ve de sıkılmadan oynanabilecek oyun istiyorum. Knight gibisi zor gelir.
  • Growtopia olabilir uzun sure vakit harcarsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fpsye yönelebilirsin belki:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmorpg tarzı istiyorsanız wow deneyin derim
  • cs go, heroes of the storm, h1z1, rust gibi popüler oyunları deneyebilirsin. mmorpg'nin devri geçti. artık wow ve ff 14 dışında oynanan düzgün bir mmorpg yok. onlar da price per month şeklinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online Oyun
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya yok cs go v.s tarzım değil. Son çare olarak wow düşünüyorum. Hem de ücretli olduğu için çocuklarda girmez. Duyduğum kadarıyla hilede yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeraktan24 -- 11 Ocak 2016; 10:47:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.