Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi 2015-2016(MMORPG) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
15
Favori
69.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herhangi bir mmorpg oyunda bir discord grubu varsa beni de yazabilirsiniz.
    Normal wow oynuyordum bir süredir ama legion o kadar kötü bir içerik sundu ki benim için. Draneorda oyunumu buldum derken legiondan çok kısa sürede sıkıldım.
    Şimdi HotS OW falan oynuyorum ama hiç biri sağlam bir mmorpgnin verdiği keyfi vermiyor gerçekten. Olmadı beni de Nostalrius grubuna alın. Vanilla zamanı oynamadım yalan olmasın ama güzel bir grup olduktan sonra zevkli olacağına eminim. :)
  • Kimler hatırlar bilmiyorum ama RYL2(risk your life). Oyun baya populerdi ve akıcılığı wow seviyesinde idi fakat 2-3 sene sonra bir anda kapatıldı. Hiç güncelliğini koruyamadı. Hala daha private sunucuları vardır fakat dediğim gibi hiç güncellemediği için bugun ki grafik ayarlarının yanından bile geçemez.
  • Elysium wow fresh pvp server dun açıldı sıfırdan herkes ile eşit oynamak isteyen var ise başlasın ben pve server da hala oynuyorum pvp sevmediğim için vanilla deneyimini en iyi sunan private server kendileri oyun arayanlar bir baksın derim lakin piyasada çer çöp ten başka birşey olmadığı şu zamanlarda bence ilaç gibi geldi bu server.
  • O kadar muazzam bir yığılma var ki şu an Elysium PvP'de :D. hype ölsede rahatça girebilsem server'a :D .
  • quote:

Orijinalden alıntı: undomiels

O kadar muazzam bir yığılma var ki şu an Elysium PvP'de :D. hype ölsede rahatça girebilsem server'a :D .

Valla pve de oynadığım için bişey diyemem ama doğrudur millet sıra bekliyordu baya ama server muhteşem ya piyasada böylesi de yok zaten adamlar şimdi bi server daha açtılar kolay iş değil bence elysium pvp yerine orada başla yeni server olduğu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • town of salem'i tavsiye ederim ama dili ingilizce yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURQUOIS3 -- 18 Şubat 2017; 14:36:50 >
  • TURQUOIS3 T kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım da oyun sadece yazılarla mi oynanıyor? Ben yine wow private server da devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Hocam baktım da oyun sadece yazılarla mi oynanıyor? Ben yine wow private server da devam.

kısaca suçluları deşifre etmeye ve yok etmeye çalışıyoruz
  • ben de bağımlı olabileceğim bir online oyun arıyorum
    dota2 yi denedim 5 saat falan oynadım ama oynamak çok zor bir de şu item olayı beni soğuttu oyundan,keşke item olmasaydı karakterlerin kendi özellikleri ile oynayabilseydik mesela hp,mp potu olmasaydı,karakterler yapabileceklerinin dışında bir şey yapamasaydı ve biz de karakterimizi gerçek anlamda çok iyi tanımak zorunda olsaydık
    lol'ü de inidircem şimdi ivern'ı çok sevdim büyük ihtimal satın alırım
    keşke item olayının olmadığı bir moba bulabilsem
  • TURQUOIS3 T kullanıcısına yanıt
    heroes of the storma bakabilirsin. item olayı yok tamamiyle takım oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: iexplore

heroes of the storma bakabilirsin. item olayı yok tamamiyle takım oyunu

saol tavsiyen için eve gidince yüklyecem

• Elysium wow da oynuyoruz discord grubumuz da var bu aralar alliance oynuyoruz 2-3 kişi gelmek isteyen olursa PM atsın discord sürekli aktif guildimiz henüz yok ama ilerde toplanirsak kurarız server vanillla wow ve gayet iyi pvp server hatta piyasadaki vanilla server ların en iyisi realm status leri
    elysium-project.org
    Elysium Project - Classic WoW Server
    https://elysium-project.org
    buradan kontrol edebilirsiniz biz elysium pvp deyiz hergün 8-10 k online player var denemek isteyen buyursun tavsiye ediyorum

• evet son durum nedir :D
  • Revelation online bekliyorum son çare ama vanillla wow da oynuyorum tabiki elysium pve de

• Ortaokul ve lisede uzuuun yıllar KO oynadım. Sonra baktım çocuksu gelmeye başladı WoW'u deneyeyim dedim. O gün bugundür de WoW kadar içine alan bir oyun oynamadım ama artık gına geldi her sene güzel oyun arayıp, deneyip tekrar WoW'a dönmekten. Şimdi GW2 indiriyorum. İnşallah bağlar da WoW'la uğraşmam bir daha. Bu kadar zor mu ya WoW'a rakip çıkarmak.
  • arkadaşlar bende clan veya kale savaşı olan tarzda oyun arıyorum kıngdom onlinenın o moduna hasta ıdım
  • Path of Exile a bakabilirsiniz. Oyunda para ile üstünlük yok. Üstelik oyun içinde para birimi de yok. Orblar ile değer biçiliyor herşey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • War Thunder online uçak savaşı oyunu çok zevkli bir oyun canın oyun oynamak istediğinde aç oyna çok iyi oluyor hem seni fazla boş yere meşgul eden oyunlar gibi değil benim oyun ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor ve gün içerisinde dizi film vs izleye biliyosun bagımlısı olmuyosun kafan orda kalmıyor diğer şeylere de vaktin olur
    intel hd 4400 grafik kartıyla 1280x768 çözünürlükte minimum ayarda 60-84 fps arası akıcı bir şekilde kasmadan oynanıyor intel hd 515 lede aşağı yukarı aynı fps de oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farul111 -- 26 Mart 2017; 16:51:38 >
  • Metin2 singapur deneyin bakın arkadaşlar pvp değildir . Singapurda ulusal açık beta oyundur . Metincilere tavsiyemdir . O tadı almak isteyenler buraya . Googleye metin2 singapur yazın herşey orda

• arkadaşlar pvp ağırlıklı bir mmorpg arıyorum. gw2 bir kaç gün önce sildim.
    ayrıca kasılma konusunda da görevlerle boğulmak istemiyorum. mob kesip de kasılınabilen bir oyun olursa mükemmel olur ayrıca türkçe de varsa bal dök yala
    var mı böyle bir oyun.
    open world pvp olursa dadından yenmez
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.