Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi 2015-2016(MMORPG) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
15
Favori
69.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black desert başladım ben yeni aldım oynayan varsa beraber oynayalım gayet hoş bi oyun gibi geldi bana gelen varsa guild vs tarzı server ismi ile pm atarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya ilgi alaka bayağı düşmüş tekrar canlandırmak adına bu postu atıyorum!

Arkadaşlar uzun zamandır işlerim dolayısıyla ne konu ile ilgilenebildim, ne de oyun araştırabildim. Yanlız son 1 aydır oyun bulabilmek için sıkı uğraşlar veriyorum. Birçok Mmorpg tanıtımı yapan Youtuber ile görüştüm, sayısız oyun inceledim. Vardığım sonuç ise ne şu an mevcut olan, ne de gelecekte çıkacak oyunlar bizlerin ihtiyaçlarını karşılamayacak. Ne bileyim Pazar kurup başında bekleyebileceğin, Slot için savaşabileceğin, Parti için saatlerce bekleyeceğin, PvP veya PvE'sinden köpek gibi zevk alabileceğin herhangi bir oyun yok piyasada. Şu an en çok rağbet gören oyunlar Moba stiline dönmüş durumda. Ama biliyorum ki hiç birimiz gerek zor olduğu için, gerekse zevk vermediği için bu oyun türünü pek sevmiyoruz, hatta hiç sevmiyoruz :) Bu zamana kadar bekledim belki bulurum da bu Moba illetine bulaşmam diye ama yok işte mecbur kaldım. Şu an arkadaş ekibimle birlikte "Path of Exile" isimli oyunda karar kıldık. Aslında başta "Dota II" düşünüyorduk fakat aşırı zor ve öğrendim demek için en az 1 seneni heba etmen gerekliydi o yüzden Yaz aylarını değerlendirmek adına tercihimiz "PoE"den yana oldu. Öğrenmesi biraz zaman alıcak ama şu an paraya dayalı olmayan, oynanabilirliği kısmen kolay olan sınırlı oyunlardan bir tanesi. Yani kötünün en iyisi desek daha doğru olur. Günün bazı saatler 30k online sayısı oluyor. PvP'si hakkında pek bilgim yok ama PvE olayı bölüm atlamalı gibi. Bi bölgeyi temizliyorsun diğer bölgeye geçiyorsun, çeşitli görevler vs. Tavsiye ediyormuyum? Etmiyorum ama illa oynayacam derseniz ideal bir oyun.(Kötünün en ideali) Konu ölmesin canlı tutalım, iletişim içinde olalım. Herkese iyi forumlar...

• Poe en fazla yarimsaat oynadım ve sildim hack and slash alışamadım alisamam da valla bide fps oyun ikisi benım için yok sayılır :) tera online yine eski populasyonuna kavuşmuş tavsiye ederim bide eso Online var tamriel paketi değişik oynuyorum

• Eskiden runescape oynardim arkadaslarla. Ne zevkli oyundu be. Twitchten yayinlarina bakiyorum arada grafik filen 10 sene önceki gibi hala. Baya güzel oyundu.

• Eskiden arkadaşlarla metin2 oynardık o oyunun verdiği zevki hiçbiri vermiyor şuan ama yapcak bişey yok tera yi tavsiye ederim gayet hoş oyun ama her pc kaldırmaz gibi sistemimi değiştirmeden önce Laptop ta low da oynardım 1.5 yıl oynadiktan sonra bırakmıştım tekrar döndüm gelen olursa pm atsın yardım ederim bildiğim kadarıyla türk guild flan varsa katılırım

• MERHABA BEN KONUYU BAŞTAN SONA OKUDUM KENDİM 10YIL METİN2 OYNADIM 2YIL ÖNCE BIRAKTIM 1YILDIR ARADA SKİLL SF2 OYNUYORUM FPS OYUNU AMA İŞTE YERİNİ TUTMUYOR ANLADIĞIM KADARIYLA BİZİM İSTEİĞİMİZ TARZDA OYUN YOK(VARSA p2w olmayan 1seferlik 100-150 tl verebilirim) KONUYU AÇAN ARKADAŞIMIZ 'Path of Exile' BANA FENA DEĞİL GİBİ GELDİ BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ VARMI VERİCEĞİNİZ TÜYO VEYA DAHA İYİSİ VAR DEDİĞİNİz şimdiden teşekürler.
  • Browser oyunları için 10 tane oyun

• Dino Storm: Windows OS oyunudur aslında ancak browser oyunu olacak kadar küçük. Oyunda bir dinazorunuz oluyor. Dinazorun ve kendi skilleriniz bulunuyor. Uzun süre oynadım bu oyunu, PC Online oyunlara taş çıkaracak kadar iyi. Oyunda çok iyi olmanız için para yağdırmanız da gerekmiyor. Bu oyunu yapan firmanın (Split Screen Studios) üç oyunu daha var. Onlara da göz atmanızı tavsiye ederim. Özellikle Pirate Galaxy oynadığım en iyi Sci-fi browser oyunuydu.

• Anno Online: Güzel bir strateji oyunu. Bunu kesinlikle oynamışsınızdır. (Aklıma çok gelmediğinden belli bir yerden bakarak yazıyorum bunları. İsterseniz saldırgan bir oyun tarzıyla oyundaki diğer oyunculara saldırabilirsiniz. İsterseniz Sim City tadında bir orta çağ şehri kurarsınız

• KingsRoad: Orta Çağ fantazi macera oyunlarından. Oldukça kaliteli bir oyun ve grafikleri de oldukça iyi. Ancak anladığım kadarıyla son zamanlarda yapılan updatelerden millet çok rahatsız olmuş, review puanları hem androidde hem de sitelerde düşüyor.

• Might and Magic Heroes Online: Efsanevi oyun Heroes Might and Magic'in yapımcılarından bir online oyun. Ancak malesef bu oyunda sadece 2 ırk bulunuyor. Hoşuma gitmeyen tarafı bu olmuştu. Yanlış hatırlıyorsam biri uyarsın lütfen. Yine de hem strateji olarak hem de grafik olarak müthiş bir oyun. (Tabi ki browser'da oynanabilecek oyunlar arasında.

• Chrono Wars: LoA'nın daha aktif olanı. LoA biraz daha para emmeye odaklı bir oyun onu biliyoruz, Chrono Wars'ın tarzı biraz daha değişik. Level 80'e kadar geldim. Oyunun bana verdiği itemler ve paralar ile eşyalar aldım. Her bölümü eksiksiz olarak para harcamadan rahatlıkla geçtim. Daha aksiyon odaklı bir oyun. İsterseniz auto-play ile oynayın, isterseniz de kendiniz oynayın. ancak oyun hakkında bir tüyo vereyim, yaratıkları saatlerce öldürmektense görevleri yapın, daha çabuk level atlayacaksınız.

• BattleHand: Bu oyunu fazla oynama şansı bulamadım ancak kart oyunu sevenler için ilginç bir deneyim sunuyor. Oyundaki kahramanlarınızı kartlar ile yönetiyorsunuz. Kahramanların belli özellikleri oluyor. Büyü yapabilmesi ya da okçu olabilmesi gibi... Kahramanlarınızın kullanabileceği kartlar ile oyunlarınızı oynuyorsunuz. Sayısız kart çeşidi bulunması da oyunu daha eğlenceli yapıyor.

• Pirate Galaxy: Sizlere tanıttığım ilk oyun olan Dino Storm'un yapımcılarının yaptığı bir oyun. Uzay savaşları bazlı bir browser ya da bilgisayarınızı zorlamayacak bir oyun istiyorsanız. Pirate Galaxy'i oynayabilirsiniz.

• Steel Legions: Kaliteli bir tank oyunu. Bu da Split Scren Studios oyunlarından biri.

• Heroes of Gaia: Heroes Might and Magic'in 3. versiyonunu hala seven varsa bu oyunu kesinlikle denemeli.

• Sparta: War of Empires: Bu oyun aslında çok bilinen tarzda bir strateji oyunu. Binaları dik, kaynağı sağla, ordu bas... Tabi ki o kadar basit değil ama özet geçeyim dedim. Bu oyun için size önerim ise, çok severseniz ve oynamaya devam ederseniz, kesinlikle ünitelerinizi saklayın. Emin değilim sanırım ama oyunun Türkçesi de bulunuyor.

[\ul]

Liste https://www.gameranks.net/ tan alınmıştır.

• Selam

Rıft onlıne kısıtlı süre ıcın son expansıon u bedava verıyor oynamak isteyenler sıtesıne gırıp hesap olusturup oyuna gırerek bedava exp ansıona sahıp olabılırler

• Dark And Light cıkınca ona dolusallım
  • ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİM 2002 DEN 2014 KADAR KO OYNADIM HİÇ İSMİNİ DUYMADIĞINIZ ONLİNE OYUNLAR İNDİR OYNADIM AMA HEPSİ BOŞ WOW OYNAMAK İSTİYORUM AMA BİLGİM YOK ELİMDEN TUTACAK YARDIMCI OLACAK CLAN VE DOST VARSA MESAJ BEKLİCEM ÇOK TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
  • etertek E kullanıcısına yanıt
    wow ole oynaması karısık zor bı oyun deıldır hemen cozersın ben bırakmıs olmasam yardımcı olurdum zaten cok turk var oynayan twıstıng nether de cok turk vardı en son gır ole bı sw ye elını salla turk guıldıne denk gelırsın
  • Korsan Pusula adında henüz 1 hafta önce çıkan bir oyun var.Üstelik Türk yapımı bir oyun.Ayrıca yapımcılar henüz oyunu yaymak için reklam dahi vermemişler bu da oyuna başlayanların liderliğe oynayacağı anlamına geliyor.Bilenler için Seafight oyununa benziyor fakat 2D bir oyun değil.Oyun 3D olarak sunuluyor.Tıpkı Seafight'taki gibi filo kurma,ada alma olayları var.Kısacası MMO'da patlama yapabilecek potansiyele sahip bir oyun.Bakmanızı tavsiye ederim.
  • Merhaba yine oyun araştırdığım bir gece bu güzel sohbetinizle oynamış kadar ettiniz beni :D
    bütün konuyu okudum. En azından 1 gece sıkılmadan geçti diyebilirim :)

son konuştuğunuz path of Exile güzel gibi duruyor ama sanki kontroller çok hantal gibi geldi bana da..

bu konu kapanmadan umarım bir şeyler bulursunuz, buluruz, bulurlar ...
  • Bir yazdım kaç senelik konu bitti :D

huuu huuu ?
  • Koskoca konu ölmüş vay be

• AvaXian kullanıcısına yanıt
    airrivalse başlayabilirim ben hocam güzele benziyor sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa444

Hepimizin aradığı oyun Lost Ark ama ne zaman cıkıcağı belli değil işte :D

Videolarına baktım özellikle Mage dediğimiz class ve party olayı harika, güzel bir pksı da olursa müthiş olur. Bu oyun çıkacak mı? Sitesi çince sanırım hiç bir şey anlamadım.
    Başlığı komple okudum, tek hoşuma giden bu oldu.
    Yine KO PVP devam
  • bilimli kurgulu oyun tavsiyesi lazım kılıç kalkandan sıkıldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Black desert başladım ben yeni aldım oynayan varsa beraber oynayalım gayet hoş bi oyun gibi geldi bana gelen varsa guild vs tarzı server ismi ile pm atarsa sevinirim

Black desert tr de 8 Kasımda cbt başlayacakmış o zaman geldiğinde oynamayı düşünüyorum.
  • Benim client eu almanyada oldugum icin oyunu kendi sitesinden almıstım ama cok oynamadım bu aralar conan exiles oynuyorum gelen olursa haber etsin

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.