yaklasik 3 sene once online oyunlarla ilisigimi kestim ve o gunden bugune online oyun oynamadim. o zamanlar cs, tf, ut, q3, q2, jk ve bunlarin yaninda ultima online yogun bir sekilde ragbet -kimi az kimi cok- goruyordu. sanane bu oyuncularin ussu sayilirdi her ne kadar cogu kullanici -lamer- olarak adlandirilsada..
gecen gun kendime iyi bir bilgisayar topladim ve online oyun oynamaya karar verdim. oynasana.com pek doyurucu gelmedi, 3 sene oncenin kalabalikligindan eser yoktu arastirdim ama baska bir site bulamadim.
Knight ı pek önermem artık çocuk çoluktan geçinmiyor, Guild Wars oynamanı tavsiye ederim sadece orginal oyuna sahip olman yeterli şahsen ben oynamadım fakat oynayan arkadaşlar WOW dan çok daha iyi olduğunu söylemekte,...
Kesinlikle guild wars diyorum. Orjinal oyunu 65 milyon vererek alıyorsun ve bundan sonra ucretsiz olarak orjinal server ında oynamaya baslıyorsun. Oyun turkiyede yok ama internetten sipariş verebilirsin. Tabi okadar bekleyemem dersenwww.plaync.com dan cd key ini satın alıpwww.guildwars.com dan da torrentini indirip toplam 1 saat içinde oyuna başlayabilirsin. sen oynarken o da arkadan oyunu sana download ediyor. Ama kesinlikle wow dan daha guzel. Su ana kadar wow dan kotu diyeni gormedim. Ama beğenmeyen de vardır heralde ??
call of duty counter strike
call of duty derim ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme