Şimdi Ara

online oyunlar hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklasik 3 sene once online oyunlarla ilisigimi kestim ve o gunden bugune online oyun oynamadim. o zamanlar cs, tf, ut, q3, q2, jk ve bunlarin yaninda ultima online yogun bir sekilde ragbet -kimi az kimi cok- goruyordu. sanane bu oyuncularin ussu sayilirdi her ne kadar cogu kullanici -lamer- olarak adlandirilsada..

gecen gun kendime iyi bir bilgisayar topladim ve online oyun oynamaya karar verdim. oynasana.com pek doyurucu gelmedi, 3 sene oncenin kalabalikligindan eser yoktu arastirdim ama baska bir site bulamadim.

merak ettigim sunlar;

online oyuncular hangi sitede toplaniyor?

online olarak oynayabilecegim fps neler var? (cogu orjinal istiyor ama bakiyorum serverlar bos)

knight online'a baslamak icin gec mi kaldim?

turkiye'de online gaming oldu mu? bana biraz oyle geldi.

haribo a.k.a. tungra

• SWAT4 online oynayabilirsin orjinal lazım değil serverler full 100 e yakın serverda oyun oynayabilirsin
  • ama SWAT4 irenc bi oyun?
  • yok be abi swat 4 güsel ya bn oynadım...
  • worldofturk.com a gel WQW oyna
  • Knight ı pek önermem artık çocuk çoluktan geçinmiyor, Guild Wars oynamanı tavsiye ederim sadece orginal oyuna sahip olman yeterli şahsen ben oynamadım fakat oynayan arkadaşlar WOW dan çok daha iyi olduğunu söylemekte,...

online oyunlar hk.

http://www.mmorpg.com/
    Adresindede 1. sırada olduğunu görürsünüz..

Ücrestsiz olarakta Lineage 2 oynıyabilirsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Call of Duty için hiç bir zaman geç kalmış sayılmazsınhttp://forum.donanimhaber.com/m_1609827/mpage_1/key_/tm.htm
  • Kesinlikle guild wars diyorum. Orjinal oyunu 65 milyon vererek alıyorsun ve bundan sonra ucretsiz olarak orjinal server ında oynamaya baslıyorsun. Oyun turkiyede yok ama internetten sipariş verebilirsin. Tabi okadar bekleyemem dersenwww.plaync.com dan cd key ini satın alıpwww.guildwars.com dan da torrentini indirip toplam 1 saat içinde oyuna başlayabilirsin. sen oynarken o da arkadan oyunu sana download ediyor. Ama kesinlikle wow dan daha guzel. Su ana kadar wow dan kotu diyeni gormedim. Ama beğenmeyen de vardır heralde ??

• call of duty counter strike
  • call of duty derim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.