Bildirim
Online oyunlar virüs saçıyor
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her salı tara ma yaparsan sorun olmaz -
Bahsedilen virüsü yayan, Knightonline Private serverları. -
quote:
Orijinalden alıntı: treabacks
Bahsedilen virüsü yayan, Knightonline Private serverları.
ECSRO ya başlıycaktım büyük bi hevesle fakat oyunu açmamla beraber Kaspersky keyloger uyarısı verdi. Tüm Private oyunlar için geçerli bu. -
Kapı gibi lisanlı Norton 2009 var.Hem private fln da oynamıyorum normal isrocuyum bana bişi olmaz.Uyarı için saol yinede. -
quote:
Orijinalden alıntı: FireGlavieTr
Kapı gibi lisanlı Norton 2009 var.Hem private fln da oynamıyorum normal isrocuyum bana bişi olmaz.Uyarı için saol yinede.
Norton o kadar iyi bir antivirüs mü?? -
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
quote:
ECSRO ya başlıycaktım büyük bi hevesle fakat oyunu açmamla beraber Kaspersky keyloger uyarısı verdi. Tüm Private oyunlar için geçerli bu.
Ben hata filan almadım birkaç antivirüsle denedim ama Yoksa yedik nanayı
-
quote:
Orijinalden alıntı: ToorJi
quote:
quote:
ECSRO ya başlıycaktım büyük bi hevesle fakat oyunu açmamla beraber Kaspersky keyloger uyarısı verdi. Tüm Private oyunlar için geçerli bu.
Valla bilemiycem. Zaten oyunuda kendi sitesinden indirmiştim. Eğer o uyarıyı almasaydım şimdi eminim ECSRO da kral bi çarım vardı. Ama sahte sro da oynycaz diye asıl çarımızdan olcak halimiz yok.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ToorJi
quote:
quote:
Valla bilemiycem. Zaten oyunuda kendi sitesinden indirmiştim. Eğer o uyarıyı almasaydım şimdi eminim ECSRO da kral bi çarım vardı. Ama sahte sro da oynycaz diye asıl çarımızdan olcak halimiz yok.
Ben de taratayım iyicene o zaman... Gerçi iş işten geçti ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X